Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

SkullKaizer → Night Wizard Seal

ΧD κουραγιο..
Ιούλ 01 2011 00:11
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → SkullKaizer

Δίνω φέτος(του χρόνου δηλαδή) :P Τη φετινή σχολική χρονιά, εν ολίγοις xD
Ιούν 30 2011 23:51
Φωτογραφία

SkullKaizer → Night Wizard Seal

XD κατσε εσυ τωρα εχεις πανελληνιες ή τελιοσες;
Ιούν 30 2011 23:44
Φωτογραφία

SkullKaizer → Labrokratis

XD η ηλικια δεν μετραει αλλα το πνευμα:kakaka:
Ιούν 30 2011 23:40
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → SkullKaizer

Κάτσε να σε ξαναβρω σε party/meeting. :P Έχω να πάω από την τελευταία φορά στο Mall. Κάτσε να τελειώσω τις Πανελλήνιες και μετά οκ :P
Ιούν 30 2011 23:40
Φωτογραφία

Labrokratis → SkullKaizer

χαχαχαχαχαχαχα :-D Ε, να κάνουμε και λίγο χιούμορ, όλοι σοβαροί είναι! :-P Και ναι, ο GTO είναι Θεός! (αν και αρκετά νεότερός μου... Εγώ έχω την ηλικία του γυμναστή του σχολείου :-P )
Ιούν 30 2011 18:19
Φωτογραφία

SkullKaizer → Labrokratis

με για το νεο σου avatar:blingeye2: και χωρις το bedobear tag με τη ποζα που εισαι μου αρεση πολυ! μου θυμιζει λιγο gto XD
Ιούν 30 2011 00:44
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

cool ^0^
Ιούν 28 2011 00:58
Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

Thankies T^T Χαίρομαι που σ' αρεσε, μόλις τελειώσει η σειρά θα την γράψω σε cd να την έχεις complete.
Ιούν 28 2011 00:50
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

pat pat κουραγιο θα σου πω τι γινεται αν ειναι να τη κατεβασεις ... btw ειδα τα azazel που μου εδωσες καψιμοοοοο :D wants mooore X3
Ιούν 28 2011 00:21
Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

[QUOTE=DaimonHand;511918]:oo:holy shit of ***** λεω κανα yaoi θα δουμε... κοιταω μια στο google [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTLhyvRVIaA7vo5iDFFtBZwCY62nbUM9rQ0zqUBjw_Ws7IGa1eIDg[/IMG] [/QUOTE] Όντως, γυροφέρνει πολύ για yaoi, κρίμα που δεν θα πορέσω να του κάνω την τιμή και να το δω :( (αναθεματισμένη εξεταστική Τ^Τ)
Ιούν 28 2011 00:07
Φωτογραφία

Anelis → SkullKaizer

Για μένα δε λες κάτι κακό, λες κάτι παράλογο. Το ότι έφτιαξες ένα θρεντ δε σημαίνει ότι μπορείς να υπαγορεύεις στους άλλους τι θα πουν. Αν βγει offtopic, καλείς τους moderators να βάλουν τάξη. :)
Ιούν 27 2011 23:44
Φωτογραφία

SkullKaizer → Anelis

δεν διαφωνω και εγω τη γνωμη μου ειπα δεν ειπα και κατι κακο εναντιον σας πωωω tespa συμπεριφερθικα ετσι μονο κ μονο επιδι ευτιαξα το thread :( δεν εχει νοημα report συγνωμη για το χρονο που σου εφαγα
Ιούν 27 2011 23:42
Φωτογραφία

Anelis → SkullKaizer

Το θέμα είναι ότι η συζήτηση ήταν on-topic. Ένας διάλογος δεν αποτελείται από συγκλίνουσες απόψεις μόνο, και από τη συζήτηση και εγώ και ο meidei και οι υπόλοιποι χρήστες βγήκαμε κερδισμένοι. Αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα, όλοι μπορούσαν να πάρουν μέρος, δεν είχε προσβολές αλλά μόνο επιχειρήματα, επομένως δεν είχε κανένα λόγο να είναι σε vm. Δεν διατίθεμαι να το συζητήσω παραπάνω αυτό, την άποψή μου την είπα. Αν διαφωνείς επικοινώνησε με κάποιον αρμόδιο moderator να διαγράψει τα post.
Ιούν 27 2011 23:31
Φωτογραφία

SkullKaizer → Anelis

δικιο εχεις διαφονια αυτο ενουσα! απλα δεν πιστευω πως με βοηθαει να προστατευσω τις εικονες μου με εναν να λεει οτι δεν πρεπει να τις προστατευουμε και εσενα να λεει πως πρεπει x_x δεν ειναι οτι εισται ακριβως εκτος τοπικ αλλα ουτε λετε κατι ουσιαστικο στο κυριο θεμα (το λεω επιδει το ευτιαξα το thread XD ) οι προσοπικη μου γνωμη δεν εχει λογο να βρισκετε στο thread αφου υπαρχουν vms (οσο συζηταμε για πρωσοπικες διαφωνιες... εμου και εσενα XD)
Ιούν 27 2011 23:23