Jump to content

Community Status Updates

Photo

endless_inspiration → Scorpion

nice setaki bleach!!!!!!!!!!!!!
Sep 27 2008 15:06
Photo

endless_inspiration → the goblin

γεια και απο μενα.... εχω δει το shippuuden και διαβαζω και το manga που βγαινει καθε 'βδομαδα....
Sep 27 2008 14:42
Photo

the goblin → endless_inspiration

γεια βλεπεις καθολου naruto shupiden:tensai:
Sep 27 2008 14:33
Photo

endless_inspiration → GkLoc

θετικη ε;:orly: το kakashi gaiden τα σπαει ... ειχαν πει οτι θα το κανουν α anime πριν αρχησει το shippuden αλλα δεν το εκαναν....τωρα δεν ξερω ποτε θα το φτιαξουν. btw που εισαι naruto; που πηγε το post που σου εκανα το πρωι;;;;
Sep 27 2008 14:25
Photo

GkLoc → endless_inspiration

ΛοΛ τυχεροι,κατσε οχι τυχεροι,ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙΙΙΙΙ!!xD:hahaha: Εχω διαλεξει θετικη κατευθηνση Of Course στο σχολειο,εσυ τωρα 1η λυκειου δεν πας[αν δεν κανω λαθος]?:nosey: Ευχαριστω για την συμβουλη,αλλα το ειχα ηδη κανει..:terror2: τελικα ο Baka ξεχασα οτι απ'την αλυσιδα ειχα το Manga του NAruto και χθες το θυμηθηκα,οποτε το διαβασα το Kakashi Gaiden,πολυ ωραια ιστορια φιλιας...:nanana:
Sep 27 2008 13:06
Photo

Γυμναστηριο ξαναπειγα χτες και μου βγηκαν παλι τα χερια,με επιδεσμους ειμαι αυτην την στιγμη,and it Sucks too... Τελικα δεν αρωωστησα,Υay.. Απο Anime εγω μονο το Naruto,και διαβαζω εβδομαδιαια το Bakuman οποτε μπορω,ομως γενικα μονο Naruto οποτε προλαβαινω... Επισης ξερεις μηηπως κανενα Link να κατεβασω το Kakashi Gaiden>?
Sep 26 2008 20:37
Photo

Σχεδιο ε? Παντα ημουν ασχετος σε οτιδηποτε που αφορουσε σχεδιασμα,ζωγραφικη και τα λοιπα,οποτε μακρια αυτα απο μενα...xD:drink: Aρχισα και γυμναστηριο χθες,Yea,:8):ομως το παρακανα και τωρα με τωρα παταω κουμπια να σου γραψω και πονανε τα χερια μου,και οχι μονο αυτο,αλλα νομιζω ξανααρωστησα:uhh:..LoL Αnyway,εσυ τι Anime βλεπεις αυτον τον καιρο,αμα βλεπεις και κανενα κιολας?:nosey:
Sep 25 2008 11:42
Photo

endless_inspiration → Neuro

sorry αλλα αρχησα σχολειο και φροντηστηριο και δεν προλαβαινω με τιποτα.... αρα δεν θα συμμετεχω!!!!:( σας ευχομαι καλη επιτυχια παντως!!!!!!
Sep 24 2008 21:40
Photo

καλα τα σχολεια χαλαρα....κανουμε 6ωρα και μερικα μαθηματα δεν εχουν αρχισει για τα καλα!!! (εκτος απο τα αρχαια που εγραψα τεστ εχθες....:uhh:) αλλα τα φροντηστηρια πανε με 1000(αρχισα και σχεδιο που ειναι θεικο.....) τωρα θα δουμε.... εσυ;
Sep 24 2008 21:37
Photo

Neuro → endless_inspiration

Εχω τελιοση το σεναριο του προτου ή και 2 chapter αν βγει πολες σελιδες...προτινω να βρεθουμε ή σιμερα μεχρι τις 6 ή αυτιο το μεσιμερι κατα τις 12-15 στο msn.
Sep 24 2008 15:28
Photo

Saaaank You:wooi2: Και το δικο σου σετακι με τα αδελφακια δεν παει πισω,really cool Fanart... Πως παει στο σχολειο??Αρχισατε κιολας τα δυσκολα,η ακομα? Εμεις ακομα την παλευουμε και απο εβδομαδα θα αρχισουμε κανονικα τα μαθηματα,me wants καταληψη:nanana:
Sep 24 2008 12:57
Photo

θεικο το καινουργιο naruto set!!!!! (εγω θελω να αλλαξω αλλα δεν μπορω) edit:καταφερα και αλλαξα!!!!:wooi2:
Sep 23 2008 19:42
Photo

endless_inspiration → Zoro

ναι απο naruto ειναι αλλα πρεπει να το προχωρησεις παρα πολυ για να συναντησεις αυτο τον χαρακτηρα....(νομιζω οτι το εχει δειξει στο anime) c u around!!!!
Sep 23 2008 19:39
Photo

Zoro → endless_inspiration

Glad u liked it:ureshii: Το δικο σου δεν το ξερω αλλα για naruto το κοβω{που btw πρεπει να το προχωρησω!}... [καλα παντως αυτο το gif ειναι fearsome,μου ρχετε πονοκεφαλος μονο για 3 secs να το δω..οτι πρεπει για τους εχθρους σου:kill4u:]
Sep 22 2008 21:20
Photo

endless_inspiration → Zoro

ακομα πονουν τα ματια μου......:fromabove: btw respect to your new set:respect:
Sep 22 2008 20:45