Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → ichigo13

δωσε σε μενα χιντ ρε ΧΡ
Σεπ 20 2008 17:32
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Kenny

Oi....Μη βαζεις ιδεες στον Σπωνη...
Σεπ 19 2008 02:26
Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → Seraphimon-T.K.

Στο χαλαρό όμως. 8)
Σεπ 10 2008 09:10
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Ash_Pokemaster

Pokemaster the best...ta spaei...
Σεπ 10 2008 00:06
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi

Λολ θενκς. Εγω για τωρα επελεξα αυτα που θεωρω πιο σημαντικα να διαβασουμε/συζητησουμε για τωρα. Οι υπολοιπες πληροφοριες που ηδη υπαρχουν θα τις ποσταρω τις επομενες μερες μπας και αρχισουν να βγαινουν τα σκανς
Σεπ 04 2008 23:53
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Seraphimon-T.K.

nop το δικο σου ηταν καλυτερο really και ποσταρες και πρωτος οποτε ******* μου ελπιζω να το σβησουν τουλαχιστον θα ποσταρω στο δικο σου Thread
Σεπ 04 2008 23:49
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi

Δεν προλαβα να δω τι ειχες γραψει στο δικο σου... Μπορει να τα ειχες γραψει καλυτερα...
Σεπ 04 2008 23:48
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Seraphimon-T.K.

πατησα να το κανουν delete το δικο μου αδερφες ψυχες :D
Σεπ 04 2008 23:46
Φωτογραφία

Καλα ναι,απο τον αλλον μηνα έρχεται κυμα νεων ωραίων παιχνιδιών! Για οκτωβρη εχω ηδη αποφασησει οτι θα αγορασω το Ναρουτο απο Αμερικη και το Little Big Planet απο δω. Αργοτερα οταν εχω παλι λεφτα (yay christmass) θελω τα Prince of persia,Mirrors Edge! Φυσικα και το προ θα το εχω,απλα δεν το γραφω μιας και θα το αγορασει ο αδερφος μου ΧΡ Επισης να εισαι ετοιμος για το TGS 2008,θα ανακοινωθει το νεο παιχνιδι της team ICO κατα πασα πιθανοτητα! Περιμενω αρκετες ανακοινωσεις απο το TGS μπας και δουμε και κανενα καλο ιαπωνικο παιχνιδι
Σεπ 01 2008 12:52
Φωτογραφία

ichigo13 → Seraphimon-T.K.

Eτσι!!!Πάντως αρχίζουν και βγαίζουν και βγαίνουν σιγα-σιγά ωραία παιχνίδια γαι το PS3!Δεν ξέρω πραγματικά πιο από αυτά θα αγοράσω!Ασε θέλω και Naruto και PES 2009 και Resident evil 5 και Silent Hill 5 και Final Fantasy ΧΙΙΙ!Κατάρα ποιο να πρωτο πάρω?
Σεπ 01 2008 12:35
Φωτογραφία

Μολις διαβασα τα doujinshi που μου εστειλες ΧΡ Απιστευτα ~χαχαχαχα Και φυσικα για το games trivia δεν θα βαλω παιχνιδι της νιντεντο...παιδια ειμαστε? ΧΡ
Σεπ 01 2008 12:28
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → odin

pokemon?
Αύγ 30 2008 21:55
Φωτογραφία

Α ναι! Παντα λεω θα απαντησω και ξεχναω μετα..σορρυ ΧΡ Ειδα το σαϊτ (εχει κ αλλα μεσα ΧΡ) αλλα δεν διαβασα κανενα ακομα. Αναλογα...δεν ειμαι φαν του ειδους,αλλα δεν εχω προβλημα ΧΡ εχουν πλακα Και θα λαβω και το fansevice που δεν περνουμε απο τον κισιμοτο:hahaha: Thanks for the link pantws:tensai:
Αύγ 29 2008 16:14
Φωτογραφία

ichigo13 → Seraphimon-T.K.

Πως σου φάνηκε το doujin?Tο είδες?Βασικά δεν ξέρω αν σου αρέσουν κι αυτά κιόλας
Αύγ 29 2008 15:45
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™

Hahaha~ Τελικα τοσο πολυ αρεσε η υπογραφη μου? Δεν το ηξερα...ας κρατησω λιγο καιρο αυτη και μετα θα επαναφερω την θρυλικη χινατα ΧΡ Αν πας στο fan art section του φορουμ θα δεις το θεμα μου. Εχω κανει προσφατα ενα νεο σχεδιο με Sasuke/Naruto,καθως και αλλα...Go check,θα περιμενω comment sou :)
Αύγ 26 2008 02:00