Community Status Updates
Tenshi → Kenny
Ωχ! Κατάλαβα. Εεε, άστο τότε μωρέ, ποιος μπαίνει σε τόσο κόπο και να περιμένει 862 ώρες για να παίξει.
Tenhou it is then <3 ;)
Nov 21 2011 17:35
Kenny → Tenshi
Been there, done that, και μπορώ να σου πω ότι δεν άξιζε τον κόπο. Καταρχήν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω VPN με ιαπωνική IP, όχι μόνο για να μπω στο κωλο-site τους, αλλά και για να κατεβάσω τον client (ο οποίος BTW ήταν τεράστιος και κατέβαινε με ταχύτητες dialup), και φυσικά για να παίξω.
Ε και στο κάτω κάτω, σιγά τα αυγά με το Janryumon. Αν είναι κάθε φορά που θέλω να παίξω ένα match να πρέπει να πηδάω μέσα από φλεγόμενα στεφάνια, να μου λείπει το βύσσινο. Tenhou και πάλι tenhou.
Nov 21 2011 17:32
Tenshi → Kenny
Είπα να το παιδέψω ρε μπρο , αλλά δε βγάζω άκρη.
[URL="http://www.reachmahjong.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id=616&Itemid=69"]http://www.reachmahjong.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id=616&Itemid=69[/URL]
Δεν με αφήνει ούτε στο [url]http://janryumon.plaync.jp/[/url] να μπω.
Forever alone...... :foreveralone: :yuno:
Nov 21 2011 17:14
Shihama-ru → Tenshi
[QUOTE]Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω από που είναι η υπογραφή σου ?
είναι υπέροχη!! :)[/QUOTE]
Sorry για την υπερ-αργοπορημένη απάντηση [SIZE=1](το κάνω κ quote γιατι ζητημα να θυμάσαι μετά από τόσες μέρες)[/SIZE][SIZE=1]:'D.
[/SIZE]Αν και πάει καιρός, νομίζω οτι την έχω ξεθάψει από dj Fullmetal Alchemist,πολύ φοβάμαι οτι ήταν και shounen-ai το συγκεκριμένο. Αυτή την στιγμή τίτλο δν θυμάμαι αλλά θα επιχειρήσω καμία "ανασκαφή" στους σωρούς από manga, μήπως και τον βρώ.:bye:
[SIZE=1]
[/SIZE]
Nov 19 2011 00:07
Tenshi → Kenny
Bro, το καλό που σου θέλω να ετοιμάζεσαι. Ο άσωτος (ιός)? :P επιστρέφει τέλη του μήνα. Ετοιμάσου για πολύ ΚΑΨΙΜΟ. ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥΥΥΥΥΥ!
Nov 17 2011 17:13
Tenshi → Shihama-ru
Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω από που είναι η υπογραφή σου ?
είναι υπέροχη!! :)
Nov 08 2011 19:28
Tenshi → Zane
Οχι σε καταλαβαίνω. Γίνονταν και σοβαρές ταινίες, ντοκυμαντερ στην κατάληψη. (απλά εκείνη τη μέρα είχαμε πιει, ε και βάλαμε αυτό.)
Γενικά προσπαθώ να πηγαίνω σε προβολές στις καταλήψεις. Και ότι το χάνω, το βλέπω σπίτι.
Nov 08 2011 00:56
Zane → Tenshi
Ναι,και αυτή επική σκηνή!Εμένα η αγαπημένη μου σκηνή είναι εκεί που κολλάει τα δεκαχίλιαρα στο jukebox:D
Βέβαια δεν πολυσυμφωνώ που την είδατε στην κατάληψη,πιστεύω άλλες προβολές ''πρέπει'' να υπάρχουν σε τέτοιες μαζικές κινηματικές πρωτοβουλίες,αν με πιάνεις.Ο θεικός τραμπάκουλας είναι για παρεοκατάσταση:)
Τέλος πάντων,μην κάνω και άνοιγμα πολιτικής κουβέντας μέσω vm xD
Nov 07 2011 20:44
Tenshi → Zane
Επικότατη ταινία. Θυμάμαι την είχα δει 1η φορά αρκετά μικρός, και δεν ήξερα τον τίτλο. Όταν την ξαναείδαμε στην κατάληψη στη σχολή μετά από χρόνια και όλοι μαζί, το κλάμα έφευγε σαν του Αρτέμη. :P
Χαχαχα!!
"Κι κεί που βοσκούσα το πρόβατα...." :P
Nov 07 2011 15:42
Tenshi → OdyMonaxos
Καλώς ήρθες!! :)
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλα δεν είναι ο Ice-T. :)
Στη δίνω στο προφίλ σου την απάντηση, και αύριο public :P
Καλό βράδυ messie'
Nov 07 2011 01:59
OdyMonaxos → Tenshi
Άντε, μια τελευταία απάντηση για το Guess who γιατί νομίζω το βρήκα
Nov 07 2011 01:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed