Community Status Updates
didimakia → Tenshi
Το ξερω οτι εισαι απο Θεσσαλονικη απλα δεν ηξερα να ο Βερτης ειναι Θεσσ :P
Σιγα μην παω στον Βερτη παντως XD
Sep 15 2010 00:30
Tenshi → didimakia
Yup, Θεσ/νικη είναι. Απο εδώ ειμαι και εγώ και εδώ μένω προς το παρών. Τραγουδάει στο ΟΡΑΜΑ!
Sep 14 2010 19:41
didimakia → Tenshi
[QUOTE]Πρέπει να έρθεις στο Βερτη που δουλεύω προς το παρών να σε βγάλω και εγώ καμιά φωτογραφία!! :P[/QUOTE]
Εχω φωτογενεια γι αυτο ε? :P
btw Στην Θεσσαλονικη ειναι ο Βερτης?
Sep 14 2010 19:33
Tenshi → Strange Loop
Οχι, ειναι πολυ καλη φωτογραφικη! Αν και εγω δηλωνω φανατικος της Canon !! (βεβαια στη δουλεια,δουλευω την D80.
Aχ, πρεπει να το συνεχισεις, εστω και οταν εχεις λιγο χρονο. Αξίζει ;) (ολα χαλασαν απο τοτε που μπηκε η Gaga στη ζωή σου!! :P
Sep 14 2010 19:24
Strange Loop → Tenshi
μια D5000, οχι τιποτα το φοβερο αλλα την δουλεια της την κάνει (αν και σπανια πλεον βγαζω φωτογραφιες)
δεν ηξερα οτι υπαρχουν φακοι γυαλιων Carl Zeiss . Τι μαθαινει κανεις στο anime.gr
Sep 14 2010 19:20
Tenshi → Strange Loop
χαχαχαχαχα!!! :D
Ναι, ναι το κάνουν και αυτό!!
Είναι κατ'εμε ο καλύτερος φακός. Αφού και στα μικροσκόπια ο φακός είναι Carl Zeiss!!
Oπ! Τι μηχανη έχεις? (drooling) xD
Sep 14 2010 19:13
Strange Loop → Tenshi
τα γυαλια σου βγαζουν και φωτογραφιες?
τετοιον φακο εχει η φωτογραφικη μου..xD
Sep 14 2010 19:11
Black Kaiser → Tenshi
[U][I][B]COWABUNGA !!!!! :kakaka:
[/B][/I][/U]Χαχα ναι, το ήξερα ότι θα μπερδευε, ιδιαίτερα απο την στιγμή που το έβγαλαν στην Ιαπωνία σε OVA αλλά και σε manga, ήξερα πως το μυαλό θα πήγαινε προς τα εκεί. Προσπάθησα να βοηθήσω με λίγα hints αλλα τελικά μας πήρε ώρα να βρεθεί.
Τα Χελωνονιτζάκια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την παιδική μου ζωή. Τρομερή πόρωση και εγώ. Ο Σρέντερ ήταν ο αγαπημένος απο όλη την σειρά (ανέκαθεν είχα "κάτι" με τους κακούς).
Sep 14 2010 18:49
Strange Loop → Tenshi
η αληθεια ειναι το κανετε πολυ πιο δυσκολο απο οτι ηταν... it was too obvious οντως οπως και με το south park που εβαλες με το σετ που εχεις...
Sep 14 2010 01:11
Tenshi → Strange Loop
Damn, it was too obvious to ask you!
Παντως δεν ηξερα οτι το TF 1 βγηκε πριν απο το 2000....
aaaaaxxxx... :P
Sep 14 2010 00:52
Tenshi → Strange Loop
χαχαχα!!! Yup !!
Ουστ αυτα τα πραγματα απο εμας!! Μακρυυυαααααααα!!!
Σε ευχαριστω παρα πολυ mate!!
Καλο χειμώνα να εχουμε! ^^
Sep 13 2010 12:10
Strange Loop → Tenshi
εχει αρχισει αλλα εγω δεν την εχω αρχισει ακόμα...
α btw πλακα εκανα για το αστυφυλακων...Μακρια απο μας αυτα..
απλα μ αρεσει να λεω καμια βλακεια που και που..
κατα τα αλλα ολα καλα, εδω και 5 μερουλες ειμαστε σε winter mode..
περαστικα..
Sep 11 2010 14:31
Ryuji → Tenshi
Ναι είμουν κ εγώ στο λογοπαίγνιο, κατά τις 7 παρά πήγα, παίζει να σε είδα κιόλας άμα είσουν όντως αυτός :laugh: No worries πάντως στο επόμενο meeting θα ξέρουμε ;)
Sep 11 2010 14:27
Tenshi → Strange Loop
holla bro !!! :)
ναι ρε γμτ! Τελειωσαν δυστυχως, και με το που τελειωσαν οι διακοπες με επιασαν παλι τα λαιμα, κρυωμα κλπ. Δεν εχω και ιντερνετ και αναγκαστηκα να ρθω τωρα σε νετ. Με εχει ριξει και η δουλεια σωματικα. Θα περιμενω bro,και ελπιζω να το βρω. Εχασες ενα κορυφαιο, ειχε βαλει ο Adventurer και ειχαν γινει μονο 6 ερωτησεις και το βρηκα xD ( ψωνιο mode on) :p
plz μη με παρεξηγεις !!
Εσυ πως εισαι, τι κανεις? Η εξεταστικη σου αρχισε? Εισαγωγικες για αστυφυλακων(ελπιζω να θυμαμαι καλα) ποτε δινεις?
Sep 11 2010 14:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed