Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenny → aboumonkey
Έτσι είναι δυστυχώς τα gravure idols... όλο υπόσχονται και τίποτα δεν δείχνουν.
Αναγκαστικά βάζουμε τη φαντασία μας να οργιάσει. :hero:
Νοέ 11 2010 11:01
aboumonkey → Kenny
Δυστυχώς καθόλου γυμνό και πάντα οι ίδιες φωτογραφίες...:nanteee:
Νοέ 11 2010 09:45
Kenny → aboumonkey
[QUOTE=aboumonkey;446203]Μία είναι η απόλυτη... Yuriko Shiratori:nbleed:[/QUOTE]Μας κατάστρεψες βραδιάτικο, πανάθεμά σε. :nbleed:
Νοέ 11 2010 03:22
Mad_Hatter → aboumonkey
Και εγω το καλοκαιρι το ειχα αρχισει και το παρατησα καπου εκει, αλλα μετα το ξαναποιασα και εφυγε μονοκοπανια.
Το super robot wars ηθελα να το δω οταν πρωτοβγηκε, αλλα δεν ειχα βρει subs(οχι οτι χρειαζοντε, αλλα τεσπα) και μετα ξεχαστηκα, ηταν και μια μικρη περιοδος που ειχα παρατησει τα anime.Και το Star driver μετα το 1ο το ειχα αφησει, τωρα στο 4ο το επιασα και κολλησα xd
Νοέ 11 2010 00:49
aboumonkey → Mad_Hatter
[QUOTE=Mad_Hatter]Ανεπιτρεπτο να υπαρχει mecha fan που να μη το εχει δει (aboumonkey για σενα το λεω:whistling:)[/QUOTE]
Στη λίστα είναι XD Βασικά το καλοκαίρι το άρχισα (είδα και 11 επεισόδια), αλλά anime και καλοκαίρι δεν πολυκολάνε για μένα τουλάχιστον. Μόλις τελειώσω το Fist of the North Star θα το ξαναπιάσω και αυτό και το Votoms πιο σοβαρά. Aν μάλιστα σβήνει από το χάρτη το Shin Mazinger καλά θα περάσω.:head:
Το Super Robot Wars το βλέπεις; Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια, αλλά δε με ξετρέλανε..
Νοέ 11 2010 00:34
Azathoth
→
aboumonkey
:O :O :O may i ask you a question? pos exis dio diaforetika wallpapers stis 2 othones? exo ke ego 2 othones ala beni to idio
Νοέ 09 2010 10:30
Loke → aboumonkey
are u me in a parallel universe? :P
που να δεις παλαιοτερα, ουτε καν θυμαμαι ποσο ειχα XD
Νοέ 08 2010 23:51
aboumonkey → Loke
[QUOTE]
Απο κει και περα firefox μια χαρα και ομορφα, εκτος επειδη εχω 40+ tabs μονιμα ανοιχτα, κανω restart καθε 2η βδομαδα και χρησιμοποιω αρκετα πολυ καποια site με java καποια στιγμη χτυπαει τα 1.2GB ram usage και αρχιζει να σερνεται, μεχρι το σημειο που χτυπαει full core usage για 10sec σε κλικ λινκ XD αλλα αυτο θεωρω οτι ειναι λογικο με τη χρηση που του κανω, ενα reboot το firefox και κομπλε ;)[/QUOTE]Are u me? XD Ειδικά για τα tabs.
Νοέ 08 2010 23:32
aboumonkey → kelborn3
Μόνο από request γιατί μόνος να κάνω sig, δεν XD Toki και Rei οι αγαπημένοι μου από το Hokuto. [SPOILER=major hokuto spoil]Αν και περίμενα πιο epic θάνατο για τον Toki.[/SPOILER]
Νοέ 08 2010 20:04
kelborn3 → aboumonkey
Πολυ γαματη πικ την εχω και εγω καπου χωμενη.Eλπιζω να κανεις ενα σετακι full hokuto γτ απο χριστουγεννα και μετα αλλαζω το προφιλ σε Toki( favourite char).Αντε να δουμε και λιγο manliness σε αυτο το forum.:burningbe3:
Νοέ 08 2010 18:36
aboumonkey → kelborn3
Nαι, o Rei είναι. Είναι γαμάτο το fanart, ένα άθλιο crop έκανα. ΧD
[URL=http://img200.imageshack.us/i/reiawesome.jpg/][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/7981/reiawesome.jpg[/IMG][/URL]
Νοέ 08 2010 16:46
kelborn3 → aboumonkey
Asewome Rei avatar εκτος και αν με απατουν τα ματια μου:burningbe3:
Νοέ 08 2010 15:56

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται