Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → SkullKaizer

Χεχε,δεν καταλαβα αν ηταν ερωτηση,παντως αν ηταν,τοτε ναι,ξερω ιταλικα... Καναν πολυ καλυ δουλεια σ'εκεινο το site..γεματο εικονες ειναι!! Βγηκε και το 297 απο Berserk,διαβασε το,ειναι αρκετα καλο,αν και περιμενα περισσοτερα... ΟΚ??τα λεμε!:ureshii:
Jun 14 2008 17:46
Photo

SkullKaizer → Zoro

οκ ευχαριστο για της πληροφοριες ξερης ιταλικα:blingeye2:...
Jun 14 2008 09:30
Photo

nasia27 → SkullKaizer

ειναι αναλογα με τα ποστ που εχεις κανει! οσα πιο πολλα κανεις τοσο πιο πολυ ανεβαινει!
Jun 12 2008 22:57
Photo

Zoro → SkullKaizer

Εχω βρει 1-2 εικονες με την caska σε παραλια πχ απο ιταλικο site..τπτ αλλο δυστυχως...αν σ'ενδιαφερει εχεις το ελευθερο να βαλεις μερικες που εγω παρελειψα,στο group... [URL="http://lnx.berserkchronicles.com/gallery/index.php"]Εδω[/URL] ειναι ολο το gallery index,πας στο fanart αν και εχει κι αλλες καλες εικονες(ιταλικα ειναι αλλα νομιζω ξερεις να βρεις τις εικονες) Τελος,μην παρεις εικονες απο το album του user "Chicco Fanarts",γιατι στα ιταλικα λεει οτι οσοι χρησιμοποιησουν πρεπει να του ζητησουν αδεια..μετα αν θες βαλε,απλα εγω δεν το διακυνδινευσα,μην το δει κανεις,μιας και ουτος η αλλος οι αλλοι users δεν ζητησανε αδεια και επισης ειχαν και πολυ καλυτερα σχεδια... Ελπιζω να σ'αρεσουν,τα λεμε!!!
Jun 12 2008 22:39
Photo

SkullKaizer → Zoro

μαρεση παρα πολυ να σπαμαρο αλλα τι να κανω να μη πω ενα για στο berserkotaku του forum :hahaha: κανα Dojinshi απο Berserk υπαρχει για το group του berserk; *εκτος απο τα hentai berserk:nbleed: εχω δει μερικα αχεμ:hahaha:*
Jun 12 2008 22:02
Photo

SkullKaizer → nasia27

τhnx πολυ να σε ρωτησο το starding ποτε φευγει;
Jun 12 2008 21:52
Photo

nasia27 → SkullKaizer

καλα πανε τα saman king εφτασα στο 30 μωρε! ωραια σχεδια οχι μονο ωραια τελειαααααααααααααα! τελος!
Jun 12 2008 21:29
Photo

SkullKaizer → nasia27

ας γραπσουμε και εδω κατι :hahaha: πως πανε τα shaman king ; τελος:drink:
Jun 12 2008 20:53
Photo

SkullKaizer

καθε σηζητιση ειναι καλο δεχουμενη [IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=141&pictureid=1937[/IMG] τωρα η πορτα ανοιξε ελατε !:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 12 2008 20:45