Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Glaurung → Tenshi

Είναι πολύ γερή ταινία , θα το ξέρεις βέβαια άμα την έχεις δει λίγο . Από τις καλύτερες (για να μη πω η καλύτερη) ταινίες με φυλακές , είχα μείνει όταν την είδα . Καλά ρε συ , δεν χρειάζεται να ζητάς και συγνώμη . Καταλαβαίνω τι μου λες , είναι άτιμα πράγματα αυτά τα λεφτά , έχουν καταστρέψει τις καλύτερες οικογένειες . :P Τυχερούλι , ελπίζω να είναι καλή δουλειά και όχι κάτεργα . Θέλω να ψάξω και γω για κάνα ιδιαίτερο άλλα δεν ξέρω πως γίνεται και δεν το παίρνω απόφαση να αρχίσω . Έπαιζε να ανέβω Θεσσαλονίκη τώρα το παρασκευοσαββατοκύριακο αλλά μάλλον άκυρο , έχω διαβάσματα . Τι βάσανο και αυτό ; Πώς να κάτσεις να διαβάσεις για εξετάσεις όταν μόλις πριν λίγες μέρες δεν είχες να κάνεις τίποτα ; Όταν το μυαλό σου είναι ακόμα στις βόλτες και όταν θες να εκμεταλλεύεσαι τις τελευτές στιγμές με καλό καιρό πριν αρχίσουν τα κρύα ( άρχισαν δειλά-δειλά οι ελαφριές βροχές σε μας) . Όπως καταλαβαίνεις βασανίζομαι . :zetsubou:
Σεπ 06 2010 17:45
Φωτογραφία

Erebos → Tenshi

Το θέμα είναι ότι το είχα κατεβάσει από rapidshare/hotfile links για να αποφύγω τα fake torrents, αλλά αυτές τις μέρες μόλις μετέφεραν το rlslog.net σε άλλο server και τα παλιά posts δεν υπάρχουν... Αν βρω κάτι θα στο στείλω πάντως.
Σεπ 06 2010 17:44
Φωτογραφία

Tenshi → Erebos

Lol, ρε συ ψαρωσα πολυ ασχημα! Πραγματικα δε καταλαβα οτι ηταν humor, το καναν τοσο υπεροχο που να τους παρει η ευχη. Απλα απορησα και εγω στην αρχη παρα πολυ με τις επιλογες αυτες που ειχα, αλλα μετα σκεφτηκα, Μπας και εβγαλαν κανα plug-in ! Γοντ ι φειλ σο ματς!! :P χαχαχαχα!! Εχει παντως κανα καλο τορρεντ να μου στειλεις με το CS5 extended γιατι εχω βρει καποια, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι εμπιστα!! :P
Σεπ 06 2010 17:33
Φωτογραφία

Erebos → Tenshi

Ρε συ, το vid ήταν parody... Απλά το έφτιαξαν να φαίνεται σαν επίσημο feature preview του Photoshop. Εκτός και αν με trollάρεις... :P
Σεπ 06 2010 17:30
Φωτογραφία

Tenshi → Erebos

Απλα τελειοοοο αυτο που ποσταρες για το photoshopbomb....να σε ρωτησω, μπορεις να μου στειλεις σε ΠΜ ενα καλο τορρεντ για το CS5 photoshop και αν γνωριζεις αν αυτο το photobomb ειναι καποιο plug-in η οχι? θα το εκτιμουσα παρα πολυ! :)
Σεπ 06 2010 17:05
Φωτογραφία

Tenshi → Glaurung

^^ The Wall. Την εχει και στο youtube νομιζω, χωρισμενη σε 10 μερη. Αν και δεν την εχω δει ολη, την κατεβαζω τωρα για να την δω. Θα βαλω, κατι καλο, μολις μου ερθει κατι στο μυαλο. Τωρα ξαναειδα τα βιντεακια που μου ειχες στειλει. ^^ Και ημουν ετοιμος να σου ποσταρω. Συγγνωμη που δε μπορεσα να ερθω τελικα Αθηνα, αλλα μου τελειωσαν τα λεφτα, μιας και εκανα μερικες εκδρομες και κρουαζιερες. Πηγα και φαραγγια μαζι με Adventurer :P. Επειτα πηρα το πλοιο που παει κατευθειαν Θεσ/νικη ( δηλαδη, ανεβαινει στο πλοιο, και μολις φθανουνμε Πειραια, γινεται η επιβιβαση και καπακι Θεσ/νικη). Δεν ειμαι ακομα σιγουρος, ποτε θα κατεβω μιας και σημερα βρηκα δουλεια και θελω να μαζεψω ενα αλφα ποσο, ωστε να κινουμαι λιγο ελευθερα!! ;)
Σεπ 06 2010 16:17
Φωτογραφία

Glaurung → Tenshi

Σωστός είσαι στο Movie Pictures Trivia, βάλε κάτι καλό . :) Τελικά πως το κόβεις , θα έρθεις καθόλου για τουρισμό ή τρέχεις και δε προφτάνεις ;
Σεπ 06 2010 15:17
Φωτογραφία

red pyramid → Tenshi

[URL="http://www.protoporia.gr/"]Πρωτοπορία[/URL] και μερικά λινκ που μάλλον σε ενδιαφέρουν [URL="http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/147651"]Dante: The Inferno[/URL] [URL="http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/316123"]The Divine Comedy[/URL] γενικότερα αν ψάχνεις για βιβλία στην Αθήνα καλά βιβλιοπωλεία είναι η Πρωτοπορία, η Πολιτεία, το Μικρό Μοναστηράκι, ο Ιανός, ενώ υπάρχουν και άλλα αν το ψάξεις. Καλή συνέχεια και καλό διάβασμα. υ.γ. η Σόφι Σολ όντως ήταν ταινιάρα.
Σεπ 03 2010 00:03
Φωτογραφία

Tenshi → red pyramid

Mmm, μόνο 6 ευρώ? Πολύ καλή ευκαιρία. Όταν με το καλό κατέβω Αθήνα, κάπου μέσα στο μήνα θα το επισκεφθώ. Το όνομα του πως είναι και που βρίσκεται?
Σεπ 02 2010 23:55
Φωτογραφία

red pyramid → Tenshi

Αχα, στο έγραψα αυτό επειδή ξέρω ένα βιβλιοπωλείο που πουλάει εδώ σε σχετικά καλή τιμή (6 ευρώ) την έκδοση της Woodsworth, οπότε αν δεν βρείς κάπου αλλού φτηνότερα/ποιοτικότερα για μετάφραση σε αγγλικά. Απλά ενημερωτικά.
Σεπ 02 2010 23:52
Φωτογραφία

Tenshi → red pyramid

Ειπα να τη διαβάσω στα Ελληνικά, βρήκα 2 μεταφράσεις. Η μια είναι απο τον Καζαντζάκη την οποία τη βρήκα αρκετά δύσκολη και δε μου άρεσε γιατί είναι σε ποιητική μορφή, και οχι πεζό κείμενο. Αυτή που διαβάζω είναι αν θυμάμαι καλά μετάφραση που έγινε το 1966 νομιζώ και το όνομα του συγγραφέα δε το θυμάμαι. Αλλά ειναι πολύ παλιο το βιβλιο, με τις εικόνες του, τα υποσημειώματα του συγγραφέα. Είναι στη καθαρεύουσα βέβαια. Το αγγλικό το είχε, αλλα διστασα να το πάρω. Τώρα που θα ξαναπάω στη βιβλιοθηκη θα ρωτησω αν το εχουν και στα αγγλικα, για να δω αν θα μπορεσω να το βγαλω.
Σεπ 02 2010 22:01
Φωτογραφία

red pyramid → Tenshi

Καλησπέρα. Απορία, την Θεία Κωμωδία του Δάντη, τη διαβάζεις σε ελληνικά ή αγγλικά;
Σεπ 02 2010 21:55
Φωτογραφία

Ryuji → Tenshi

:cry5: !!Πάντως έμαθα τους μισούς διάσημους Βιετναμέζους τόσο πολύ που έψαξα στον νετ :laugh:
Σεπ 02 2010 12:34
Φωτογραφία

Tenshi → Ryuji

Δυστυχώς το βρήκε ο Kenny. Ριξε μια ματιά να δεις... :/
Σεπ 02 2010 11:40
Φωτογραφία

Ryuji → Tenshi

Ωραία άντε να τα πούμε και από κοντά. Θα έρθω με εγκυκλοπαίδεια βέβαια να μην με πιάσεις αδιάβαστο όπως εδώ :P
Σεπ 01 2010 21:47