Community Status Updates
SkullKaizer → Kaidou
XD σημερα ηταν εξερεση που ξυπνισα νωρις... κανονικα ξυπναω στησ 1-2 το μεσημερη :P
εχεις δει καθολου ζωγραφιες μου;
>>>> [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=449617&postcount=143[/url]
Jul 04 2011 12:07
Kaidou → SkullKaizer
Τι ακους και εσυ πρωινιατικα.Για αυτο να ξερεις αλλη φορα εμενα ανοιξε μου συζητηση μετα τις 3 το μεσημερακι που βαζω και κατι στο στομα μου και περνει μπρος η μηχανη xD
Jul 04 2011 12:01
SkullKaizer → Kaidou
το φανταστικα αλλα λεω για καλο ή κακο (trollface) ας ρωτησω XD
onepiece FTW!!
Jul 04 2011 11:49
Kaidou → SkullKaizer
ΛΟΛ συγχωρα τη βλακεια μου 9 εννοουσα που θα ειναι το Summer art meeting (Athens) xD
Εγω αμα δεν περασει μιαμιση ωρα μετα το ξυπνημα δεν δουλευει ο εγκεφαλος :D
Εδιτ:Βλεπω σου καλαρεσε η pic απο το profile μου.Μεγιες μεγιες πολυ ωραιο!!!
Jul 04 2011 11:38
Kaidou → SkullKaizer
Πφφφ,σημερα το απογευματακι εχω κανονισει να βγω με τη παρεα μου για μπιλιαρδακι :S
Παντως για τις 29 το ψηνω πολυ να ερ8ω.Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει :)
Jul 04 2011 11:08
SkullKaizer → Kaidou
ok!
εγω σημερα θα παω στη προβολη [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10321[/url]
μηπως θες να ερθεις;
Jul 04 2011 10:46
Kaidou → SkullKaizer
Αμα ειναι να σου πω το ονομα μου για να σε συναντησω εκει.Βασικα μεσα σε πεντε ημερες δεν ξες τι γινεται οποτε θα ξαναμιλησουμε για το θεμα αυτο μια μερα πριν γινει το event. ;)
Jul 04 2011 10:22
SkullKaizer → Kaidou
μονο για το κλαδο που ειμουν μπορω να σου πω XD
ναι θα ειμαι :hehehe:
Jul 04 2011 08:02
Kaidou → SkullKaizer
ΑΑ δεν το καταλαβα,νομιζα πως μιλουσες γενικοτερα για τις δυνατοτητες αυτης της σχολης xD
Θα προσπαθησω να ερ8ω αν γινεται.Θα εισαι και εσυ εκει;
Jul 04 2011 01:46
SkullKaizer → Kaidou
εμ... κομιξ σκετσ καρτοον εκανα... XD
νομιζα πως για αυτο με ρωτησες να σου πω τη εμπιρια μου
ο ακτο εχει πολλους κλαδους οπως θα δειςαν μπεις και ψαξεις στο site που σου εδωσα
οσο για τις σχολες..
δεν μπορω να σου προτινω κατι μιας κ μονο ακτο εχω παει XD
αν θες να μαθεις κατι περισοτερο ελα να γνωρισεις ατομα που ασχολουνται με το σχεδιο
κανω ενα art meeting XD
αν θες ελα :P [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10257[/url]
Jul 04 2011 01:42
Kaidou → SkullKaizer
Χιλια(1000)ευχαριστω φιλε μου.Με βοηθησες πολυ.
Κατι ακομα.Εσυ αν ειχες να επιλεξεις μεταξυ ΑΚΤΟ,ΑΚΜΗ,Intergraphics,βακαλο που θα πηγαινες;Απο οτι καταλαβα η ΑΚΤΟ δινει περισσοτερο βαση στη θεωρια ενω ενα ΤΕΙ στη πρακτικη.Αθηνα θελω να σπουδασω παντως αμα ειναι εφικτο.Γραφιστας ειπαμε πως τελειωσες;
Jul 04 2011 01:20
SkullKaizer → Kaidou
hello ^^
ναι τωρα τελιοσα σχεδον με τη ακτο ΧD οσο για επαγγελματικη αποκαταση ακομα δεν ξερω :P
θα σου πω ομως απο τη αρχη...
δεν ειμαι ευχαριστημενος με τη Ακτο...
ισως φταιει οτι δεν ηξερα τη μου προσφερει ο ακτο,
λοιπον θα σου πω!
ο Ακτο αυτο που κανει ειναι αν υπαρχη η θεληση (δηλαδι κανεις ολες της ασκησης και παρακολουθεις το μαθημα) να βοηθισει στη εξελιξη των εικανοτητων σου θα σου μαθει τα πολυ βασικα και γυρο απο κομικς καρτοον οπως και γενικες γνωσης αλλων εικανοτητων οπως γραμικο σχεδιο εικονογραφηση προγραμματα στο pc (photoshop,premier)
αν περιμενεις να σε κινιγισουν οι δασκαλοι για να τελιοσεις τη εργασια εισαι στο λαθος δρομο ! ειχα πολους μαθητες που ητε δεν ερχονταν στη ωρα τους ητε χαζοπαιζαν στο μαθημα..
βεβεα ο καθενας ειναι τοσο καλος οσο ειναι.. δεν θα βελτιοθεις πολυ αν δουλευεις μονο κανοντας αυτα που σου λενε στο ακτο... πρωσοπικα πιστευω ο ακτο απλα σε βαζει σε ενα προγγραμμα...τη δουλεια τη κανουν οι σπουδαστες αν δεν τη κανεις δεν θα βελτιοθεις... εγω αργησα να το καταλαβω αυτο (περιμενα μεσω τον ασκησεων να δω βελτιωσης... αλλα ισα ισα χειροτερευα :P γιατι τα βασικα τα ηξερα και εκανα σαχλαμαρες και τσακονομουν με τους καθηγητες ΧD)
επισης το κοστος ειναι αρκετα τσουχτερο... για να σου βαλουν σε προγγραμματισμο... και οι παροχες.. ειναι μετριες λοιπη σοφτςαρε και υλικο οπως γραφιδες >.> (ακου εκει να κανεις photoshop με το ποντικη...)
οκ...
ολα σε ολα ειναι 3 ετη
~το πρωτο ειναι το πιο βαρετο(αν εισαι σε ενα επιπεδο..) XD... επισης εχει θεωρητικα κοματια που θελει διαβασμα :S
~το δευτερο ειναι ενδιαφερον και μαθενεις πολλες τεχνικες! αλλα δεν ειναι απαρετιτα συνδεδεμενα με το κομικ πιο πολυ πρακτικη εξασκηση για να βρης lternativ δουλεια στο μελλον οπως στη διαφημηση η illustration..
~το τριτο ειναι το ετος που διχνεις τη εχεις κανει: φτιαχνεις τη διπλοματικη που ενα κομικ με αυτοτελη ιστορια και τη ερευνιτηκη που ειναι πληροφοριες για ενα θεμα με 7000+ λεξεις...
απο οτι ξερω ειναι αναγνωρισμενο απο το κρατος μιας και αποφοιτουμε σαν να εχουμε περαση σε εξοτερικο κολεγιο ...
εσυ ενδιαφερεσαι για το ακτο στη αθηνα ή στη θεσσαλονικη;
γιατι εχει εγκενια στη αθηνα [SIZE=2]
'"""O AKTO σας προσκαλεί στο ετήσιο Art & Design Show την Πέμπτη 7 Ιουλίου στο νέο campus επί της οδού Ευελπίδων 11Α στο Πεδίο του Άρεως. Οι φοιτητές και τελειόφοιτοι όλων των κλάδων σπουδών θα εγκαινιάσουν την τρίμηνη έκθεση των εργασιών τους, και θα γιορτάσουν την επιτυχημένη ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους 2010-2011.[/SIZE]""""
θα εχει και εργα απο το κλαδο κομικς-καρτοον
οπως και αλλον κλαδον οπως γραφιστηκης μονβτελων ζωγραφων 3D animators κ.α.
να παρεις μια γευση...
ελπιζω να βοηθισα λιγο more infos here [url]http://akto.gr/[/url]
Jul 04 2011 00:50
Kaidou → SkullKaizer
Ηι.Ακουσα πως φοιτουσες στη ΑΚΤΟ.Μπορεις να μου πεις εντυπωσεις;Πως ειναι τα πραγματα εκει,αν σου εξασφαλιζει επαγγαλματικη αποκατασταση,αν ειναι αναγνωρισμενη απο το κρατος,αν ειναι ευκολα ή δυσκολα τα πραγματα εκει(οχι οτι εχει μεγαλη σημασια βεβαια :P ) και γενικοτα να μου περιγραψεις τη σχολη;Ελπιζω να μη σε στριμωξα με τις ερωτησεις μου :D
Jul 03 2011 23:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed