Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → endless_inspiration

Υay Another Berserk addict... Ειναι η Βιβλος των Manga,απλως φοβερο.... Και μην μου θυμιζεις τον παλιοyaoi Griffith,δεν θυμαμαι σε ποιο σημειο εισαι ακριβως αλλα ειναι ο πιο μισητος χαρακτηρας μου...
Jan 31 2009 23:08
Photo

endless_inspiration → Zoro

πορωση!!!! ειχα διαβασει 3 τομους το καλοκαιρι και το ειχα παρατησει....και το ξεθαψα την προηγουμενη εβδομαδα και κολλησα!!!! γιατι μας εχει παρατησει;;;;;;;;;; το εχει σταματησει και δεν βγαζει αλλο πια;;;; (βασικα τι να εβαζα;;;;;αυτος ειναι ο πρωταγωνιστης!!!!)
Jan 31 2009 16:10
Photo

endless_inspiration → GkLoc

huhu:hehehe: πορωση δεν λες τιποτα!!!!!!!! το καλυτερο Manga Που εχω διαβασει με διαφορα................ και το σχεδιο γ@μ@ει!!!!!!!!!!!!!! εχω διαβασει 15 απο τους 32 τομους............. εχω μελλον ακομα!!!!! btw σου αρεσει ο griffith? εμενα οχι..........
Jan 31 2009 16:04
Photo

Zoro → endless_inspiration

ZOMFG,σουκέ σετάκι....μου θύμισε παλιούς καιρούς(που τα chapters έβγαιναν ακόμη,τώρα μας παράτησε ο μανγκάκα:frozen:) Τι λέει,καήκαμε με Μπέρσερκ?Κούλ ο Γκάτς?:wis: (λίγο παράξενη επιλογή για κορίτσι το σετ,αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας : P)
Jan 30 2009 20:20
Photo

Berserk Fan Spotted.... Ωπα τι γινεται,πορωθηκαμε με Gatsu?Που εχεις φτασει?
Jan 30 2009 16:04
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration

lol δε ξερω, αλλα να αγιασει το χερι της!!
Jan 13 2009 23:46
Photo

endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™

το εχω παρατηρησει πολυ καιρο αλλα ολο ξεχναω να σε ρωτησω........... [B]ποια λυσαρα/fangirl/perv εφτιαξε την υπογραφη σου;;;;;;;;;[/B]
Jan 13 2009 21:28
Photo

hiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! διαβασα τελικα το gai-rei και ψιλοκολλησα!!!! θελω να δω αν και το anime ειναι τοσο καλο........ εσυ το τελειωσες;;;
Jan 11 2009 21:28
Photo

ενδιαφερον...............μπορει να του ριξω μια ματια!!!!!!!!! c u around!!!
Jan 03 2009 00:15
Photo

Xρονια Πολλα και σε εσενα,και [B][COLOR=Red]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/COLOR][/B]! Το Ga-Rei θυμιζει υπερβολικα Bleach,ειναι ενας μαθητης και βλεπει πνευματα,και μια μερα τον κυνηγανε τα πνευματα,και τοτε εμφανιζεται μια κοπελα και τον σωζει,και γινονται συνεργατες... Τα οπλα που χρησιμοποιουνε μονο ειναι διαφορετικα και τα τερατα επισης,εμενα παντως 3 Chapters που διαβασα μου αρεσε^^
Jan 02 2009 18:53
Photo

τωρα ειδα το μυνημα που μου εστειλες.............. τι πραγματευεται το manga που διαβαζεις; οσο για τη ρακετα................θελει κολπο!!!!!!!!!!!!!!
Jan 02 2009 16:06
Photo

endless_inspiration → Raven Princess

καλη χρονια και σε σενα!!!!!!!!!!
Jan 02 2009 13:12
Photo

Raven Princess → endless_inspiration

Χρονια πολλα και ευτυχισμενο το 2009 με ακομα περισσοτερα ανιμε!!!!^__^
Jan 02 2009 12:39
Photo

καλη χρονια !!!!!!!!!!!!! ευτυχισμενο το [COLOR=Navy][U][B]2009[/B][/U] [/COLOR][COLOR=Black]!!!!!!!!! [/COLOR]
Jan 01 2009 21:01
Photo

endless_inspiration → the goblin

καιλη χρονια !!!!!!!!!!!!! ευτυχισμενο το [B][U][COLOR=Red]2009[/COLOR][/U][/B]
Jan 01 2009 20:59