Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

tsintori → Seraphimon-T.K.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι, με υγεία και ευτυχία....
Ιαν 01 2009 02:10
Φωτογραφία

Azathoth → Seraphimon-T.K.

esena den su leo kali xronia apo edo >_> den xriazete XD :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O
Ιαν 01 2009 01:43
Φωτογραφία

Yunancy → Seraphimon-T.K.

[B]πως περασες τα χριστουγεννα?πηγες σε κανα χωριο?^_^ [IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon%202/killyoucat.jpg[/IMG][/B]
Δεκ 31 2008 00:45
Φωτογραφία

Namida → Seraphimon-T.K.

Τέσσερις το πρωί, αυτά κάθεσαι και ψάχνεις; :hahaha: Την πρώτη φορά που την είχα δει, μου έκανε μεγάλη εντύπωση που υπάρχει τέτοια φιγούρα.
Δεκ 30 2008 09:34
Φωτογραφία

Yu_Kanda → Seraphimon-T.K.

Παντως το avatar σου με τον Hidan apla σπερνει!!Απο τους αγαπημενους μου Akatsuki.Αυτος,ο Deidara και ο Madara ειναι μακραν οι καλυτεροι.Ειδικα η μαχη Deidara-Sasuke ηταν απο τις αγαπημενες μου.Αν και στο τελος μας ξενερωσε λιγο ο Kishimoto γιατι εκει που περιμενες να του αλλαξει τον αδοξαστο και να τον γεμισει τρυπες με Chidori τελειωσε εντελως διαφορετικα μικραινοντας τη νικη του Sasuke στα ματια μας....Ατιμε Kishimoto!!!!
Δεκ 30 2008 05:20
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Yu_Kanda

ahahahah~! Στο αλλο πολλ εχει περισσοτερες ψηφους ο Σασουκε. Αλλα πρωτος ειναι ο Κακασι Ο_Ο.... Ναι ρε! Sasuke ftw! Δεν παιζει να πεθανει ο Σασουκε ρε :Ρ Θα πεσουν να τον φανε τον Κισιμοτο μετα ΧΡ
Δεκ 30 2008 04:44
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → iristella

Hhahahah~ thanks! Ειναι η περιοδος του cosplay XD Βασικα να σου πω την αληθεια δεν ειχα καποιο προχειρο με τον Σασουκε ΧΡ Ειδα την πικ και μ'αρεσε :P Θα επιστρεψω στις παραδοσεις! Dont Worry :3
Δεκ 30 2008 04:42
Φωτογραφία

Ναι γαμοτο κι εγω σιχαθηκα τη ζωη μου οταν το ειδα....Μα ειναι δυνατον να εχει 5 votes παραπανω ο καθυστερημενος απο τον Θεο???Πως γκινιται ατο(που λεει κ ο Ogunsoto:P) Το κλειδωσαν κιολας το Thread και ετσι θα αμαυρωθει και το ονομα του δημοσιως:nanana: Δεν πειραζει Sasuke θα εισαι παντα πρωτος στις καρδιες μας:hahaha: Ελπιζω και στην καρδια του Kishimoto για να μην παθουμε καμια ξαφνικη πλακα....
Δεκ 30 2008 04:40
Φωτογραφία

iristella → Seraphimon-T.K.

Seraphimon kUUUn...... Άπαιχτο το avatar. Hidan Rocks!!! Αλλά δεν ξέρω ρε συ. Το να σε βλέπω χωρίς Sasuke avi είναι λίγο σαν να φαντάζομαι τον Oro χωρίς τον Kabuto, ή τα φίδια γενικότερα. Aπλά κάτι μου λείπει.....
Δεκ 30 2008 04:30
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Namida

LoL φωτη... [url]http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/misc-images-x/gpc_lsp_16v2sp.jpg[/url]
Δεκ 30 2008 04:27
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Yu_Kanda

Τιποτα ρε :Ρ Γι'αυτο σου εστειλα request :3 Ασε ρε,βλεπω το πολλ του Σειριου και μου γυρνανε τα ματια :Ρ
Δεκ 30 2008 04:22
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Yunancy

Χρονια πολλα Yunancy-chan! Ότι επιθυμεις.
Δεκ 30 2008 04:20
Φωτογραφία

Yoo thanks για το friend request.Sasuke fan κι εσυ βλεπω ε??Ετσι αντε να αρχισουμε να γινομαστε πολλοι γιατι ειναι ο καλυτερος char στο Naruto.Toν εχουν φαει οι κακες γλωσσες ομως τον κακομοιρη...:(
Δεκ 30 2008 04:20
Φωτογραφία

Yunancy → Seraphimon-T.K.

[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]
Δεκ 25 2008 13:48
Φωτογραφία

GeRi → Seraphimon-T.K.

γεια σου φιλεεεεεεεεεεεε!!! μαλον δεν καταλαβες καλα!!! δεν εκανα τπτ το κακο!
Δεκ 21 2008 04:04