Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
endless_inspiration → GkLoc
εμενα μου την εσπασε πολυ η εισοδος που εκανε....δεν εφτανε που ειχε αργησει!!!!!!!!!!
τι να πεις.....sasuke ειναι αυτος!!!!:bahhh:
Σεπ 05 2008 15:51
GkLoc → endless_inspiration
Yep το συνεχισα και μολις ειδα τον Sasuke,Ακομα πιο σπασικλας απο πριν...
Με τις 2 τουφες απο μπροστα να ειναι διπλασιες απο οτι ηταν πριν,και ακομα το ιδιο σπαστικο χαρακτηρα,
anyway,τωρα ειναι που προσπαθου ν μαλλον να κανουν κατι στοον Hokage,παω να δω μιας και εχω ποροθει τρελα...
Σεπ 05 2008 15:27
ναι ναι ....αντε πορωσου!!!!!
κοιτα ο naruto ειχε και το chakra της αλεπους που του εδινε μεγαλυτερη δυναμη και ο neji δεν ειχε (σχεδον) καθολου chakra.........
τεσπα συνεχησε γιατι μετα ειναι τα καλα........
c u!!!!!!!
Σεπ 05 2008 14:59
Yep,απο οτι βλεπεις μαρεσει παρρα πολυ...
το στυλ μαχης του ειναι πολυ φοβερο!
Επισης στην σειρα εχω καταποροθει,μολις ειδα τον αγωνα Naruto vs Neji,και απογοητευτηκα,μου φανηκε ο Neji εχασε παρρα μα παρρα πολυ ευκολα,μια φορα τον εριξε κατω,και δεν ξανασηκωθηκε,και αυτο απο ενα μπουκετο..
Anyway τωρα ειναι ο φοβερος αγωνας Sasuke vs Gaara,Οποτε παω να συνεχισω,,,
See ya around
Σεπ 05 2008 12:38
jimmare → endless_inspiration
Αρκετα και χρησιμα!!!Ξερω να κανω fansubbing(ακυρο)με:
aegisub,MEgui
Οσο για animation...λιγα πραγματα αλλα καλα...
Photoshop(δεν το εχω στο pc.Οταν ειχαμε παει διακοπες,ειχα πετυχει ενα με photoshop.Καθησαμε ενα μηνα εκει και ελιωσα για να το μαθω.Ομως χρησημοποιω τωρα gimp ως αντικαταστατη!(ξερω οτι δεν σε ενδιαφερουν αλλα δεν πειραζει:kakaka: ))
Κατι αλλο οχι,μιας και ειναι πολυ δυσκολο...Σιγα σιγα μαθαινω αλλα τωρα που αρχιζουν τα σχολεια...δεν θα προλαβαινω με τπτ :( :( Αλλα τα χριστουγεννα θα παρω laptop(με πολυ μεγαλη δαπανη χρηματων...απο το χαρτζιλικι)και ετσι θα ειμαι μια χαρα :)
Σεπ 01 2008 15:12
endless_inspiration → jimmare
ξεχυλιζεις απο αισιοδοξια ..............
μπραβο!!!!!
ξερεις τιποτα απο animation τουλαχιστον;;;
Σεπ 01 2008 14:57
Εμα τι?Αμα γινω animator...(ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!)και φτιαξω ενα anime,θα λεει στην αρχη:
productor-jimmare
ή animetor-jimmare
Θα λενε ολοι(αμα δεν με ξερουν):Ποιος το εφτιαξε αυτο?Ουτε που τον ξερω...Ασε καλυτερα να μην το δω(το anime)
Ενω αμα με ξερουν,θα λενε:Ο jimmare το εφτιαξε?Πωπω γουσταρω!!!Θα κατσω να το δω
Οσο για το αν θα ειναι καλο ή οχι θα το μαθουμε στο μελλον...και απο το ταλεντο μου!!!:kakaka:
Σεπ 01 2008 14:53
αααααααααααααααααα...............
δηλαδη θες να σε ξερουν ολοι ε;;;;
τι να πω.....;;;;;;;;;;
Σεπ 01 2008 14:27
Μπα...τους εχω ξεπερασει ολους!!!:kakaka: :kakaka: Στην αρχη ηθελα να περασω τον kith αλλα απο οτι φαινεται δεν ηταν δυσκολο...Σκοπος μου ειναι να γνωρισει ο κοσμος το ονομα jimmare!!!π.χ.
300 friends=με ξερουν αρκετοι
4000+ visits=ακομα πιο πολυ
πολλα αλμπουμ(4-5)=πολυ καλο για δημοσια εικονα!
Αύγ 31 2008 22:41
thankzzzzzz για το request!!!!
(συναγωνιζεσαι με κανεναν για το ποιος εχει τους περισσοτερους friends;;;;)
Αύγ 31 2008 16:42
yata!!!!!!
δες naruto......(θυμησε μου τι γεγονοτα δειχνει σε αυτα τα επ.)
τι μου τα θυμησες τωρα τα σχολεια;;;;;;
Αύγ 29 2008 16:29
To Ξερω οτι Sucks,και δεν θελω να το κρατησω με τιποτα....
Χμμ μετα απο αυτον τον τομο αρχιζουν τα ωραια στο Berserk,απο εδω και περα εχει τρελη πορωση...
Επισης επισημως ξανααρχισα Naruto,YAY,σημερα θα συνεχισω απτο 40,και ελπιζω να προλαβω να δω καμποσα πριν αρχισουν τα Shitty Schools...
Αύγ 29 2008 16:24
ναι ασε δεν ξερω τι σκατα επαθε....αλλα μας το αλλαξαν !!!!
τιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
θα το κρατησεις;;;;
gomen αλλα your name sucks!!!!!
berserk εχω διαβασει τους δυο πρωτους τομους(μεχρι εκει που πολεμαει ο gutts τον καραφλα)
Αύγ 29 2008 15:42

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται