Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ακριβώς κοπελιά.... Θα μπαίνω μόνο Σαββατοκύριακα, άντε και για λίγη ώρα μες στη βδομάδα.... nice avatar btw!!!!!! Αλήθεια one piece που είσαι;;;;
Oct 04 2008 16:22
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Oτι με το full moon wo sagashite δε σταματουσα να πεταω χαρτομαντηλα... Ολα καλα τσιντορι-kun εσυ πως πας? Λιωνεις φροντιστηρια και σε ψιλο χασαμε...
Oct 04 2008 14:41
Photo

iristella → tsintori

δεν μπαινω στο Site των DB....τα κατεβαζω τα επεισοδια με DDL απο Lolipower.... Kατεβαινουν τζετ και δεν μπλεκω με τορρεντς και τα παιρνουν ολα απο τους DB... Λογικα ομως με τοσο βρισιμο που τρωνε για την αργοπορια τους πρεπει να κολλησε....:hahaha:
Oct 04 2008 12:39
Photo

tsintori → iristella

Ένα 360 σου λείπει:hehehe::hehehe:. Αλήθεια στο site των db μπορείς να μπεις γιατί έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά τζίφος.....
Oct 04 2008 12:22
Photo

iristella → tsintori

Χεχε....... Και εγω ηθελα (και την πηρα XD)...... Ναι παιζω video games..... Σε PC η Play2..... Aρκετα αλλα μην φανταστεις οτι ειμαι και καμμενη..
Oct 04 2008 12:19
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Άσχετο αλλά το "κλάμα full moon" που κολλάει;; Κατά τ' άλλα καλά;;;;;
Oct 04 2008 12:18
Photo

tsintori → iristella

Θέλω και εγώ 42άρα!!!!!!!!!!!!!!!!:nanana::nanana::nanana::nanana: Αλήθεια video games παίζεις;;;;;
Oct 04 2008 12:17
Photo

iristella → tsintori

Από την άποψη του ότι σαν χαρακτήρες αν και πολύ διαφορετικοί σε πολλά σημεια ήταν πολύ ταιριαστοί η προσωπικότητα του ενός συμπληρωνε τελεια αυτήν του άλλου και το ότι ο ενας θαυμαζε και σεβοταν πολυ των αλλων παρα τις μεταξύ τους διαφορές.
Sep 28 2008 22:14
Photo

tsintori → iristella

"Αλλα απο μια αποψη πιο ταιριαστοι ηταν αυτοι οι δυο παρα ο Light Μετην Misa." Και από ποια άποψη δηλαδή;;;;;
Sep 28 2008 22:10
Photo

iristella → tsintori

Το 20κατι επεισοδια εχει καθιερωθει πλεον ως ατακα:hahaha::hahaha: Εχει μεινει και επανεμφανιζεται σε ανυποπτο χρονο. Οσο για το Gifaci εδω εμενα μου πεταχτηκαν τα ματια εξω..... Αλλα απο μια αποψη πιο ταιριαστοι ηταν αυτοι οι δυο παρα ο Light Μετην Misa.:hahaha:
Sep 28 2008 21:31
Photo

tsintori → iristella

Hi Iri-swannnnnnnnnnnnnn. Τι κάνεις;;;; Να δω αυτό το 20κάτι επεισόδια για πόσο θα το κρατήσετε:hahaha:. Tι ήταν αυτό με τον Light και τον L; Κόντεψα να :puke:.....
Sep 28 2008 21:07
Photo

tsintori → Zoro

Unfortunately έχω μείνει κάπου στο 150. Δεν έχω καθόλου χρόνο man διαβάζω μόνο naruto manga και βλέπω ένα ep μία στο τόσο...... Ρε συ συνέχισε naruto να δεις τον Kami!!!!!!!!!!!!1
Sep 28 2008 20:46
Photo

Zoro → tsintori

tsi-kun δες στο προφιλ της iri,τα εξηγησα ολα εκει,κι αυτη ετσι το παρεξηγησε{ή μαλλον σκοπιμα με πειραξε:hahaha:..ξερεις οτι οποτε γινονται τετοια αυτη ειναι απο πισω:P}... Ειμαι ακομη Zoro x Robin fan,απλως αστειο ηταν,πηγαινε σε μια εικονα μου που σχολιασε μια αλλη κοπελα!! Βεβαια και Sanji x Zoro ειναι αχτυπητο διδυμο δεν μπορεις να πεις:orly: Οσο για το Naruto ναι,καλα τα λεει η ετερη απο κατω,σταματησα στο 40,αλλα οχι επειδη το παρατησα,απλως ξεκινησα Monster και πορωθηκα λιγακι με αυτο αυτη την περιοδο...οποτε μπορεσω θα το συνεχισω ομως εννοειται,οπως ειπα ξανα η ιστορια μ'αρεσε πολυ^^ {με εχει πρηξει κιωλας η iri με τον itachi pff kami :canthelp:} Εσυ OP που εισαι btw??
Sep 28 2008 17:02
Photo

iristella → tsintori

Κανεις δεν τον καταφερε τον Zoro!!! Μονος του ειπε οτι ειπε με την δικη του θεληση. Και ναι Naruto δεν εχει προχωρησει καθολου περα απο το 40 (20+20 δλδ) και καταφερεται παραφορα κατα του Itachi sama χωρις να τον εχει δει καν στην σειρα!!!!
Sep 28 2008 16:44
Photo

tsintori → Zoro

"[B][U]originally posted by zoro[/U] Αν και ειμαι πιο πολυ υπερ Zoro x Robin,το Zoro x Sanji φαινετε να ειναι πιο ταιριαστο τελικα για τους 2 τους" [/B] Τemmeσε καταφέρανε για ακόμα μια φορά αλλά εγώ είμαι εδώ για να σε φέρω στον ίσιο δρόμο. [IMG]http://th23.deviantart.com/fs31/300W/i/2008/204/a/5/One_Piece__Zoro_and_Nico_Robin_by_HomunculusLust.png[/IMG]. Naruto που είσαι μην μου πεις μόνο ότι δεν έχεις προχωρίσει καθόλου!!!!!!!!!!!!
Sep 28 2008 16:32