Community Status Updates
Goggeta SSJ6 → Seraphimon-T.K.
Χρονια πολλα Seraph!!!
Σου ευχομαι οτι επιθυμεις να το χεις και παντα με υγεια και ευτηχης!!!
Αντε να τα εκατοστησης!!!
Jul 08 2009 11:52
Sponis → Seraphimon-T.K.
πολύχρωμος, πολύχρονος, πολύκροτος και είθε η Χινάτα να σου πιάσει επιτέλους την κανάτα...
*γουινκ γουινκ, νατζ νατζ*
Jul 08 2009 08:56
dbgoku → Seraphimon-T.K.
Ευχαριστώ πολύ....:nod2:Ολοκληρώνω σιγά-σιγά όλα τα anime της παιδικής μου ηληκίας...Όσο για το streaming,μου τα'φερε έτσι η τύχη(ή μάλλον το google:oo:)ώστε να μου δημιουργηθεί η σκέψη ότι είναι ευκολότερο να βρεις video παρά link...:erk:
Jul 07 2009 20:55
Seraphimon-T.K. → dbgoku
Sorry που αργησα να απαντησω. Λοιπον [URL="http://www.livejournal.com/tools/memories.bml?user=ryuu_rogue&keyword=Releases+-+Digimon+Adventure&filter=all"]Digimon Adventure japanese audio/eng subs[/URL] <---λινκ
Για 02 μπορεις να βρεις μονο μεχρι το 22. Αλλα γι'αυτο ειμαι εγω εδω :Ρ Ετοιμαζω releases για το Digimon 02 με αγγλικους και ελληνικους υποτιτλους... Για streaming sites δεν ξερω μιας και δεν βλεπω τιποτα σε τετοια σαϊτ.
Jul 06 2009 20:20
iristella → Seraphimon-T.K.
[COLOR=DarkOrange][B]NARUTARD JANAI, NARUTO FAN DA! DAMMIT!!!! [SIZE=4]
DATTEBAYO!:hahaha:
[/SIZE][/B][/COLOR]
Jul 04 2009 19:49
Mad_Hatter → Seraphimon-T.K.
[QUOTE=Seraphimon-T.K.]
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ? Naruto debate ? >_< ή προσπαθείτε να μην κανετε σεντόνια ποστ στα θρεντς :hahaha:
[/QUOTE]
Ενω ολλο το forum τσακωνεται στο black hole, οι narutards τον χαβα μας:hahaha:
Jul 04 2009 19:09
iristella → Seraphimon-T.K.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Nαι είπαμε να το λύσουμε ιδιωτικά το θέμα. Δεν μας φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι. Πάρε και εσύ μέρος. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!! Βelieve it! DAttebayo!:hahaha::hahaha::hahaha:
Jul 04 2009 18:46
Seraphimon-T.K. → iristella
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ? Naruto debate ? >_< ή προσπαθείτε να μην κανετε σεντόνια ποστ στα θρεντς :hahaha:
Jul 04 2009 18:42
dbgoku → Seraphimon-T.K.
Ααααχχχχ....:bath:Εγώ μικρός δεν έχανα επεισόδιο από το digimon adventure 1&2...:drink:Θυμάσαι που έβαζε το alter κατι διπλά επεισόδια στις 22:00??:nanana::wis:
Το 1 το βρήκα σε greek dub για το 2...:terror2:
Μετά το greek dub αυτομάτως ψάχνω jap-audio,eng sub αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις όλα τα episodes...Να φανταστείς στο anilinkz τα έχει όλα αλλά εναλλάσονται από sub σε dub...:uhh:
Μήπως μπορείς να βοηθήσεις???Άμα έχεις υπ'όψη σου κάποιο site...Πρώτη μου επιλογή είναι το streaming αλλά και το download καλό είναι...:byejg9:
Jun 29 2009 19:03
Seraphimon-T.K. → dbgoku
Νομιζω στο YouTube εχει μονο το πρώτο επεισοδιο. Εχω γραψει και γω 4-5 αλλα δεν νομιζω να βρεις τα υπολοιπα... Το Αλτερ αλλαζε συνεχως την ωρα κ το εβαζε μετα 7 το πρωϊ!! ουτε εγω δεν σηκωνομουν για να το γραψω ΧΡ φαντασου. Παντως σε αυτη τη σεζον δεν εκαναν και ιδιαιτερη καλη δουλεια στη μεταγλωττηση...
Jun 29 2009 14:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed