Jump to content

Community Status Updates

Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

πως παει seraphimon?ειδα σταματησες το naruto manga?
Oct 24 2008 23:20
Photo

Seraphimon-T.K. → Mad_Hatter

Hehe~! Thanks :P Ευτυχως που απαντατε κιολας :Ρ Γιατι καποια στιγμη ειχα πει να το αφησω το σπορτ...Χαιρομαι που σας αρεσει η δουλεια μου >_< Γιατι μερικες φορες με ταλαιπορουν οταν πρεπει να φτιαξω καλα τις σελιδες (γραμματοσειρες...edits etc).
Oct 24 2008 22:12
Photo

Mad_Hatter → Seraphimon-T.K.

man ευχαριστουμε πολυ για τα translation των databooks :) εισαι θεος :)
Oct 24 2008 19:33
Photo

Azathoth → Seraphimon-T.K.

Let's hope i zoi na ta feri i zoi kala oste na se dumeeeee :D thelo na se do sto trenaki otan vali to Fightning Dreamers :| Asxeto/akiro : giati to onoma su exi gamato xroma eno to diko mu oxi? =(
Oct 17 2008 08:43
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

Χεχε~! Καλημερα Ιρι-τσαν :Ρ Μη στεναχωριεσαι,θα ειμαι παντα σε επιφυλακη και κοιταω συχνα-πυκνα τι λετε (οχι για τα τσαπτερς ομως ΧΡ) γιαυτο και εγραψα κ γω σημερα. Πραγματικα μολις ειδα το ποστ "τσαπτερ 421 ετοιμο" ημουν ετοιμος να το διαβασω (μαζι με τα αλλα που δεν εχω διαβασει φυσικα...ακομα 1 ειναι βασικα ΧΡ). Ελπιζω να αντεξω και να μην τα διαβασω. Απλα τωρα το ανιμε το βλεπω λιγο πιο χαλαρα,οχι οπως παλια,και ο λογος ειναι επειδη ξερω τι γινεται... Ποτε δεν ξερεις,ο μεγαλος σποϊλερας μπορει να επιστρεψει :Ρ Αρκει να το πιστευεις (λολ αυτο ηταν τελειως ανιμε φαση ΧΡ)
Oct 17 2008 06:58
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

Seraphimon kuun... Ξαναρχισε το Manga pleaseeee...... Δεν μπορω να ειμαι η μονη υπερασπιστρια των Uchiha Και του Sasuke kuun.... Θα πεσουν να με φανε στο τελος:nanana::nanana::nanana:... Αnw.. Και εγω την χαρηκα πολυ την κουβεντα σημερα... Σε καλημεριζω!!:congrats:
Oct 17 2008 06:46
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

Χαχα~! Ναι το βλεπω ΧΡ Ευγε Ιρι-τσαν . Καιρο ειχα να κανω μια καλη συζητηση γυρω απο το ναρουτο ΧΡ
Oct 17 2008 05:55
Photo

Όπως βλέπεις η σωστή narutard είναι ετοιμοπόλεμη και στα χαράματα....... ΧDDD
Oct 17 2008 05:45
Photo

Seraphimon-T.K. → Azathoth

Εχω πει πως θα ερθω...αλλα ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη ΧΡ
Oct 16 2008 11:25
Photo

Azathoth → Seraphimon-T.K.

Seraphimon-san tha exume tin timi na se dume aftin tin paraskevi sto Underworld? :D
Oct 15 2008 21:28
Photo

Seraphimon-T.K. → Namida

Akyro,telika tha mporesw na erthw >_< An mporeis fere kai ton tomo :3
Oct 11 2008 15:03
Photo

Seraphimon-T.K. → Namida

Δεν θα μπορεσω να ερθω,εχω ηδη κανονισει >_< ααα,σορρυ...Καλα δεν χανομαστε κιολας. Μονο μη το κρυψεις παλι πουθενα κ δεν το βρισκεις...
Oct 11 2008 01:41
Photo

Namida → Seraphimon-T.K.

Το Σάββατο έχουμε συνάντηση Ν. Σμύρνη. Θα ρθεις; Αν είναι να σου φέρω το Ντίτζιμον
Oct 08 2008 11:56
Photo

Η sig σου με τον Sasuke και το ποτο ειναι απιστευτη:wooi2:, Ηθελα να στο πω εδω και μερες αλλα δεν ειχα πληκτρολογιο.....
Sep 24 2008 17:03
Photo

ichigo13 → Seraphimon-T.K.

Βασικά ο SirJim έχει φτάσει κοντά!Το έχει σχέση με το Half life για ένα πράγμα, το όποιο είναι φανερό(ο sirjim το βρηκε το είπα κι εγώ) Αν το βρείς αυτό ε μ'ένα καλό ψάξιμο στον γούγλη και την wiki είσαι οκ!
Sep 20 2008 19:09