Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Χρονια Πολλα για χθες narutard and digitard:hbd:,και οτι επιθυμεις και την Hinata να εχεις αγκαλια! Σε ρωταω εσενα μιας και εισαι μου φαινεται ο πιο ενημερωμενος,για το Kakashi Gaiden κατι ακουσα (Απ'την Iristella...) οτι θα βγει Animated,ποτε θα γινει αυτο μηπως ξερεις?Απορω πως στο Anime την παραλειψανε,ηταν τρομερη ιστορια και μας χαλασανε ενα ωραιο Charachter Development του Kakashi! Επισης στο thread γενικη συζητηση εγω δεν ενωουσα οτι κανω Drop το manga,απλως αυτο το σημειο που ανεφερε ο ριρικος με ξενερωσε τρελα ρε συ (Eσενα δεν σε ξενερωσε καθολου το συγκεκριμενο?),συνεχιζω να διαβαζω το manga αλλα εχω χασει καπως ενα ενδιαφερων οπως οταν πρωτοαρχισε το Shippuden,ελπιζω μετα ομως ο Kishi να μας κανει τιποτα ανατροπες και παλι και να μεινουμε jawdropped[SPOILER=manga spoilers]οπως με τον Itachi,τον Tobi,τον θανατο του Jey...[/SPOILER] Αυτα τα ολιγα...:tensai:
Jul 09 2009 22:04
Photo

kelborn3 → Seraphimon-T.K.

Πολυχρονος και οτι επι8υμεις μαν-αντε και να ευχαριστη8εις σασουκε για τουλαχιστον 6 μηνες
Jul 09 2009 12:08
Photo

Seraphimon-T.K. → Mad_Hatter

Loool! Πες το ψεματα...Εχω φτιαξει κ εγω νεο σετακι και δεν μπορω να τα αλλαξω >_<
Jul 08 2009 23:08
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

Seraphimouli Χρόνια σου πολλά! Σου εύχομαι ότι επιθυμείς! Να είσαι πάντα χαρούμενος ευτυχισμένος με τα χρυσά φτεράκια σου να φεγγοβολάνε το χαρέμι σου να σε λατρεύει σαν Θεο και τον Sasuke να κοβει Κ....λους στο Naruto. Μany many kisses!
Jul 08 2009 23:07
Photo

Mad_Hatter → Seraphimon-T.K.

Για να τρομαζει τους narutards/bleachtards/optards ειναι :P Μολις μπορουμε να ξαναλλαξουμε avatar, θα το γυρισω σε κατι πιο ηρεμο, αρκετα φορεθηκε :P
Jul 08 2009 23:02
Photo

Seraphimon-T.K. → Goggeta SSJ6

Ευχαριστω πολυ!!! :)
Jul 08 2009 22:56
Photo

Seraphimon-T.K. → Cassiel

Ευχαριστω Cassiel, να'σαι καλα!
Jul 08 2009 22:55
Photo

Seraphimon-T.K. → Night Wizard Seal

Χεχε~ Ευχαριστω πολυ!
Jul 08 2009 22:54
Photo

Seraphimon-T.K. → dOOpLiSSaKoS

Ευχαριστω! Να'σαι καλα :)
Jul 08 2009 22:54
Photo

Seraphimon-T.K. → tsintori

Thanks dude :)
Jul 08 2009 22:53
Photo

Seraphimon-T.K. → Mad_Hatter

Thanks man :) PS: τι μαυριλα ειναι αυτη ρε χΡ
Jul 08 2009 22:51
Photo

Seraphimon-T.K. → Sponis

Thanks :) καποια στιγμη θα την πιασει...που θα μου παει :Ρ Αλλιως θα πρεπει να βρω αλλην να μου πιανει τις κανατες :Ρ
Jul 08 2009 22:51
Photo

tsintori → Seraphimon-T.K.

Χρόνια πολλά dude και ότι επιθυμείς....
Jul 08 2009 20:58
Photo

dOOpLiSSaKoS → Seraphimon-T.K.

Χρόνια Πολλά Seraphimon!! Ότι επιθυμείς, να είσαι πάντα γερός, δυνατός και με υγεία!!
Jul 08 2009 19:02
Photo

Night Wizard Seal → Seraphimon-T.K.

Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσεις !!!!!!!ότι επιθημείς και να είσαι πάντα καλά να σε χαιρόμαστε...:)Άρε τζίμ 22 ....Πολύχρονος πολύχρονος
Jul 08 2009 18:41