Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → Orion19

Χαιρετίσματα!!!!!!!!! Πως είναι η μεσούλα σου; Στο λέω μήπως και δεν το ξέρεις τέλειωσαν τα fillers στο Naruto.... Κατέβασε το τελευταίο ep και δες μου φαίνεται απ' το 16ο λεπτό και μετά διότι είναι απ' το story. Bye bye.....
Aug 15 2008 19:00
Photo

tsintori → johnnynp

Καλωσήρθες καταρχήν. Κάνε ένα search στο forum πριν φτιάξεις νέο thread και να δεις όλα τα sticky θέματα......
Aug 15 2008 18:53
Photo

tsintori → red pyramid

Μπα εγώ δεν θεωρώ σπαμ τα τραγούδια. Πάντως δεν ακούω hip-hop το συγκεκριμένο το άκουσα και μου φάνηκε "ένα" επίπεδο παραπάνω απ' τις φρικαλεότητες που έχω ακούσει..... Αν έχεις καμιά καλή μπαλάντα να βάλεις και στο group:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:.
Aug 15 2008 18:51
Photo

tsintori → GkLoc

Γιατί κακό είναι. Βασικά πήδηξα τα fillers. Thanks...... Αυτά τα Μanga title page arc τι είναι διότι μου φάνηκαν σαν fillers.... [B][/B]
Aug 15 2008 18:03
Photo

tsintori → Hatake Kakashi

Ναι Kakashi υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τα vm. Πρέπει να πατήσεις δύο φορές το post message. Πάντως είναι φοβερές οι υπογραφές σου και τα ava σου....... Thanks.
Aug 15 2008 18:03
Photo

red pyramid → tsintori

The song spammer returns [url=http://www.youtube.com/watch?v=lPWGvlK22us]YouTube - Ice T - Midnight[/url]
Aug 15 2008 17:48
Photo

jimmare → tsintori

Εχεις απολυτο δικιο...
Aug 15 2008 15:39
Photo

GkLoc → tsintori

Γιατι εφτασες κιολας εκει???xDD Βασικα θα σου ελεγα να σταματησεις απο Kaizoku στο 233 Διοτι ειναι πολυ σημαντικα επεισοδια και εχουν κανει αθλιο Υποτιτλισμο με ιλη την ενοια της λεξης,για αυτο πηγεινε στο Post του RiDeLub στο ONE PIECE-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ANIME ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.... Και θα κατεβαζεις απο Gerusama που ειναι πολυ καλοι.... αυτα///
Aug 15 2008 15:12
Photo

tsintori → GkLoc

Σπέρα!!!!! Να σου πω.... Επειδή οι Kaizoku έχουν μέχρι το 252 για πέσε κανένα άλλο καλό group για να κατεβάσω.
Aug 15 2008 14:36
Photo

tsintori → Kosmas94

Χαχαχαχα ωραίο Kakashi. Πάντως μπαίνεις σε όποιο thread βάζεις το άχρηστο link σου και φεύγεις. Έλεος όμως.
Aug 15 2008 14:29
Photo

tsintori → jimmare

Ρε συ μη σπαμμάρεις..... Μπήκες να πούμε στο thread του παιδιού που ζήταγε μια βοήθεια και εσύ του λες για την γραμματοσειρά. Γραψ' το αυτό σε ένα vm........ Συμβουλή πάντα διότι είδα ότι έχεις φάει warning για το spam.
Aug 15 2008 11:11
Photo

tsintori → Hatake Kakashi

Πωπω πέθανα στο γέλιο με την υπογραφή σου....... Την έχεις φτιάξει εσύ ή την βρήκες; Αλήθεια απ' τις πηγές σου έχουμε κανα νέο για την "ταχύτητα" των επεισοδίων;
Aug 14 2008 22:53
Photo

tsintori → Zoro

Laptop μάματα, ελπίζω να φτιάχνεται ή να έχεις ακόμα την εγκύηση. BB
Aug 14 2008 19:31
Photo

Zoro → tsintori

Στο πληκτρολογιο,αλλα ειναι λαπτοπ:( Και δεν ξανανοιγει τωρα...το πηγα αμεσως για επισκευη αλλα λογω του τριημερου δεν ειχαν χρονο σημερα,αρα απο δευτερα και μετα μου παν... Πωωω να ξερες ποσο εκνευριστικα αρχικα,αλλα τι να κανω,θα πρεπει να το χωνεψω... Anw,αυτα tsi-kun...οποτε ευκαιρισω σε ιντερνεταδικο θα μπω...αλλιως απο την αλλη βδομαδα και μετα...BB!!^^ :byejg9:
Aug 14 2008 19:27
Photo

tsintori → Zoro

Καλά ρε τι έκανες εκεί; Που έπεσε το νερό;
Aug 14 2008 19:18