Community Status Updates
Nighteyes → aboumonkey
Ρε συ, ασχολείσαι με το anime trivia και ξέχασες ότι είχες βρει το movie;:hihi2:
Sep 29 2010 13:48
aboumonkey → Kenny
Ισχύει αυτό που λες. Απλά κάποιοι δεν είναι τόσο "καμμένοι" όσο πολλοί από εμάς. Όπως υπάρχουν αυτοί που από αγγλικές σειρές έβλεπαν μόνο Lost, Prison Break, 24 και τους αρκεί, το ίδιο ισχύει και με αρκετούς που ξεκίνησαν με τα 3 μεγάλα.
Sep 29 2010 12:12
Kenny → aboumonkey
Βασικά, μη νομίζεις, μου άρεσε κι εμένα στην αρχή, απλά στην πορεία το βαρέθηκα. Πλέον όμως του έχω μια παραπάνω αντιπάθεια γιατί παρατηρώ πόσα άτομα "ρουφάει" σε βαθμό που σχεδόν δεν βλέπουν άλλα anime. Αυτή η μονομέρεια στο γούστο είναι που με ενοχλεί.
Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα άλλα 2 μεγάλα.[QUOTE]Aπλά αποφεύγω το latest chapter thread τις περισσότερες φορές.XD[/QUOTE]Δεν είσαι ο πρώτος που μου το λέει, κι αυτό με προβληματίζει ακόμα περισσότερο. Δηλαδή η κατάσταση η οποία επικρατεί εκεί μέσα διώχνει άτομα που θέλουν να κάνουν συζήτηση. Αυτό είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Sep 29 2010 11:59
aboumonkey → Kenny
Mα φυσικά και παραφέρoνται.
Αυτό που έγραψα, το έγραψα γιατί θυμάμαι ότι την προηγούμενη φορά που θερμάνθηκε η συζήτηση είχες πει ότι είδες αρκετό από το One Piece και δεν σου άρεσε. Αυτό το λέω γιατί αν σου άρεσε το OP δε θα σε ενοχλούσε τόσο το fanbase, νομίζω.
Ότι είναι τέρμα υπερβολικοί κάποιοι readers είναι. Aπλά αποφεύγω το latest chapter thread τις περισσότερες φορές.XD
Sep 29 2010 11:52
Kenny → aboumonkey
[QUOTE]Τέσπα και εγώ είχα [B][B]παρόμοια άποψη με τον Kenny[/B][/B] πριν ξεκινήσω το OP εξαιτίας του fanbase, [B]αλλά όταν το ξεκίνησα[/B] μετά από ανελέητο ψήσιμο από την παρέα, [B]μου άρεσε από τα πρώτα επεισόδια[/B].[/QUOTE]Έτσι όπως το λες είναι σαν να αναφέρεσαι στη γνώμη μου για το One Piece, η οποία είναι έτερον εκάτερον. Ούτε καν την ανέφερα μέσα στο post.
Εμένα με ενδιαφέρει ποια είναι η γνώμη σου για το fanbase. Παραφέρονται ή δεν παραφέρονται σε δυσανάλογο βαθμό;
Sep 29 2010 11:30
mono → aboumonkey
Χαίρομαι που σάρεσε το Hawaii 5-0 :) Δεν άρεσε σε κανέναν φίλο μου που το έδωσα οπότε πάλι καλά που άρεσε σε κάποιον XD
Να σου πω, δεν βάζεις κανα hint στο anime picture trivia? :P
Sep 28 2010 16:01
aboumonkey → Warchief
Την θυμάμαι από τότε που το star την έβαζε κάτι καμένες ώρες πριν κάποια χρόνια. Την είχα κατεβάσει και παλιότερα αλλά δεν έβρισκα subs ή τα λίγα που έβρισκα ήταν ασυγχρόνιστα... Είδα πρόσφατα το Whatever Works και τον ξαναθυμήθηκα.
Λογικά τώρα θα είναι μια χαρά
Sep 26 2010 21:48
Mad_Hatter → aboumonkey
To escaflowne το ειχα κατεβασει το καλοκαιρι μαζι με το wing αλλα επειδη δεν ειχα χρονο και για τα δυο ειπα να δω μονο το wing.Μολις ξεμπερδεψω με τα διαβασματα θα το κοιταξω οπωσδηποτε.
Υπερτατη Πορωση ειναι το battle angel alita.Μαζι με το devilman τα αγαπημενα μου μανγα.
Sep 26 2010 21:18
aboumonkey → Mad_Hatter
Ναι το trailer του Unicorn γ....ε απλά. Έτσι Suichi Ikeda ftw, Στο trailer του Mazinkaizer κάτι με χαλάει, ίσως το ότι οι άλλοι πιλότοι είναι όλες γυναίκες...:borednn9:
Το Devilman δεν το έχω διαβάσει. Γενικότερα δε διαβάζω manga φανατικά. Με κουράζει το διάβασμα comics στον υπολογιστή. Πάντως από manga θέλω κάποια στιγμή να πιάσω το Battle Angel Alita. Πετυχαίνω κάτι εικόνες στο 4chan και μου τρέχουν τα σάλια...
Escaflowne έχεις δει;
Sep 26 2010 21:15
Mad_Hatter → aboumonkey
Μας πορωσες για τα καλα με τα trailer των unicorn/kaiser.
O Full Frontal θα εχει και τον seiyuu του char:respect:.
Επισης εσυ εχεις διαβασει το Devilman του Nagai?
Sep 26 2010 14:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed