Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

Καλά να περάσεις ^_^. Μπορούμε να το διοργανώσουμε στις 3 Σεπτεμβρίου ή και πιο μετά αναλόγως πότε βολεύει και θα ήθελα να πάμε να ρίξουμε και μια ματιά στο floral books & coffee (πανεπιστήμιο είναι και αυτό) άμα έχεις χρόνο επειδή μια κοπέλα μου είπε πολύ καλά λόγια για το μαγαζί (αν και το costas coffee που πήγαμε την προηγούμενη θα έκανε ένα πολύ καλό στέκι).
Αύγ 02 2011 14:39
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

αχα χμ.. γιατι ελεγα να κανω και δευτερο art-meeting ΧD will see.. με το καλο θα γυρισω απο γερμανια (παω 5 αυγουστου για μια βδομαδουλα +- )
Αύγ 02 2011 00:19
Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

Επιστρέφω αρχές Σεπτεμβρίου για να ξαναδώσω στις θεωρίες.
Ιούλ 31 2011 13:01
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

esu pote gurizeis apo krhth?
Ιούλ 31 2011 12:15
Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

Yup, αυτό που φοράς τώρα ^_^
Ιούλ 31 2011 10:03
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

XD ευχαριστω πολυ! να σαι καλα :) το παλιο μου αβαταρ αυτο που εχω κ εδω;
Ιούλ 31 2011 09:41
Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

I missed your old avatar so much TwT. Χρόνια σου πολλά Φίλλιπε (στις 31 είπαμε δεν τα έχεις?), να χαίρεσαι το ύψος σου :kakaka:. Άντε και με το καλό να δούμε τις δουλειές να φιγουράρουν σου σε διεθνή comic magazines ^_^ Kαλή πρόοδο :gotit:
Ιούλ 31 2011 08:10
Φωτογραφία

BANkai → SkullKaizer

οκ θα το κοιταξω, σ'ευχαριστω! :)
Ιούλ 08 2011 20:33
Φωτογραφία

SkullKaizer → BANkai

οτι ειπε η vagelio XD αλλα γενικα αν εχεις καλη ιστορια και ενδιαφερων σχεδιο πας σε εκδοτες και ρωτας αν θα ενδιαφερονταν για σηνεργασια (εκδοση) με ελληνικα Manga ασχολουνται οι εκδοτικη οικη "Anubis", "Comicworld press", "Jema" αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα...
Ιούλ 08 2011 19:33
Φωτογραφία

BANkai → SkullKaizer

γεια σου DiamonHand. με στελνει ο -OnePiece-(μου ειπε οτι θα ξερεις), θελω να σε ρωτησω για τα manga στην Ελλαδα, πως θα μπορουσε να ασχοληθει κανεις?
Ιούλ 08 2011 14:43
Φωτογραφία

Kaidou → SkullKaizer

Καλα εκανες και το αφησες,σιγουρα θα το χρειαστω.Οσο για το meeting δεν ξερω αν μπορω να ερθω. :( Εδιτ:Εχω καρτα μονο για ενα τηλεφωνημα, οποτε αν σε παρω να εισαι γρηγορος και περιεκτικος :P
Ιούλ 07 2011 11:50
Φωτογραφία

SkullKaizer → Kaidou

7/7/2011 σημερα ειναι πεμτη :P απλα θεωρο οτι ακομα και αν ειναι μετα τις 12 τα μεσανυχτα δεν εχει αρχιση η επομενη μερα αφοτου δεν εχω κοιμιθει ακομα XD επιδη μαλον θα χαθουμε σου στελνω σε pm το κινιτο μου ουτος η αλλιως μπορει να ξαναβρεθουμε στο art-meeting ^^
Ιούλ 07 2011 10:15
Φωτογραφία

Kaidou → SkullKaizer

Αντωνη εμενα.Θα με καταλαβεις απο μακρια.Κυριο χαρακτηριστικο μου ειναι η απεραντη γοητεια μου.:8): Θα ειμαι εκει ;) Κατι ακομα.Σημερα ή αυριο.Εχω μπερδευτει λιγο :/
Ιούλ 07 2011 05:45
Φωτογραφία

SkullKaizer → Kaidou

πεμτη αυριο 8 η ωρα αρχιζουν τα εγκενια :S μες στο κεντρο παντος αν ερθεις με λενε φιλιππο και το κυριο χαρακτηριστικο μου ειναι οτι ειμαι παμψηλος 2μ και βαλε XD
Ιούλ 07 2011 01:12
Φωτογραφία

Kaidou → SkullKaizer

Εξειδικευεσαι στα πολυπλοκα βλεπω.Σκελετους ρομποτ και ετσι.Πολυ ωραια ολα τους,εχεις ταλεντο. Εγω αυτα τα πολυπλοκα δεν τα μπορω,θελει πολυ υπομονη και εγω σπανια την βρισκω.Αρκουμαι σε καρτουν ,προσωπα,αντε κανενα κλασικο σπιτι που θελει καποιες λεπτομερειες αλλα δεν το θεωρω τοσο πολυπλοκο. :P
Ιούλ 04 2011 12:25