Community Status Updates
darkphoenix → aboumonkey
kaboom! μη μου ταράζεις μωρη το προφάιλ...
/me τρωει σποράκια
Oct 29 2010 21:12
Mad_Hatter → aboumonkey
Ουτε που ηξερα για το getter, thanks ελπιζω να παρουν και τα αλλα σειρα.
Oct 26 2010 00:37
aboumonkey → Mad_Hatter
Νομίζω έχουν τελειώσει με το [URL="http://getterrobo.blogspot.com/"]getter robo.[/URL]
Oπότε πάω βουρ για getter και mazinger.
Oct 25 2010 19:45
Mad_Hatter → aboumonkey
Ναι απο devilman ειναι το setaki.
Απο το forum εχω χαθει λιγο, λογο μειωμενου χρονου, μολις ξεφορτωσει λιγο το προγραμμα θα μπαινω πιο συχνα.
Τωρα απο τα εργα του nagai, και να ηθελες να τα διαβασεις, δεν υπαρχουν μετεφρασμενα.Ειχα αρχισει mao dante,getter robo,cutie honey,violence jack αλλα μονο σκορπια volumes/chapters που σε κοβουν στο καλυτερο.Νομιζω ειχαν αρχισει καποιοι απο το /m/ να μεταφραζουν το getter robo που ειναι μολις 5 volumes (και ελαχιστη σχεση εχουν με τα 50 επισοδια του ανιμε) αλλα δε ξερω μεχρι που εφτασαν :(
Με κυνηγαει γκαντεμια στο θεμα των scanlations, σε πολλα manga που διαβαζω προχωρανε παναργα/καθολου :(
Oct 25 2010 18:13
aboumonkey → Mad_Hatter
Mεγείες το νέο σετάκι. :DΕίναι καμιά μορφή του Devilman;
Xάθηκες λίγο από το forum ή είναι ιδέα μου; Βλέπω είχες και γενέθλια, οπότε με 13 ημέρες καθυστέρηση χρόνια πολλά! XD
Aκολούθησα τη συμβουλή σου και το διάβασα. Και τώρα έρχομαι για advice. Να ασχολήθω με τα άλλα manga του Nagai που αφορούν τον Devilman ή να πάω για Mazinger, Getter Robo κλπ; Bασικά αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο από τον θείο Go ρίξε μια φωνή.
Oct 25 2010 13:53
aboumonkey → Phantom Duck
Σφυρίζει κλέφτικα :wis:Man, μου άναψες φωτιές με το επικό post σου στο Hokuto thread. Μπορείς να δώσεις στο περίπου τις τιμές στις οποίες αγόρασες το κάθε volume και την κατάστασή τους; Aν είναι collector's secret τότε πάσο.
Oct 23 2010 08:05
didimakia → aboumonkey
Χαχ.. Το θεμα ειναι οτι δεν τελειωσε... το Part 1 τελειωσε.. και περιμενουμε εδω και ποσο καιρο για το part 2.. ακουγεται ομως οτι υπαρχει προβλημα με τον σχεδιαστη... δεν τα βρισκουν στα οικονομικα και κατι τετοια.. πανω στο καλυτερο -_-
Oct 21 2010 16:06
aboumonkey → didimakia
To είχα ξεκινήσει πέρυσι (2009) πριν το καλοκαίρι, αλλά μετά δεν είχα net στο εξοχικό και το ξέχασα. Είχαν μαζευτεί και κάμποσα chapters, οπότε το άφησα γιατί πολλά manga chapters μπροστά στην οθόνη του pc εκτός από μυωπία φέρνουν και πόνους στην πλάτη:(. Μπορεί να το ξαναπιάσω τώρα που τελειώσε και τώρα που πήρα καινούργια καρέκλα και πλέον είμαι βασιλιας:mafia:
Oct 21 2010 15:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed