Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → endless_inspiration

Χουμ, οπότε να ρωτήσω: πέρα από συναίσθημα καλό σαν μάχες/δυνάμεις κλπ; (όχι ότι είναι απαραίτητες, αλλά να ξέρουμε τι έχει :P) Και το συναίσθημα λέει;
Μάρ 04 2010 22:03
Φωτογραφία

endless_inspiration → Zoro

Το manga διαβάζω το οποίο δεν έχει τελειώσει ακόμα, βγαίνει μια στ τόσο... Τώρα που το ανέφερες το θυμίθηκα και εγώ.....:ureshii:
Μάρ 04 2010 22:01
Φωτογραφία

Έχεις διαβάσει και το manga ή μόνο το anime; Το λέω επειδή μου είχε κινήσει λίγο την προσοχή η σειρά πριν αρκετό καιρό, αλλά τελικά δεν θυμάμαι τι έγινε (shoujo αν δεν κάνω λάθος, ερωτιλίκια κλπ) και δεν την κατέβασα... και είπα να πάρω καμιά άλλη άποψη. :P Ω, αν περηφανεύομαι για κάτι είναι ότι θυμάμαι πολύ καλά γεγονότα της ζωής μου, παλιά και μη (πέρα από μαθήματα, για κάποιον παράξενο λόγο :P), οπότε θυμήθηκα ότι σου είχα αφήσει πριν πολύ καιρό ένα post στο art thread σου με αυτό το όνομα (δικό σου) και voilà! :)
Μάρ 04 2010 21:51
Φωτογραφία

Το ava είναι ο Dark από D.N.Angel:kawaii:!!!!! Kαμιά σχέση με fairy tail και code geass....... Y.Γ. όντως φοβερό :hihi2: Υ.Γ.2. που το θυμήθηκες το pj τώρα?
Μάρ 04 2010 21:39
Φωτογραφία

Thank you PJ-chan, εκτιμώ την σκέψη! :) Btw το ava σου να τολμήσω να ρωτήσω από που είναι (μου θύμισε έναν χαρακτήρα από το fairy tail και ταυτόχρονα λίγο τον Lelouch... which is it?)?. :? ΥΓ: Άπαιχτη profile pic! :P
Μάρ 04 2010 19:32
Φωτογραφία

χρόνια πολλά zoro-kun!!!!!!!!! να τα εκατωστήσεις ότι επιθυμείς......
Μάρ 04 2010 14:56
Φωτογραφία

endless_inspiration → valadorn

Αγαπάμε Opeth!!!!!! Δεν το συζητώ!!!!!!! Αλλο αγαπημένο συγκρότημα είναι οι paradise lost(gothic metal) όσο αναφορά τα συγκροτήματα που μου είπες μόνο τους amorphis και τους epica έχω ακούσει........... δεν ασχολούμαι και τόσο με την μεταλ!!!! Αυτααααααααααααα
Φεβ 19 2010 14:01
Φωτογραφία

valadorn → endless_inspiration

Opeth χμμμμ... Απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.Και οντως το damnation εχει αρκετα ποιοτικη μουσικη.Αν σου αρεσαν λοιπον οι ElYYYYYYYYYsion πιθανως 8α σου αρεσουν και οι TRISTANIA ή οι EPICA(8α τους ξερεις). Παντως τα αγαπημενα μου συγκροτηματα ειναι: Amorphis, Sentenced(σαν σημερα πριν 1 χρονο πεθανε ο κι8αριστας τους και αγαπημενος μου), Βlind Guardian, Eluveitie, the Wounded, Epica, Tristania, Opeth και Battleroar. :) Μη μας παρεξηγεις-ολους εμας που ασχολουμαστε με τη metal μας αρεσει να τα αναφερουμε:P
Φεβ 19 2010 10:48
Φωτογραφία

endless_inspiration → valadorn

hiiiiii!!!!!!! Μόλις τσέκαρα το τραγουδάκι που μου είπες( έψαχνα για 2 μέρες για τους elusion και όχι για τους elysion :hihi2: ) Ακούω κάτι λίγα από metal και μου φάνηκε αρκετά καλό μπόρω να πώ...δεν το περίμενα να σου πώ την αλήθεια από ελληνικό συγκρότημα!!!!!! Βασικά όταν σχεδιάζω μου αρέσει να ακούω ήρεμη μουσική (από τα αγαπημένα μου είναι το album ''Damnation'' των Opeth:joyful:)
Φεβ 16 2010 23:03
Φωτογραφία

Δεν ξερω τι μουσικη ακους παντως αξιζει να ριξεις μια ματια σ'αυτο:dreamer λεγεται το τραγουδι (ναι ηταν ο συνειρμος...) απο τους Elusion(Ελληνικο(!) gothic-symphonic metal συγκροτημα).Δεν ακουω τετοιου ειδους metal αλλα Γενικα αξιζει ολος ο δισκος, ειδικα να τον ακους και παραλληλα να σχεδιαζεις... Δυστυχως δεν εχω link να σου δωσω και ισως να δυσκολευτεις να το βρεις μιας και το συγκροτημα ειναι καιριο και αγνωστο.Εναλλακτικα βρες το στο site τους ή στο myspace... δαιμων του τυπογραφειου: Elysion εννοουσα............ :)
Φεβ 14 2010 18:50
Φωτογραφία

GhostPrince → endless_inspiration

αααααααααα :P sorry τοτε γ το man XDD
Φεβ 02 2010 13:01
Φωτογραφία

endless_inspiration → GhostPrince

~aloha~ μια χαρά είμαι!!!!!!! τελείως πληροφοριακά.... είμαι κορίτσι...... :P καλό μήνα και σε σένα :)
Φεβ 02 2010 11:14
Φωτογραφία

yo~ τι γινεσαι man ? ^^ καλο μηναα~ :DDD
Φεβ 01 2010 23:25
Φωτογραφία

[IMG]http://media.photobucket.com/image/bleach%20happy%20new%20year/anna_loves_yoh/bleach/FFVII_Bleach___happy_new_year_by_pa.jpg[/IMG] Καλη χρονια επισης! [IMG]http://images2.fanpop.com/images/photos/3300000/Happy-New-Year-bleach-anime-3322578-800-542.jpg[/IMG]
Ιαν 05 2010 20:33
Φωτογραφία

ευχαριστω man ^^ και np :)
Ιαν 05 2010 14:53