Community Status Updates
Adventurer → Tenshi
Μικρο ειναι το ματι σου! Οπου να'ναι επιστρεφω, στο ενδιαμεσο ευτυχως καποιος γειτονας αφηνει ανοιχτο το ασυρματο ιντερνετ του που και που και ετσι εχω επαφη με τον "εξω κοσμο"!
Apr 08 2010 22:39
Tenshi → iristella
Ωρε καποια νυσταζει παρα πολυυυυ!!!!
Κοιμησου τοτε καλε!!!
* με νυσταξε και εμενα το φεγγαρακι μου λαμπρο
YAWNS
Apr 08 2010 13:11
iristella → Tenshi
=_=
*Yawwwwns*
[youtube]t8ZkyE3uCk8[/youtube]
Αυτό με το σιλοτέιπ θα αρχίσω να το σκέφτομαι σοβαρά μου φαίνεται.
Apr 08 2010 13:03
Tenshi → iristella
XD Try what he is doin....
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ml7rqGWUCaw[/URL]
Ορ γιου καν χεβ α καπ οφ κοφι :P
hell yeah.... GYM
Apr 08 2010 12:57
iristella → Tenshi
Eγώ παραπέω λιγάκι. Ξενύχτησα χτές και τώρα παλεύω να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Άσκηση ε? Well yeah that reminds me of smth. XD Και μαλλον πρέπει να γραφτώ και εγώ γυμναστήριο.
Apr 08 2010 12:50
Tenshi → iristella
χεχε...μια χαρα ειμαι!
Σήμερα έχω ρεπό απο τη δουλειά και ελεγα να παω πισινα αλλα μπα, μαλλον με ποδηλατο θα τη βγαλω.
Ισως πεταχτω να βγαλω καμια φωτογραφια.
Εσυ πως εισαι? :D
Apr 08 2010 12:45
Adventurer → Tenshi
Αμφιβολο ειναι το μπασκετ... Κυριακη μπορουσα σιγουρα και θα ηταν κι η Μαγδα, Δευτερα εχω κατι πραγματακια να κανω και η Μαγδα θα εχει φυγει.
Τη φωτογραφικη ευτυχως ειχες σπαμαρει οτι θα την παρεις οποτε ειναι πιο μαλακο το σοκ... το πολυ κανα μπουκαλακι αιμα να σου κοστισει :P
Mar 29 2010 03:39
Tenshi → Adventurer
χαχαχαχα!! καλως σας βρίσκω!! τις φωτογραφίες θα τις ανεβάσω λογικά μέσα στις επόμενες 2 μέρες!! αα επίσης θα θες να μου πιεις το αίμα και για ακόμα ένα άλλο λόγω. Πήρα καινούργια φωτογραφική την οποία θα την δεις αυριο που θα πάμε για μπάσκετ!! ;)
Mar 28 2010 20:28
Adventurer → Tenshi
Λιγο κι απ'τα δυο... εγινα βαμπιρ! :P Θα μου χρησιμευσει αυτη η ιδιοτητα οταν ανεβασεις τις φωτογραφιες απο την Αφρικη ωστε να σου πιω το αιμα απ'τη ζηλεια!!!
BTW καλως ηρθες :)
Mar 28 2010 20:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed