Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

mono → Seraphimon-T.K.

Το ακούγαμε γυρνώντας από Θεσσαλονίκη? Anw thnx ταιριάζει και με τη διάθεση...Ταπανταολα :despair:
Οκτ 30 2009 10:42
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Kenny

Yar, το ειχα στα υπ'οψιν γιατι το ειχα δει σε ενα διαφημιστικό ανάμεσα απο το Ναρουτο :Ρ (ναι ισχύει οτι ισχύει και για την Utada ) και μου ειχε κινησει το ενδιαφερον το σχεδιο :3
Οκτ 07 2009 02:53
Φωτογραφία

Kenny → Seraphimon-T.K.

Thanks. :wooi2: Να το δεις το anime, Bakemonogatari λέγεται.
Οκτ 07 2009 02:23
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Kenny

Η νεα σου sig ειναι πολυ γουτσου-γουτσου ΧΡ
Οκτ 07 2009 02:00
Φωτογραφία

Hajime_Saito → Seraphimon-T.K.

παπιγιόν
Σεπ 14 2009 04:39
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Hajime_Saito

pyon
Σεπ 14 2009 04:35
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → iristella

Αλλαξα :3
Σεπ 12 2009 04:20
Φωτογραφία

iristella → Seraphimon-T.K.

Αλλαξε avatar βρε....... xD
Σεπ 11 2009 05:56
Φωτογραφία

iristella → Seraphimon-T.K.

Ωπ καλώστον.Πρωινός πρωινός! Οκ θα το έχω κατά νου και το anime τότε. Σ ευχαριστώ για την πρόταση.
Αύγ 30 2009 04:20
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Tea-chan

Ευχαριστω για την φωτο!!! Κοιτουσα και γω χθες τις φωτογραφιες του γαμου και ηταν πραγματικα μια μικρη θεα... Λοολ, πέρα απο την πλακα, η εικονα ειναι τελεια ;) Thanks a lot!!!!
Αύγ 30 2009 04:05
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → iristella

And yes, skip beat is hillarious :p Αν και εχω δει μονο το ανιμε :Ρ
Αύγ 30 2009 04:03
Φωτογραφία

Tea-chan → Seraphimon-T.K.

Εεεπ! Βρήκα τη waifu σου την ημέρα του γάμου σας! [spoiler][IMG]http://fc05.deviantart.com/fs47/f/2009/231/e/c/Hinata_Wedding_Veil_by_ComiPa.png[/IMG][/spoiler]
Αύγ 20 2009 22:23
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → GkLoc

To Sasuke Arc εχει ηδη αρχισει απο το επεισοδιο 113 ;) Have fun!!!
Ιούλ 10 2009 00:28
Φωτογραφία

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Thanks για τα infos,οποτε μολις μπει αυγουστος το Shippuden παιρνει τα πανω του,μιας και απο οτι καταλαβα μετα το Kakashi Gaiden θα μας δειξει και το τρομερο Sasuke Arc...:nod: Tι συγνωμη ρε,και να πηγαινε και σε μενα δεν με πειραζε,μιας και ουτε το δικο μου ποστ ηταν πολυ κατανοητικο(οπως ολα μου σχεδον):'D Αντε καιρος να ξαναπιασω και το Shippuden μιας και απογοητευτηκα παλια τρελα με την αργη του εξελιξη,αλλα αυτο το αρκ δεν το χανω με τιποτα animated...:bike: See ya around mate.
Ιούλ 09 2009 23:57
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → GkLoc

Hey thanks man :) 119-120 ειναι διπλό επεισοδιο αφιερωμένο στο Κακασι Γκαϊντεν. Μετα συνεχιζουν κανονικα το στορυ με τον Σασουκε. To 2πλο επεισοδιο με τον νεαρο κακασι θα προβληθει στις 30 Ιουλιου (ο κακασι στην νεα ταινια θα παιζει μεγαλο ρολο, οποτε γι'αυτο δειχνουν το κακασι γκαϊντεν). Αυτο που εγραψα πηγαινε κατευθειαν για τον RoriconFan, σορρυ αν παρεξηγηρθηκες. Εμενα γενικα το προηγουμενο αρκ δεν μαρεσε καθολου...ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Μονο οταν εμφανιστηκε ο Κιούμπις χαρικα λιγο, αλλα εξαφανηστικε γρηγορα. Επισης μετα απο αυτο τις τελευταιες 2 βδομαδες εχω σταματησει και το μανγκα... Σποϊλεριαστικα βεβαια, αλλα οκ, δεν θελω να το ξεκινησω ακομα... Καλα ειμαι με το ανιμε μονο τωρα :Ρ Συγνωμη ξανα αν παρεξηγησες τα λογια μου :)
Ιούλ 09 2009 23:49