Community Status Updates
GkLoc → tsintori
Hi Hi man...
Πολυ σπανια μπαινεις τελευταια,nice to have you back[For a while..]
Λοιπον για εμενα το Skypiea ηταν το πιο κορυφαιο Αρκ,τα πρωτα επεισοδια,αυτα που φτανουν αμεσως και με τους αστυνομικους ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΑ,και εμενα δεν μου αρεσαν,ομως μετα γινεται πολυ πιο ενδιαφερον και δεν θα θες με τιποτα να χασεις τον Enel k Wiper...
Ασε τρελη πορωση με Naruto,μολις τελειωσα τα επεισοδια και μπηκα στα Fillers,και βασικα μαρεσουν καπως,:wooi2:
Αυτα man,στο Skypiea το θεορω κορυφαιο αρκ και κριμα να το χασεις..:drink:
Sep 27 2008 13:01
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
ΩΩΩχ κριμαααααα....που εγω ενω λιωνω στα φροντιστηρια κανω και βολτες, λιωνω και ανιμε!! Enjoy your πανελληνιες xD xD xD
Sep 25 2008 20:56
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Εγώ διάβασμα για τις πανελλήνιες. Γι' αυτό και δεν με βλέπεται τόσο συχνά.....
Κατά τ' άλλα καλά.......
Sep 25 2008 12:51
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Μια χαρα! Εσυ?? Χιχι το ξερω τα σπαει το σετακι-η μαλκια ειναι οτι η prof pic ειναι σε πολυ χαμηλη αναλυση.. Αλλα η sig ειναι κορυφη xD
Τι νεα εσυ?
Sep 24 2008 20:05
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Tι γίνεται ρε παιδί όλα καλά;;;;;
Το νέο σου σετάκι τα σπάει.........
Sep 24 2008 14:43
zade → tsintori
Ευχαριστώ που μου το είπες .Επιτέλους κάποιος που διαβάζει αυτά που γρ'αφω στην υπογραφή μου . Στ αλήθεια το εκτιμώ. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω από δω και πέρα. Θα βάζω στην υπογραφή μου "το σκάναλο της εβδομάδας" γιατί, ως γνωστόν, σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε νέο σκάνδαλο ..
Sep 22 2008 08:47
Zoro → tsintori
Ειναι ο sanji που μαθαινει στον zoro να προσανατολιζεται,στον πινακα εχει ενα start και εντελως ευθεια ενα finish για να μην χανεται ο zoro!!XDD
Ναι εξεταστικη τελος,αλλα απο αυριο ξεκιναω μαθηματα:deadga6:
Sep 21 2008 16:35
tsintori → Zoro
Χμ η profile pic σου τι ακριβώς δείχνει. Τέλειωσες την εξεταστική btw;
Sep 21 2008 16:23
tsintori → GkLoc
Όχι δεν έχει βγει (ακόμα) σε anime. 5 τεύχει manga είναι τα οποία είναι απλώς μαματα.
Sep 21 2008 16:20
GkLoc → tsintori
το ακουσα το Kakashi Gaiden,δεν βγαινει στο Anime Dattebayooo??
Ηθελα να το δω μολις επιασε κατι το ματι μου,μιας και το παρελθον του θα ειναι φοβερο!
Μπα εγω παλι θα τα δω,σιγα δεν με ενοχλει,και δεν βιαζομαι τωρα βασικα
Sep 21 2008 16:17
tsintori → GkLoc
Μη μη μη και πάλι μη. Είναι δύο τρία που αξίζουν......
Διάβασε επίσης και το kakashi gaiden.......
Sep 21 2008 16:11
GkLoc → tsintori
Oχι ρε θελω να δω τα Φιλλερς,Ειλικρινα...
Μαρεσει να τους βλεπω σε αποστολες,οποτε θα κατσω να δω τα Φιλλερς,ΟΛΑ,thats a damn promise of a Lifetime...
Sep 21 2008 16:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed