Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Tenshi

Haha οντως. XD Καλη συνεχεια. ^^
Aug 22 2010 00:15
Photo

Tenshi → Jorg

Ιτ's ok! Ανθρωπινο ειναι δε πειραζει. Δε εχω καπου αλλου να παω. θα χαζευω στο νετ, απο το να ειμαι εξω στους δρομους :P
Aug 22 2010 00:11
Photo

Jorg → Tenshi

Τι εκανα ο μ@λακας... Θα κατσεις στα Gnet μεχρι τις 6 (να μου πεις αλλοι καθοναι και κλεινουν 12ωρο εκει);
Aug 21 2010 23:51
Photo

Tenshi → Jorg

sigh* Καθομουν και βαριομουν στη πλατεια με το συντριβανι, μεχρι τις 12 και κατι. Τωρα ειπα να ερθω στα Gnet! Περιμενω μεχρι να παει 6 το πρωι... :/
Aug 21 2010 23:46
Photo

Jorg → Tenshi

Πω, πω φιλε, χιλια συγγνωμη που σε᾽ στησα. Πεσαμε λιγο με τον αδερφο μου για υπνο το απογευμα, αυτος εβαλε το κινητο μου σε airplane (flight) mode και μετα ξεχασα να το γυρισω στο κανονικο. Τωρα που το θυμηθηκα και το γυρισα ειδα τις κλησεις και τα μηνυματα. Και δεν πηγα και βολτα σημερα γιατι τα αλλα παιδια ειχαν κατι προβληματα. XD Και παλι συγγνωμη! Ελπιζω τουλαχιστον να περασες καλα. ^^'
Aug 21 2010 23:46
Photo

Jorg → Tenshi

Τα κτελ ειναι στο λιμανι.Τωρα να σου πω την αληθεια δεν εχω κανει ποτε αυτη τη διαδρομη και δεν ξερω (I mean, μπορει να εχω κανει κτελ-σπιτι, σπιτι-κεντρο, but not this XD), αλλα ειναι κοντινες αποστασεις. Σου στελνω και εγω το τηλ. μου οταν πας κεντρο, να μου στειλεις κανενα μηνυμα or whatevah, να μου πεις που εισαι.
Aug 21 2010 14:49
Photo

Tenshi → Jorg

Παιρνω το ΚΤΕΛ των 19:45 απο Ρεθυμνο. Λογικα φτανω στις 21:00. Τα κτελ δε ξερω που ειναι, και αν ειναι μακρυα απο το κεντρο.... σου στελνω σε ΠΜ το τηλ μου.
Aug 21 2010 14:23
Photo

Jorg → Tenshi

Βασικα αν εισαι κεντρο κατα τις 21:00 μπορουμε να συναντηθουμε να αλλαξουμε καμια κουβεντα τουλαχιστον.
Aug 21 2010 14:10
Photo

Jorg → Tenshi

Ναι, κριμα, παντως αν βρεις καμια αλλη ευκαιρια, στειλε να κανονισουμε τιποτα. Χαχα, δε με νοιαζει, ουτως ή αλλως μολις τελειωσω το σχολειο θα φυγω, θα παω αλλου! :P Thanks, καλα να περασεις και εσυ. ^^
Aug 21 2010 13:55
Photo

Tenshi → Jorg

μμμ, i see. Ε δε ξερω ποτε ακριβως θα φυγω, και αν θα μπορεσω να ξανακατεβω Ηρακλειο, γιατι θα παω και Χανια. Ερμμ, ωραια ειναι, σαν μια μικρη Αθηνα, but no offence , τα Χανια για μενα εχουν τα πρωτεία! ^^ Anyway, κριμα που δε μπορεις, καλα να περασεις σημερα.
Aug 21 2010 13:37
Photo

Jorg → Tenshi

Θα το ηθελα, και πολυ μαλιστα, αλλα εχω κανονισει να βγω με κατι παιδια να μεθυσουμε (no kidding XD) και δεν ξερω τι θα παιξει τωρα. Αν θες για καμια αλλη μερα. Να μπορει σιγουρα και ο pappous και να καλεσω αν ειναι και την Vagelio. XD Εσυ ποτε φευγεις? btw πως σου φαινεται η πανεμορφη πολη μας [/ψωναρα mode]?
Aug 21 2010 13:32
Photo

Tenshi → Jorg

Εστειλα και στον pappou, οτι κατα τις 21:00 8α ειμαι Ηρακλειο. Επειδη θα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 6 το πρωι να παω λιμανι να παραλαβω ατομα, ελεγα αν ηθελες και εσυ να πηγαιναμε για κανα ποτο-καφε. Ο παππους δεν απαντησε ακομα. Αλλα αμα θες πες μου! :)
Aug 21 2010 13:21
Photo

Tenshi → papp0us

Μμμ και εγω Ρεθυμνο ειμαι, αλλα θα κατεβω Ηρακλειο μεχρι το μεσημερι, δε ξερω αν θα μπορεσω να κατσω μεχρι το απογευμα. Anyway σου στελνω το κιν μου σε ΠΜ. Στειλε sms αμα ειναι!! ^^
Aug 20 2010 07:57
Photo

papp0us → Tenshi

Μωρέ ψήνομαι και πολύ μάλιστα, αλλα είμαι Ρεθυμνο στο πατρικό μου, και αύριο το πρωί πρέπει να πάω να πάρω κάτι τύπους απο το αεροδρόμιο στα Χανιά. Αμα τα καταφέρω και την κάνω αλα Indiana Jones και προλάβω να κατέβω απογευματάκι θα σου στείλω Vm
Aug 20 2010 07:13
Photo

Tenshi → papp0us

Ψήσου αύριο για καφε στο Ηράκλειο. Αν μπορείς και θέλεις βέβαια!
Aug 20 2010 00:38