Community Status Updates
dbgoku → Seraphimon-T.K.
Hi Seraphimon, ρωτάω εσένα γιατί ξέρω ότι είσαι ο πλέον ειδικός σε θέματα digimon:Blissfull:...Μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω όλη τη season του digimon frontier σε greek dub???Download or streaming δεν έχω πρόβλημα γιατί το ψάχνω σαν τρελός....
Sorry for the intrusion..........:nod::emptyonexg1:
Jun 28 2009 23:53
Ash_Pokemaster → Seraphimon-T.K.
Ακόμα δεν είδες το Ninja message μου. :smokingg:
Τελικά...
ashpokemasterthebest...ta spaei. :burningbe3:
Jun 25 2009 15:47
iristella → Seraphimon-T.K.
Eγώ κάνω roar γιατί ειμαι αναβαθμισμένο μοντέλο γατιού...... I am a big pussycat
[SPOILER][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1245542780712.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jun 24 2009 20:40
Ash_Pokemaster → Seraphimon-T.K.
:hahaha:[COLOR=#dfe3ef]Ninja Post. Sasuke Sucks.[/COLOR]
Jun 24 2009 10:56
Seraphimon-T.K. → MoRmEnGiL
Thanks for the request!! *κάνει οτι δεν σε γνωρίζει* ΧΡ
Jun 18 2009 02:12
LucyBR → Seraphimon-T.K.
Seraphimon!! i forgot to tell you! your movie was shipped like yesterday -3 days πες γιατι ειναι μετα τις 12 τωρα-
keep an eye out for it!! ;33 (και οταν ερθει πες μου αν εφτασε καλα -___-;; )
Jun 17 2009 01:23
Vash Zoro → Seraphimon-T.K.
Γειααααααα. Από θέμα gaming δαίνεσαι από τα καταληλότερα για απορίες άτομα από το φόρουμ. Αν δεν έχεις prob δώσε ΜΣΝ μία η κάνε με add, θέλω να σε ρωτήσω κάτι πράγματα. Αυτά xD
Jun 09 2009 16:48
iristella → Seraphimon-T.K.
[SPOILER= naruto manga]Οh come on the spoilers are crappy. Even I hated how everyone came back to life. I mean it s not that it s suprising but just because he could do it doesnt mean that he should[/SPOILER]
May 28 2009 02:05
Glastenen → Seraphimon-T.K.
δεν ξέρω αν το χεις δει...με πολλή μπισονενίαση και εκτίμηση από μένα για σένα :P
[IMG]http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2/10062008/4/1/8/9/4189baac9326b0_full.jpg[/IMG]
May 26 2009 20:28
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Seraphimon-T.K.
δεν ξερω απλα το ειχα δει σε πολλα φορα...
α.. κεραυνος δεν ειναι καμιναρι;
εγω πιστευω οτι ειναι πιο φιτ να αλλαξει ονομα η σειρα.. αφου θα αλλαξει τελειως το στυλακι της τωρα που θα μπει επιτελους στα πιο σοβαρα.. το ναρουτο που θα ακολουθησει δεν θα εχει καμια σχεση με τα τωρα..
May 22 2009 00:50
Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δεν κανει τιποτα πιου-πιου-chan :3
Ikazuchi= thunder
Δεν αλλαζει ονομα η σειρα , αν και θα ειχε πλακα να αλλαζε :Ρ Ακιπουντεν; whats that?
May 21 2009 02:40
thx 4 the info..
ikazuchiden wa? ιντα ναι τουτο; Θα αλλαξει ονομα το Shippuuden?
Οχι το λεω γιατι ειχα ακουσει κατι φημες περι Akippuuden
May 19 2009 23:17
Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™
Το νεο αρκ θα επιστρεψει στα γεγονοτα του μανγκα ;) Αλλα με καποιον τροπο θα διακοπει η ροη για να δειξουν Κακασι Γκαϊντεν, μιας και η ταινια βγαινει τον Αυγουστο, ισως τον Ιούλιο να εχει 2-3 επεισοδια με τα παιδικα χρόνια του Κακασι. Βεβαια καπου στα ιαπωνικα φορουμ αναφερουν εναν τιτλο "The great Snake's pupil" αλλα δεν το εχω ποσταρει ακομα γιατι ειναι φημη :Ρ Αλλα αν αληθευει, ναι επιστρεφουμε με σιγουρια στο Sasuke Ikazuchiden :D
May 19 2009 16:33
[COLOR=Wheat]R c δηλαδη το νεο αρκ εχει τη "μαχη" σασκε οροτσι; Η παλι φακιν φιλλερ-μανγκα;[/COLOR]
May 19 2009 14:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed