Community Status Updates
tsintori → iristella
Και όχι μόνο να έχει sharingan. Αυτοί οι τρεις είναι οι πιο cool......
Βασικά εγώ ευελπιστώ να το τελειώσω μέχρι το τέλος της χρονιάς λόγο παννεληνίων.
Anyway καληνύχτα Iri-chan......
Aug 18 2008 01:45
iristella → tsintori
Nαι με περνας με περνας αλλα εγω εχω δει περισσοτερα anime στο συνολο .........XDDDDD
Eγω απο οτι φαινεται θα αργησω να το τελειωσω αλλα δεν με πειραζει. Μου αρεσει και θελω να το ευχαριστηθω. Οχι οπως το ναρουτο που το τελειωσα μεσα σε 1 βδομαδα ανιμε και μανγκα και μετα εκλαιγα που δεν ειχα αλλο και ουρλιαζα Sasukeeeeeee, Itachiiiiiiiiiiiiiii, Kakashi senseiiiiii (παντα κατι σε sharingan Παντως αν παρατηρεις XD)
Aug 18 2008 01:40
tsintori → Franklin
Ξέχασα να σου πω ένα κομμάτι.
To bid your farewell από Opeth. Αν δεν το έχεις ακούσει άκουσε οποσδήποτε την εισαγωγή.....
Aug 18 2008 01:38
tsintori → iristella
Δηλαδή σε περνάω:bleh::bleh:(είμαι στο 76)
Και εγώ θέλω να δω κάποια παράλληλα αλλά θέλω να τελείωσω το one piece σχετικά γρήγορα.
Και το χειμώνα δεν θα έχω χρόνο damn.
"Aυτο ειναι αρκετο για ολα τα μαρτυρια που εχω στον νου μου":hmmm::hmmm:
Aug 18 2008 01:24
iristella → tsintori
Στο One piece εχω μεινει λιγο πισω στο 60 δλδ..... Επιασα καποια παραλληλα anime Και καθυστερησα λιγο.
Δεν εισαι αθωος..... Υποστηριζεις Jiraiya.. Aυτο ειναι αρκετο για ολα τα μαρτυρια που εχω στον νου μου.........
Aug 18 2008 01:19
tsintori → iristella
Εγώ όμως είμαι αθώοςςςςςςςςςςς:cry5::cry5::cry5::cry5:
Πάντως θέλω να δω πως θα κάνουν τι σκηνή του [COLOR=White]ψόφου [COLOR=Black]στο anime.....
One piece που είσαι;;;;;;;[/COLOR][/COLOR]
Aug 18 2008 01:10
iristella → tsintori
Ξερεις Tsi kun τα υπονοουμενα μπορω και τα πιανω πολυ ευκολα. Οταν ο doulis λεει για Naruto lovers εναν εννοει.... με το κακο αδικο μυαλο του. Και στο κατω κατω του τα εγραψα μια στο δικο σο προφιλ και μια στο δικο του για να τα εμπεδωσει.
Aug 18 2008 01:06
tsintori → iristella
Απάντησες στο δικό μου αντι για του Douli; Εγώ δεν είπα τπτ για τον Sasuke......
Aug 18 2008 01:02
iristella → tsintori
Oiiiiii για καθιστε φρονιμα.....και οι δυο.... Στο κατω κατω το ιδιο Manga δεν διαβαζουμε? Απο οσο θυμαμαι μεχρι στιγμης ο Naruto ειναι αυτος ο οποιος τρεχει πισω απο τον Sasuke Και οχι το αντιθετο.
και οσο για το μεγαλειο του J........ MMM σορρυ ξεχασα τον μεγεθυντικο φακο και το τσιμπηδακι σπιτι μου.
Aug 18 2008 00:56
tsintori → Umi no Ossan
Τσάντες φτιαγμένες από φιδάκια φαντάζομαι.......
Εδώ ο τύπος είχε φτάσει το peeking σε ύψιστα επίπεδα. Κάτι μου λέει ότι ο Naruto μέχρι το τέλος θα έχει γίνει μέγας perv.......
Aug 18 2008 00:46
Umi no Ossan → tsintori
Δεν πειραζει Tsi,ας εχει καποιο ελλατωμα η Ιρι.Αφου δεν μπορει να δει το μεγαλειο του J ας μεινει με τις τσαντες κ τις ζωνες κ με τους Naruto lovers !!!!!
Aug 18 2008 00:40
tsintori → iristella
Please αλλάζεις χρώμα στο [COLOR=White]υπήρξε[/COLOR];
[COLOR=Black]Καλά του έκανε του Oro (αν και δεν θυμάμαι που τον στενοχώρησε).
Πολύ προσέχω τον oro μιλάμε.....
[/COLOR]
Aug 18 2008 00:39
iristella → tsintori
Απλα υπαρχει.......[COLOR=white]Η μαλλον υπηρξε[/COLOR].... XDDD Δεν χρειαστηκε να κανει κατι περισσοτερο..... Α! και τωρα που το σκεφτομαι..... Στενοχωρησε τον Oro μου......
Aug 18 2008 00:37
tsintori → Umi no Ossan
Εμ Doulis τι να πει κανείς.......
Ο J για μένα τα έχει όλα, άμα τώρα σε κάποιες δεν αρέσει......(καρφί mode off)
Aug 18 2008 00:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed