Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → SkullKaizer

Καλά να περάσεις ^_^. Μπορούμε να το διοργανώσουμε στις 3 Σεπτεμβρίου ή και πιο μετά αναλόγως πότε βολεύει και θα ήθελα να πάμε να ρίξουμε και μια ματιά στο floral books & coffee (πανεπιστήμιο είναι και αυτό) άμα έχεις χρόνο επειδή μια κοπέλα μου είπε πολύ καλά λόγια για το μαγαζί (αν και το costas coffee που πήγαμε την προηγούμενη θα έκανε ένα πολύ καλό στέκι).
Aug 02 2011 14:39
Photo

SkullKaizer → Vagelio

αχα χμ.. γιατι ελεγα να κανω και δευτερο art-meeting ΧD will see.. με το καλο θα γυρισω απο γερμανια (παω 5 αυγουστου για μια βδομαδουλα +- )
Aug 02 2011 00:19
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Επιστρέφω αρχές Σεπτεμβρίου για να ξαναδώσω στις θεωρίες.
Jul 31 2011 13:01
Photo

SkullKaizer → Vagelio

esu pote gurizeis apo krhth?
Jul 31 2011 12:15
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Yup, αυτό που φοράς τώρα ^_^
Jul 31 2011 10:03
Photo

SkullKaizer → Vagelio

XD ευχαριστω πολυ! να σαι καλα :) το παλιο μου αβαταρ αυτο που εχω κ εδω;
Jul 31 2011 09:41
Photo

Vagelio → SkullKaizer

I missed your old avatar so much TwT. Χρόνια σου πολλά Φίλλιπε (στις 31 είπαμε δεν τα έχεις?), να χαίρεσαι το ύψος σου :kakaka:. Άντε και με το καλό να δούμε τις δουλειές να φιγουράρουν σου σε διεθνή comic magazines ^_^ Kαλή πρόοδο :gotit:
Jul 31 2011 08:10
Photo

BANkai → SkullKaizer

οκ θα το κοιταξω, σ'ευχαριστω! :)
Jul 08 2011 20:33
Photo

SkullKaizer → BANkai

οτι ειπε η vagelio XD αλλα γενικα αν εχεις καλη ιστορια και ενδιαφερων σχεδιο πας σε εκδοτες και ρωτας αν θα ενδιαφερονταν για σηνεργασια (εκδοση) με ελληνικα Manga ασχολουνται οι εκδοτικη οικη "Anubis", "Comicworld press", "Jema" αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα...
Jul 08 2011 19:33
Photo

BANkai → SkullKaizer

γεια σου DiamonHand. με στελνει ο -OnePiece-(μου ειπε οτι θα ξερεις), θελω να σε ρωτησω για τα manga στην Ελλαδα, πως θα μπορουσε να ασχοληθει κανεις?
Jul 08 2011 14:43
Photo

Kaidou → SkullKaizer

Καλα εκανες και το αφησες,σιγουρα θα το χρειαστω.Οσο για το meeting δεν ξερω αν μπορω να ερθω. :( Εδιτ:Εχω καρτα μονο για ενα τηλεφωνημα, οποτε αν σε παρω να εισαι γρηγορος και περιεκτικος :P
Jul 07 2011 11:50
Photo

SkullKaizer → Kaidou

7/7/2011 σημερα ειναι πεμτη :P απλα θεωρο οτι ακομα και αν ειναι μετα τις 12 τα μεσανυχτα δεν εχει αρχιση η επομενη μερα αφοτου δεν εχω κοιμιθει ακομα XD επιδη μαλον θα χαθουμε σου στελνω σε pm το κινιτο μου ουτος η αλλιως μπορει να ξαναβρεθουμε στο art-meeting ^^
Jul 07 2011 10:15
Photo

Kaidou → SkullKaizer

Αντωνη εμενα.Θα με καταλαβεις απο μακρια.Κυριο χαρακτηριστικο μου ειναι η απεραντη γοητεια μου.:8): Θα ειμαι εκει ;) Κατι ακομα.Σημερα ή αυριο.Εχω μπερδευτει λιγο :/
Jul 07 2011 05:45
Photo

SkullKaizer → Kaidou

πεμτη αυριο 8 η ωρα αρχιζουν τα εγκενια :S μες στο κεντρο παντος αν ερθεις με λενε φιλιππο και το κυριο χαρακτηριστικο μου ειναι οτι ειμαι παμψηλος 2μ και βαλε XD
Jul 07 2011 01:12
Photo

Kaidou → SkullKaizer

Εξειδικευεσαι στα πολυπλοκα βλεπω.Σκελετους ρομποτ και ετσι.Πολυ ωραια ολα τους,εχεις ταλεντο. Εγω αυτα τα πολυπλοκα δεν τα μπορω,θελει πολυ υπομονη και εγω σπανια την βρισκω.Αρκουμαι σε καρτουν ,προσωπα,αντε κανενα κλασικο σπιτι που θελει καποιες λεπτομερειες αλλα δεν το θεωρω τοσο πολυπλοκο. :P
Jul 04 2011 12:25