Community Status Updates
Radagast → aboumonkey
Aν νομίζεις πως το studio4c είναι υπερεκτιμημένο, δοκίμασε να δεις και τα εξής και μάλλον θα αλλάξεις γνώμη...
Mind game (movie), tekkon kinkreet (movie),
Κι αν δεν σε ξετρέλανε το country doctor τσέκαρε το atama yama (10λεπτο του ίδιου)
Feb 10 2009 17:53
Dante80 → aboumonkey
Ευχαριστώ για το thumbs up, αν δεις το ποστ θα καταλάβεις πως είναι κάπως παλιό. Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός, και έχουν αφαιρεθεί τα λινκς από το youtube...
Feb 07 2009 07:35
aboumonkey → Dante80
Χαίρεται!Αφήνω vm για να σου πω ότι τα links από you-tube στο πρώτο post σου για το Hidamari Sketch δεν δουλεύουν.
Feb 06 2009 23:44
aboumonkey → darkphoenix
Έλα ρε τρελέ τί κάνεις ? πράγματι πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε,άντε να κανονίσουμε.
Εγώ μία χαρά είμαι.
Jan 21 2009 00:37
Radagast → aboumonkey
Το πρώτο arc 12k δεν είναι εντυπωσιακό ούτως ή άλλως. ΌΣο πάει όμως τόσο καλύτερο γίνεται πίστεψέ με. Βελτιώνεται πάρα πολύ μετά, και από ανάπτυξη κόσμου και χαρακτήρων χορταίνεις.. Δώστου άλλη μια ευκαιρία. Το flag πολύ καλό, αλλά μην έχεις τις παρανοικές απαιτήσεις κιόλας, γιατί έχει "περίεργη" σκηνοθεσία και δεν ξέρω κατά πόσο είναι για όλους.
Το gankutsuou και το mushishi/mononoke απ'την άλλη, αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που να τα δει και να μην του αρέσουν...ή να μη του φανούν έστω πολύ καλά αν όχι αριστουργήματα.
Jan 17 2009 21:22
aboumonkey → Radagast
Τα star series τα έχω δει και μου άρεσαν πολύ.Το twelve kingdoms το έχω αφήσει κάπου στο 8 επεισόδιο.Όμορφα σχεδιασμένος κόσμος και αρκετά διαφορετικός από το medieval-european setting το οποίο έχω συνηθίσει.Απλά κάτι δε μου κάθισε καλά με το anime,μου φάνηκε ψιλοπρόχειρο στον τεχνικό τομέα (ειδικά σε μία σκηνή μάχης που η πρωταγωνίστρια σκοτώνει κάτι σαν πουλιά).Δε με πολυενθουσίασε,σκέψου ότι έβαλα να το δω και πριν φύγω για διακοπές το καλοκαίρι οπότε το ψιλοεγκατέληψα.Θα βρω όμως χρόνο αφού τελειώσω το Flag(αν κατέβει ποτέ),για το οποίο ακούω τα καλύτερα στο forum και το gankutsuou.
Άσχετο είδα σήμερα το a country doctor,καλό αλλά όχι και best story imho.
Jan 17 2009 21:14
Radagast → aboumonkey
Επίσης αν εκτιμάς καλό σενάριο και χαρακτήρες, ίσως να θες να τσεκάρεις crest/banner of the stars και 12kingdoms που είναι και τα δυο αρκετά καλές μεταφορές από νουβέλες και σε καμιά περίπτωση δεν είναι βαρετά. Α και το speed grapher να προτιμήσεις Ani-kraze.
Shigurui και Texhnolyze όντως είναι αργά, ειδικά στα πρώτα επεισόδια, αλλά δε παύουν να είναι έργα τέχνης σαν σύνολο. Το texhnolyze δείχνει τα δόντια του μετά το 3-4 επεισόδιο κε κυρίως στο δεύτερο μισό της σειράς. Αξίζει πάντως αν έχεις υπομονή. Από και πέρα mushishi και gankutsuou απλά μην τα χάσεις.
Jan 17 2009 20:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed