Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → endless_inspiration

Ναι,ναι,και ομως υπαρχει^^ Καθε μερα βλεπω απο 2-3 επεισοδια πριν κοιμηθω,την πεθυμησα την σειρα....
Mar 30 2009 14:50
Photo

endless_inspiration → GkLoc

πλάκα μου κάνεις;;;;; Rewatch το op .....δεν υπάρχει!!!!
Mar 30 2009 09:29
Photo

Ω ναι,ηταν ο πρωτος αγαπημενος μου χαρακτηρας οταν αρχισα το One Piece,και ακομα ειναι στους αγαπημενους μου,εξου και το σετακι μιας και ξανακανω rewatch το ΟP^^
Mar 29 2009 18:57
Photo

nice set!!!! zoro σταθερή αξία......
Mar 29 2009 16:57
Photo

Hi^^ Εγω μολις σημερα τελειωσα το Dragonball Z(ειχα βαλει στοχο να τελειοσω αυτην την σειρα καποτε),και συνεχιζω το Monster,Φοβερο Anime... Το Hellsing btw πολυ ωραιο Anime,και τα Ovas ειναι αυτα που τα σπανε πραγματικα,να το αρχισεις συντομα^^.
Mar 24 2009 23:36
Photo

hi!!! Επέστρεψα εχθές από μια τριήμερη εκδρομή με το σχολείο....... το σχολείο καλά πηγαίνει(προστοπαρών) βαρεμάρα μέσα στην τάξη όσο δεν παίρνει .......... εγώ χρησιμοποιώ το net λίγο και έστι δεν κολλάω......και εννοείται το βραδάκι όταν έχω τελειώσει τα πάντα!!!! δεν βλέπω τίποτα.....μόνο διαβάζω!!! naruto,bleach,bakuman που είναι εβδομαδιαία λαι το DNAngel που είμαι καπου στην μέση.... μετά μάλλον θα ''πιάσω'' το hellsing!!! εσύ;; βλέπεις τίποτα καλό;;
Mar 22 2009 18:20
Photo

Aloha Endless~Chwaaaan~~~ Sorry που δεν σου απαντησα πιο νωρις,αλλα δεν ειχα προσβαση στο πσ μου,και τωρα για μιση ωρα μονο εκατσα! Το σχολειο ας πουμε οτι παει καλα,καλυτερα παντως απο πριν που δεν επιανα βιβλιο... Μεχρι στιγμης εχω παρατησεi το Internet και ασχολουμαι πιο πολυ με εξωσχολικα(επρεπε να ξεκολλησω)... Εσυ πως τα πας?Στο σχολειο ολα καλα?βλεπεις τιποτα αυτον τον καιρο?
Mar 20 2009 17:08
Photo

endless_inspiration → the goblin

ευχαριστώ πολύ goblin-kun!!!! να σε καλά!!! btw ήμουν εκτός σύνδεσεις στο msn αλλά τα είδα τα μυνήματα........
Mar 14 2009 18:07
Photo

aloha GK-kun!!!! ευχαριστώ πού για τις ευχές!!!! να σε καλά....... καιρό έχουμε να τα πούμε btw....... εσύ τι κάνεις; πως πάει το σχολείο;
Mar 14 2009 18:05
Photo

the goblin → endless_inspiration

:drinks::cake::hbd::rofl::thumbup:χρονια πολλα οτι επιθυμεις και αλλα να σου πανε καλα......
Mar 14 2009 13:17
Photo

[B][COLOR=Red]XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/COLOR][/B] Endless~Chwaaaaaan~~:hbd: Πολυχρονη,υγεια,ευτηχεια,οτι επιθυμεις να το παθεις,και ολα καλα να σου πανε στη ζωη σου...αυτα:wooi2:
Mar 14 2009 02:05
Photo

Zoro → endless_inspiration

Nα 'σαι καλά endless-chan,κάλλιο αργά παρά ποτέ.:wooi2: Ευχαριστώ για τις ευχές.:D
Mar 06 2009 01:25
Photo

endless_inspiration → Zoro

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς!!!! (αργησα λιγο)
Mar 05 2009 20:56
Photo

endless_inspiration → Neuro

Κρίμα που δεν ξέρεις........ ....και ψάχνω ένα καλό Manga με vampires!!!!
Mar 01 2009 11:28
Photo

Neuro → endless_inspiration

Ναι βρικολακας ειναι ... αλλα δεν ξερω απο ποιο anime ειναι και το εχω ψαξη! Ενδελος τιχεα το βρικα ^_^ εψαχνα vampire και το πετιχα .
Feb 28 2009 19:04