Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → Kenny

Γεια σου Κεννυ, ηθελα να σε ρωτησω κατi εδο και κερο... Εισαι και εσυ κωλλημενοσ με τα ανιμε ετσι? Εχης κανενα να μου προτεινεισ?
Dec 06 2008 02:52
Photo

Yunancy → Seraphimon-T.K.

[COLOR=Purple][B]χεχε,και ποια ειναι τα αγαπημενα σου ανιμε?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007-1.gif[/IMG] u are welcome^^[/B][/COLOR]
Dec 04 2008 22:27
Photo

Seraphimon-T.K. → Yunancy

Γεια, ναι λιγο ειμαι και εγω ΧΡ αχχχααα~! Thanks for the request :)
Dec 04 2008 22:00
Photo

Yunancy → Seraphimon-T.K.

[B]γειαααααααααααααα σου φιλλεεε,τι χαμπαρια? και εσυ κωλειμενοσ με ανιμε?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG][/B]
Dec 04 2008 03:33
Photo

Seraphimon-T.K. → Kenny

Πφφ, περσι ομως δεν ειχες παραπονο :Ρ Μια χαρα βγηκε και ηταν και πιασαρικο...Μονο το αστερι δεν εβαλα γιατι βαριωμουν...
Dec 03 2008 15:41
Photo

Seraphimon-T.K. → Kenny

Γιατι ξερει οτι θα το φτιαξεις πιο γρηγορα απο μενα :Ρ Εχω ενα θεμα με τα deadlines:uhh: Θα μπορουσες ανετα να χρησημοποιησεις το περσινο...με τοσο κοπο το εφταξα...τσκ...
Dec 03 2008 14:47
Photo

ichigo13 → Seraphimon-T.K.

Έλα ρε πως πάει όλα καλά? Βασικά το εξάμηνο αυτό είναι κάπως βαρύ για μένα οπότε μπαίνω λιγότερο σε σχέση με παλιά! Δυστυχώς το PS3 μου είναι Αθήνα :( οπότε εγω δεν μπορώ να παίξω κάτι!Θέλω να πάρω ή το LBP ή το Naruto τα Χριστούγεννα που θα ανέβω!Θα δούμε... Τώρα αν.... βρω χρόνο παίζω pc games!Εχω κατεβάσει το Deadspace και οταν το τελειώσω με το καλό θα αρχίσω το FraCry 2! Aυτά..... P.S. Αν έχεις msn δώστο μου μια να τα λέμε από εκεί αν είναι :P!
Nov 24 2008 18:38
Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

thx . Και εγω εχω ξενερωσει αρκετα με το naruto(αν μου το ελεγε κανεις πριν 4μηνες οτι θα το βαριομουνα δν θα το πιστευα :P),δλδ και στα τελευταια chapter που εχουν βγει και γινονται συγκλονιστηκα πραγματα μενω απαθης...Μαλλον θα κανω αποχη και εγω για λιγακι
Nov 01 2008 14:57
Photo

Seraphimon-T.K. → 1oneiromono

Γενικα εγιναν διαφορα και ξενερωσα λιγο...Αργοτερα ισως ξανα αρχισω να το διαβαζω. Κουραγιο με τα μαθηματα φετος, μια χρονια ειναι :Ρ μετα θα εχεις αρκετο ελευθερο χρονο για ξεκουραση κιολας. Μονο μη σταματησεις το διαβασμα αργοτερα γιατι μετα μαζευονται τα κενα,και μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις!!! Καλη επιτυχια σου να 'χεις!!!
Oct 28 2008 17:05
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

Να σαι καλα Seraphimon kUn. Το είχα μεγάλη απορία το συγκεκριμένο^^.........
Oct 27 2008 19:56
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

Twra eida mia voitheia pou zitises sto naruto manga thread...To raikiri einai akrivws opws to Chidori. Apla gia ton Kakashi egine gnwsto os Raikiri epeidi ypotithete me auto ekopse enan kerauno....Alla i kanoniki tou onomasia einai Chidori (1000 birds)... To Chidori pou ginete spathi einai dimiourgima tou Sasuke :3
Oct 27 2008 14:35
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

Arigatou gozaimasu Ιρι-τσαν! Να 'σαι καλα! Απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι~! Και για το πτυχιο,αλλα και για το ονομα της σειρα ΧΡ:hahaha::hahaha:
Oct 26 2008 17:31
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

Seraphimon kuuuuuuun χρονια πολλα!!! Να χαιρεσαι το ονοματάκι σου.... Σου ευχομαι υγεια χαρα ευτυχία, καλό πτυχίο και πάνω από ολα να δικαιωθούμε και να λάβει η αγαπημενη μας σειρά το όνομα το οποιο θα έπρεπε να είχε εξαρχής........
Oct 26 2008 06:01
Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

εγω καπως ζορικα με τα φροντ. και τα μαθηματα(3η λυκειου φετος).Οταν λες για δικο σου καλο το σταματησες τι εννοεις? οτι σε εκνευριζε η' οτι εχει μεγαλη ποροση και δν μπορουσες να περιμενεις καθε βδομαδα το επομενο μανγκα?
Oct 25 2008 10:14
Photo

Seraphimon-T.K. → 1oneiromono

Mια χαρα,εσυ? Ναι σταματησα το μανγκα :Ρ Για το δικο μου καλο...Αλλα βλεπω ακομα το ανιμε :Ρ...
Oct 24 2008 23:24