Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → Glaurung

Και εσύ Γ ε; Me too...... Φοβερή η profile pic....
Oct 13 2008 09:53
Photo

Zoro → tsintori

Πολύ ωραίο τραγούδι ρε συ,ήμουν και κάπως tensed αυτή την στιγμή και όντως με χαλάρωσε λίγο. Απλό,χωρίς λόγια και αποτελεσματικό.....nice:thumbup: Τα λέμε λοιπόν^^
Oct 12 2008 21:25
Photo

tsintori → Zoro

Ok man. Έσυ σε λίγο πας για διαβασματάκι εγώ για ύπνο (damn you school). Τουλάχιστον ευελπιστώ αύριο να δω one piece μετά από περίπου ένα μήνα. Πάρε και κάτι πολύ [URL="http://www.youtube.com/watch?v=tVFgFYPXU9Q"]χαλαρωτικό[/URL] (δεν ξέρω άμα θα σου αρέσει). Goodnight!!!!!!!!!!
Oct 12 2008 21:20
Photo

Zoro → tsintori

Καλώστονε κι ας άργησε,αυτό το μύνημα είναι μπαγιάτικο τουλάχιστον 2 ημερών,αλλά σε ευχαριστώ που το ξανάφερες στην επιφάνεια,είχα ανάγκη να το δουν κι άλλα άτομα:nosey:....NOT:hahaha: Anw,τς τς μια πλάκα είπα να της κάνω και το πήρε της μετρητοίς(έλεος,ότι θα βαζε και την συζήτηση δεν το περίμενα!)...αλλά δεν ισχύουν αυτά που λέει:yawn2: Όσο για το τελέυταίο που λες,δεν έπαψα ποτέ να είμαι fan του fanservice γύρω από την Misa,απλώς αποδέχτηκα της ιδεές της iri γύρω από το πόσο υπέυθυνη ήταν στο θέμα η Misa... Επίσης,το να την πειράζω με τέτοιες εικόνες είναι κάτι που δεν μπορώ να αντισταθώ:ureshii: Αυτά tsi-kun,την κάνω κι εγώ για διάβασμα,καλή συνέχεια και σε σένα λοιπόν >_<
Oct 12 2008 21:15
Photo

tsintori → Zoro

[COLOR=SeaGreen][I][B]''Ο χρήστης Zoro λέει (1:05 πμ): iri plz vale mu kamia kali pic kai si tpt yaoi na xarei to mataki mu''. [/B][/I][COLOR=Black]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Come to our side we have............ boobies8). Άσχετο, βλέπω ξαναέγινες misa fan.... [/COLOR] [/COLOR]
Oct 12 2008 21:08
Photo

tsintori → GkLoc

Κάτι τέτοια για ακόμα μία φόρα. Το έχουμε ξεφτυλίσει τελείως το θέμα..... Εγώ εννοείτε κατά.....
Oct 11 2008 17:00
Photo

GkLoc → tsintori

Α μονο και να σου πω ειναι Spoiler... Ειναι απ'το Berserk...Stop... Κανατε καταληψη ε? Και ποια ηταν τα αιτηματα σας,παλι τετραγωνες τυροπιτες..?[rofl]
Oct 10 2008 23:34
Photo

tsintori → GkLoc

Omg your new avatar is fucking awesome. Από που είναι;;;;
Oct 10 2008 23:21
Photo

tsintori → GkLoc

Και εγώ.....κατάληψη....
Oct 10 2008 10:59
Photo

GkLoc → tsintori

Xaxa ελα ρε, Ναι ειχα,ψηφισαμε 15μελες και την καναμε... Εσυ,πως πανε τα κεφια?
Oct 10 2008 10:55
Photo

tsintori → GkLoc

Δεν έχεις σχολείο;;;;;;
Oct 10 2008 10:53
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Sorry που δεν σου απαντάω νωρίς αλλά δεν μπαίνω σχεδόν καθόλου. Έχω δει και εγώ ένα light ecchi με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γέλιο. Σίγουραθα το δω αλλά όχι τώρα. Bye,bye
Oct 06 2008 21:22
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Μην φανταστεις στριπτιζ, αλλα το ολο σεναριο ειναι ecchi και τα πλανα ειναι αρρωστημενα... Θα το λεγα light ecchi.. (και κατατασσεται στην κατηγορια romance μη χεσω..) Ειναι πολυ διαφορετικο σιγουρα απο οτι εχεις δει, ριξε ενα βλεφαρο ειναι 12 επεισοδεια...
Oct 05 2008 20:42
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

To school days είναι ecchi;;;;;
Oct 05 2008 18:46
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

thx... εκει που ημουν τελευταια φορα. το βαρεθηκα και το διεκοψα για λιγο καιρο, βλεπω αλλα τωρα. ειδα το full moon, school days (ποοοολυ προστυχια!) και τωρα ξεκινησα shaman king.. αμα τελειωσει, ξαναξεκιναω one piece...
Oct 04 2008 22:22