Jump to content

Community Status Updates

Photo

endless_inspiration → GkLoc

thanks........ (Uchiha rulez) καλα απο one piece ειμαι πολυυυυυυυυυυ πισω......... [COLOR=White] στο 32[/COLOR]:emptyonexg1: το ειχα σταματησει για κανα δυο-τρεις εβδομαδες αλλα το ξαναρχησα σημερα......
Aug 24 2008 22:17
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Πολυ ωραιο το καινουργιο σου σετακι Endless... Eιδικα η υπογραφη τα σπαει:riiight: [Σπαστικος Mode] Απο One Piece πως τα πας??:wooi2:
Aug 24 2008 16:58
Photo

E το μαντεψα:tensai: Στην αρχη λεω ο Ephialtes μαλλον.....:oo: Αλλα μετα αλλαξα γνωμη,Βασικα εψαξα και λιγακι,ομως στην τυχη το ειπα...:hahaha:
Aug 23 2008 17:35
Photo

α κατι που στεφτηκα τωρα..... ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;
Aug 23 2008 16:31
Photo

τον χαιρομαι,τον χαιρομαι :hihi2:
Aug 23 2008 16:18
Photo

Hmmmm, :yawn2: O tsintori?:orly: Αμα ειπα κοτσανα πετα μου παντοφλα,και πες μου και πιος ειναι..:drink:
Aug 23 2008 15:57
Photo

ναι .. μαντεψε ποιος...
Aug 23 2008 15:41
Photo

Xμμ,στο Thread πως γνωρισατε το Φορουμ εβαλες "απτον αδελφο μου",ειναι και αυτος μελος??
Aug 23 2008 15:39
Photo

α οκ!!!! το ειχα καταλαβει οποτε τσαμπα ο κοπο σου... τεσπα το berserk ειναι και ****... see u around ....XD
Aug 22 2008 17:58
Photo

Απαπα,κανεις δεν σου εξηγησε... Χμμ,απο που να αρχισω τωρα.... Λοιπον μια μερα απτο πουθενα εμφανιστηκαν καινουργιοι χρηστες με Ονομα Iristella και οχι μονο αυτο,αλλα κανανε Copy-Paste τα στοιχει και τα παντα μεχρι ημερομηνια γεννησης απτην κανονικη Iristella... Και ετσι ειπαμε χτες να βαλουμε 5 ατομα avataria Iristellas και να παμε να τους κανουμε πλακα,και στο τελος παραδοθηκε μια[η ενας δεν ειμαι σιγουρος] κιολας... Απλως εγω ξεχασα να το αλλαξω και το κρατησα μεχρι το βραδυ που φυσικα το αλλαξα και εχω το παλιο τωρα.. Αμα παλι δεν καταλαβες τιποτα,που ετσι νομιζω,,xDD,πες μου να στα ξαναεξηγησω,ok?? See ya endless~~ChwAaaaan~~
Aug 22 2008 17:19
Photo

καλα και εσυ εβαλες για avatari αυτη την πρασινομαλλα;;; και τη γινεται με τις τρεις iristelles;;; με εχετε μπερδεψει...
Aug 21 2008 19:02
Photo

δεν συγκρατω ονοματα ευκολα!!! εξαλλου εχω διαβασει μονο 3 και το πολυ να τον εχει φωναξει 2-3 φορες..... ειναι θεικο ....βεβαια ακομα στην αρχη ειμαι αλλα παρολο που το καθε τευχος ειναι περιπου 70 σελ. μου φαινεται οτι τα διαβασα παρα πολυ γρηγορα.... αντε να δουμε αυριο την συνεχεια.....
Aug 20 2008 23:39
Photo

Ναι ναι Gutts τον λενε[καλα τον ξεχασες κιολας??xDDD] Πως σου φαινεται το manga?? Τρελο καψιμο ετσι..
Aug 20 2008 23:35
Photo

μολις το καταλαβα γιατι ειδα ενα post σου και αναγνωρησα το fairy....XDDD τι χαζο... αλλα και το αγορι μου θυμησε τον πρωταγωνιστη(Gutts δεν τον λενε τον πρωταγωνιστη;;;)
Aug 20 2008 23:28
Photo

α ωραια,ευτυχος που τα βρηκες... το avatari ειναι απο Berserk,μου θυμιζει πολυ Usopp χαρακτηρα το συγκεκριμενο ατομο,Isidoro τον λενε,και ετσι ειπα να βαλω μια φορα και αυτον..
Aug 20 2008 23:23