Jump to content

Community Status Updates

Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

thx για το inv. παραπιπτοντως φοβερη η εικονα του ναρουτο και του σασκε που εφτιαξες μαρεσε παραπολυ (μια πρωταση :γτ δν βαζεις τον ναρουτο και τον σασκε που ειναι απο πισω να αχνοφενονται ετσι ωστε να τονισεις την περισυλογη και την μοναξια του σασκε που βρισκεται μπροστα,δινοντας ενα τονο πιο σκοτεινο) Το naruto ultimate ninja 3 οπως ειπα δν το πολυ επαιξα γτ δν μου αφησε καλη την πρωτη εντυποση ,αρα δν εχω να φερω αντιρησει σε αυτα που λες τα negative kai ta posetive rep ποιο τα μοιραζουν και ο απλος λαος (σαν και εμενα :P) που τα βλεπει
Aug 19 2008 14:13
Photo

Umi no Ossan → Seraphimon-T.K.

Για παλιοτερα ειμαι καλυμενος τα τελευταια δεν εχω μονο...Τhanks Seraph.
Aug 18 2008 17:19
Photo

Seraphimon-T.K. → Umi no Ossan

Εχεις δικιο...δεν δουλευε το λινκ...τεσπα,παρε το ξανα [url=http://naruto.japflap.com/index.php?page=english]The World of Naruto[/url] Για το επομενο λινκ που θα εχει κ παλαιωτερα τσαπτερς αν θελεις,θα πρεπει να περιμενεις γιατι ακομα δεν ειμαι στο δικο μou PC :P
Aug 18 2008 16:29
Photo

Hatake Kakashi → Seraphimon-T.K.

Οι ατελειες ειναι λιγες και αυτες σιγουρα θα βελτιωθουν στην συνεχεια,το σχεδιο ειναι φοβερο και αυτο ειναι που εχει σημασια
Aug 18 2008 14:20
Photo

Sponis → Seraphimon-T.K.

το μέγεθος της υπογραφής ρε μαχλέμπουρα... ξύπνα
Aug 17 2008 19:10
Photo

Seraphimon-T.K. → 1oneiromono

A οποτε ειχα μεινει οτι σου ειχα στειλει...τεσπα. Σε εκαna invite. Το ρεπ συστεμ δεν εχει μονο αρνητικες,αλλα και θετικες...Αναλογα τι θες να κανεις. Το γκρουπ ειναι ενα μερος που μιλαμε μονο για το θεμα που εχει το γκρουπ. Στην αρχη λεγοταν "hinatas fine ass" αλλα μου το εσβησαν κ εκανα ενα γκρουπ για τους Χιουγκα γενικα. Το Ναρουτο 3 εβαλε τα θεμελια για ενα καλο franchise. Και τωρα το παιχνιδι εχει εξελιχθεί σε κατι πολυ καλο. Στο ultimate ninja 3 μπορουσες να διαλεξεις την κινηση που ηθελες,αυτο εβαζε μια στρατιγικη μιας και μερικες σουπερ κινησεις ειχαν κ καποιο αντικτυπο... Ναι ειχα φυγει για 15 μερες εκτος αθηνων ΧΡ
Aug 16 2008 17:19
Photo

Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi

Thanks re Kakashi! Ηθελα το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...βεβαια υπαρχουν καποιες ατελειες...αλλα δεν βαριεσαι χΡ ελπιζω να το εβαλες για wallpaper sto pc sou XD
Aug 16 2008 16:58
Photo

Hatake Kakashi → Seraphimon-T.K.

Θεικο :D Σου απαντησα στο Thread,παρα πολυ καλο,σε αυτο το φορουμ ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο Fan art Naruto και με μεγαλη διαφορα
Aug 16 2008 14:58
Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

:ureshii:ευχαριστω [COLOR=MediumTurquoise]Seraphimon[/COLOR]:king: οχι δν ελαβα κανενα private message,μπορεις να με κανεις inv στο hyuugan clan και να μου δωσεις μερικα info για το συστημα με της αρνητικες rep και για το social group (το αντιστοιχο οπως λες στο sig. σου) τσεκαρα τα private message και θυμηθηκα που με ρωτησες τι δν μαρεσε στο naruto ultimate ninja 3.Βασικα δν ειχε δραματικες αλλαγες ,καποιες αλλαγες που θυμιζαν το accel 2 κατα τα αλλα το ιδιο με το ult. ninja 2.Επιπλεον ειχε μια μονο Special attack οταν γεμιζε chacra απο οσο θυμαμε(δν το πολυ επαιξα το παιχνιδι) εισουν σε διακοπες εσυ??
Aug 16 2008 11:12
Photo

Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi

Με χαρα σου ανακοινωνω οτι το ναρουτο φαν αρτ ειναι ετοιμο...Μπορεις να το τσεκαρεις στην 16 σελιδα στο θεμα μου στο Fan Art section XD ελπιζω να σου αρεσει γιατι απο το line art ειχες ενθουσιαστει νομιζω
Aug 16 2008 00:12
Photo

Seraphimon-T.K. → 1oneiromono

νομιζω σου εστειλα ΠΜ επειδη δεν μου δουλευε τo Visitor Message...Σου εστειλα ή το ξεχασα? ΧΡ EDIT:Χρονια πολλα κιολας!!!
Aug 15 2008 23:00
Photo

Seraphimon-T.K. → tsintori

Ειδες το ποστ κ με θυμήθηκες ε? Θενκς παντως ΧΡ Εχω ετοιμασει απο το πλοιο οταν ερχομουν απο τις διακοπες μου αρκετα σχεδιακια για να ανεβασω...
Aug 14 2008 14:26
Photo

tsintori → Seraphimon-T.K.

Καλησπέρα Seraphimon. Είδα το post σου για anime του Naruto. Καλά είναι τα eps αλλά της προηγούμενης βδομάδας το μαμήσανε..... Btw επειδή ζωγραφίζεις και ωραία δεν παιρνάς και α' αυτό το [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/102/"]group[/URL]; ΒΒ
Aug 14 2008 13:29
Photo

Seraphimon-T.K. → ichigo13

Ασε...Εγω μονο 1 εχω βρει ΧΡ οχι οτι τα ψαχνω....Τυχαία καθως εκανα ενα μακελιο στη πολη ~χαχαχαχα~.. Εγω δεν ασχολουμε με αυτο...σιγα που θα τρεχω για 200 περιστερια...εκτος αν ηταν σε κανενα Trophie >_<
Aug 14 2008 12:38
Photo

ichigo13 → Seraphimon-T.K.

Ρε μιλάμε στο GTA IV κάνω τα 200 pigeons και τώρα μου έχουν μείνει 4 και δεν μπορώ να τα βρω πουθενά!Αντε γειά!
Aug 14 2008 12:02