Community Status Updates
tsintori → Zoro
Σε πετυχαίνω μέσα ε;
Λοιπόν 2 ερωτήσεις......
Τα link που μου έδωσες για το berserk το 1ο δεν δουλεύει καθόλου και το δεύτερο τα μισοκατεβάζει.....(δλδ φτάνει περίπου στο 60%, μου λέει ότι ολοκληρώθηκε αλλά μετά δεν μπορώ να ανοίξω το rar file).
Επίσης ξέρεις τι είναι τα Μanga title page arc στο one piece;
Aug 18 2008 00:34
Umi no Ossan → tsintori
Πες τα της Tsi γιατι εκεινη τον εφαγε τον ανθρωπο.....Αυτη πληρωσε για να του δωσουν ενα τελος !!!!!
Aug 18 2008 00:33
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μάμησε τα!!!!! Την Δευτέρα που βγαίνει το chapter στην Ιαπωνία είχανε κάτι σαν γιορτή ή κάτι τέτοιο. Είχανε αργία δλδ....... Δεν είχαμε chapter ούτε από bleach, ούτε από One piece ούτε από άλλα shonen. Τη Παρασκευή θα έχουμε κανονικά.......
Aug 18 2008 00:15
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
po re file kai eipa na katso na 3odepso me euxaristisi mia triara euro na asxoli8o ligo me naruto kai TSAF!!! NO NEW CHAPTER!! temeeeeeee! kusoooooooooo! WHYYYY??????
re sovara tora pou einai to new chapter?!
Aug 17 2008 20:51
tsintori → GkLoc
Temmeeeeeeeeeeeee. Θα το πω και σε εσένα...... Φέτος λόγο παννεληνίων δεν μπορώ να κάθομαι να βλέπω τα fillers. Θέλω να τελειώσω το story πρώτα και μετά θα δω τι θα κάνω.....
Δες πχ τα ep [URL="http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=108056"]45-47[/URL]
Aug 16 2008 15:46
GkLoc → tsintori
"Μanga title page arc"
nope δεν ξερω,whats that??
εξηγησε λιγο που εισαι γιατι δεν καταλαβε,και TEMMEEEE
Δεν ειναι σαν του Naruto τα ,αυτα βλεπονται και ειναι και ωραια,Dont SKIIIII)PPP
Aug 16 2008 15:42
tsintori → GkLoc
Τελικά δεν είχες εγκαταστήσει το java ε;
Διόρθωση. Δεν έχω φτάσει στο 252. Στο 74 είμαι.............
Btw δεν ξέρεις τι είναι τι είναι τα Μanga title page arc.
Aug 16 2008 15:33
Orion19 → tsintori
Καλύτερα είναι η μεσούλα μου, ευχαριστώ! Λέω να πάω να τα δω τα fillers όσα άφησα και να ξεκινήσω πάλι. Δε μου κάνει καρδιά να τα αφήσω καθώς φαίνονται καλύτερα απο εκείνες τις τραγωδίες τις παλιές. Χε χε.
Aug 15 2008 20:25
red pyramid → tsintori
Εμ, τυχαία το άνοιξα το τόπικ οιμέ? Έχουν περάσει μπαλάντες και μπαλάντες απο τα αυτιά μας :P:P:P
Aug 15 2008 19:11
tsintori → jimmare
Ναι εγώ την πάτησα ήδη μία φορά και σταμάτησα......
Γι' αυτό ασχολήσου περισσότερο το πως θα κάνεις ένα καλό post παρά 5 spam.
Aug 15 2008 19:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed