Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → tsintori

Ειδες το ποστ κ με θυμήθηκες ε? Θενκς παντως ΧΡ Εχω ετοιμασει απο το πλοιο οταν ερχομουν απο τις διακοπες μου αρκετα σχεδιακια για να ανεβασω...
Aug 14 2008 14:26
Photo

Anyparktos → tsintori

Nαι,λογικά...Μη μασάς,είναι που εχουμε Αυγουστο ακόμα και λείπουνε οι Admins-Τεχνικοί του forum.
Aug 14 2008 13:40
Photo

tsintori → Anyparktos

Εγώ πάντος συνεχίζω να έχω το problem... Λογικά θα το διορθώσουν σε επόμενο update.......
Aug 14 2008 13:32
Photo

tsintori → Seraphimon-T.K.

Καλησπέρα Seraphimon. Είδα το post σου για anime του Naruto. Καλά είναι τα eps αλλά της προηγούμενης βδομάδας το μαμήσανε..... Btw επειδή ζωγραφίζεις και ωραία δεν παιρνάς και α' αυτό το [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/102/"]group[/URL]; ΒΒ
Aug 14 2008 13:29
Photo

Anyparktos → tsintori

Καλησπέρα αδερφέ(έχει περάσει 12 lol :kakaka:) Ναι πρέπει να ήταν bug αλλά μάλλον διορθώθηκε τώρα.Δεν τσέκαρα τα groups αλλά τα profile comments μια χαρά είναι.
Aug 14 2008 13:25
Photo

tsintori → Anyparktos

Καταρχήν καλημέρα. Όχι χρεισημοποιώ το steel blue. Μάλλον κάποιο bug θα είναι.....
Aug 14 2008 13:22
Photo

Zoro → tsintori

Χεχε προλαβα να δω μονο 1 και ετσι ειμαι στο 40 τωρα...ασε δεν προλαβαινω οσο θα θελα{παιζει και το φορουμ ρολο σ'αυτο;)}... Anw,εγινε λοιπον....cya soon!!^^
Aug 14 2008 01:21
Photo

tsintori → Zoro

Αrigato Zoro-kun.......:nod2: Αλήθεια Naruto που βρήσκεσε; Εγώ OP θα πάω στο 63..... Καληνύχτα τώρα πάω για ύπνο....:gn2:
Aug 14 2008 00:33
Photo

Zoro → tsintori

Tsi-kun εμπιστευτηκες το καταλληλο ατομο για Berserk,δεν θα το μετανιωσεις και παντοτε οτι χρειαστεις απο links/αποριες,σε μενα! Παντως τελευταια γινονται ολο και περισσοτεροι αυτοι που ξεκινανε την σειρα και μαντεψε...ρωτανε ολοι εμενα!!XD Δεν ξερω τι τους επιασε ολους και το ξεκινανε τωρα...μαλλον εκανα καλη διαφιμηση!!XP Μπορεις να το βρεις σε 2 links που εχω...το 1ο ειναι DDL αλλα τα μεσαια volumes εχουν χαλια μεταφραση...τα υπολοιπα ειναι μια χαρα ομως... το 2ο ειναι με megauload αλλα ειναι πολυ καλη μεταφραση(βεβαια οταν λεω χαλια απο πανω μην φανταστεις,διαβαζεται κι αυτη μια χαρα!!) Αν τα θες,εδω λοιπον: [URL="http://www.minionserver.net/manga/berserk/dirlist.php"]1[/URL] [URL="http://www.animea.net/forums/198768-post6.html"]2[/URL] Οταν ξεκινησεις την σειρα πες εντυπωσεις...cya!!:thumbup:
Aug 14 2008 00:21
Photo

tsintori → Zoro

Ζoro hi καταρχήν. How do you do; Λοιπόν μπαίνω στο ψητό. Me wants to read the berserk manga αλλά δεν τα βρίσκω online. Μήπως έχεις κανά link για online reading ή (αν και δεν το προτιμώ) download; Απάντα όποτε μπορείς δεν επήγει. Bye bye.
Aug 14 2008 00:01
Photo

tsintori → Umi no Ossan

5η πίστα; Έχεις μέλλον δηλαδή. Άντε να τελειώσω του χρόνου να πάρω το χβοχ να λιώσω......
Aug 13 2008 23:49
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Μεχρι στιγμης με δυσκολεψε ενας τελικος αρχηγος,μεχρι να βρω πως σκοτωνετε....Μολις βρεις την αδυναμια τους γενικα ειναι ευκολοι σχετικα. Εκει που ειμαι τωρα ομως αρχιζουν τα δυσκολα γιατι κ οι απλοι κακοι ειναι παλουκια.Πρωτη φορα εχασα στη διαρκεια της πιστας(κ ειμαι μονο στην 5 πιστα)
Aug 13 2008 23:44
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Πιo αγγούρι απ' το πρώτο;
Aug 13 2008 23:36
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Oχι ακομα(παιζει κ ο αδερφος μου) αλλα εχω φαει τρελο κολλημα !!!!! Το παιχνιδι τα σπαει !!!!
Aug 13 2008 23:33
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Μήπως τελείωσες το ninja gaiden 2;
Aug 13 2008 23:26