Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration

signature+avatar --->hitachiin brothers Hikaru and Kaoru from Ouran High School Host Club An anime you HAVE to see, full of bishounens.... Ενα θα σου πω. μου το προτεινε η ο σειριος και η Ιριστελλα... u wont regret it... [URL="http://fenopy.com/search/%2BLunar%2BOuran%2BHigh%2BSchool%2BHost%2BClub%2B1%2B26%2Bcomplete.html"]download linku... [/URL]
May 21 2009 00:26
Photo

endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™

ποιό είναι αυτό το κουκλί στην sig σου και από ποιό anime;;;:nbleed:
May 20 2009 14:03
Photo

jimmare → endless_inspiration

thx!Απο τους λιγους που το ακουσα απο εδω μεσα...
Apr 28 2009 22:06
Photo

endless_inspiration → jimmare

χρόνια πολλά!!!!!:hbd:
Apr 28 2009 21:54
Photo

Anelis → endless_inspiration

heh εννοείς στη main gallery σου ή στο portfolio section? μόνο για το main θυμάμαι ( bannaristika indefinitely πρόσφατα οπότε δεν μπορώ να σε καθοδηγήσω για το πώς φτιάχνεις portfolio ) however τα faqs του deviantart (link για τα οποία βρίσκεται στο κάτω κάτω μέρος της σελίδας) είναι πλήρως κατατοπιστικά
Apr 16 2009 20:37
Photo

endless_inspiration → Anelis

hi anelis!!! θέλω να σου κάνω μια τελείως noob ερώτηση:uhh: πριν από λίγες μέρες έκανα εγγραφή στο deviantart ...... πως μπορώ να ανεβάσω εικόνες στο profole μου;;; thanks προκαταβολικά......
Apr 16 2009 18:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration

Ευχαριστω, επισης!
Apr 12 2009 13:49
Photo

endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™

happy birthday!!!!!! ότι επιθυμείς......
Apr 11 2009 14:40
Photo

dbgoku → endless_inspiration

To ιδιο κανω και εγω με τα manga...Γιατι οποτε σκεφτομαι να αρχισω ενα anime 1)παιρνει περισσοτερη ωρα απ'το να διαβασεις το manga του κ 2)παντα υπαρχουν μικρομεγαλες διαφορες αναμεσα sto anime και στο manga..... Αυτον τον καιρο διαβαζω naruto,bleach,one piece,vampire knight,mahou sensei negima,nagarasente airantou,pastel(favourites).....
Apr 05 2009 21:57
Photo

endless_inspiration → dbgoku

1)δεν πειράζει.... 2)δες και το ANime!!!! δεν σου πρότεινα άλλα anime γιατί τώρα τελευταία δεν βλέπω καθόλου ANime διαβάζω μόνο Manga!!! έχω διαβάσει ήδη το vampire knight,bakuman,code geass,berserk,naruto ,bleach.... τώρα τελειώνω το D.N.Angel και λέω να (ξανα)πιάσω το Hellsing....
Apr 05 2009 19:03
Photo

hi!! 1)Ειμαι κουτος που σε αποκαλεσα ετσι....Sorry:nod: 2)Eχω διαβασει το manga του death note(Τα 110 μεγαλυτερα chapters της ζωης μου-συνεχεις αντροπες στην υποθεση...) Οσο για το anime δεν το εχω παρακολουθησει καθολου Αυτο τον καιρο ασχολουμαι με vampire knight και soul eater και μερικα manga kai anime λιγοτερο γνωστα... Εσυ με τι ασχολεισαι αυτον τον καιρο??
Apr 05 2009 01:27
Photo

hi!!! 1)είμαι κορίτσι.... 2)πολύ καλό είναι το death note(anime μυστηρίου)
Apr 04 2009 19:03
Photo

Εγω thnx για το accept man...Αληθεια τι ειδους anime σου αρεσουν περισσοτερο???Εχεις καποιο συγκεκριμενο να μου προτεινεις??
Apr 02 2009 20:16
Photo

me too!!!!
Apr 02 2009 19:37
Photo

endless_inspiration → GkLoc

ναι,ναι για νανούρισμα.....λολ και ο αδελφός μου τα ξαναβλέπει διάσπαρτα όμως!!!
Mar 30 2009 20:55