Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Tenshi

Χανια το καταλαβαινω.. Ειναι ωραια γραφικη πολη αλλα το Ρεθυμνο..;; Ρεθυμνο..;;;; ΡΕΘΥΜΝΟ;;; Εμενα με ειχε πιασει καταθλιψη οταν περασα στο Ρεθυμνο... Πες μου ενα λογο, αληθεια... Παντα σε συγκριση με το Ηρακλειο... Οχι δεν νευριαζω εγω. Ειμαι φιλησυχος ανθρωπος... Φωτογραφιες εβγαλες απο το φεστιβαλ..;; Α! τ ειδους φεστιβαλ ηταν..;;
Aug 01 2011 22:53
Photo

Tenshi → animestarling

Να σου πω την αλήθεια (αλλά μη νευριάσεις) προτιμώ τα Χανιά και το Ρέθυμνο, παρά το Ηράκλειο. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο festival αν και δεν είχε τόσο κόσμο όσο περίμενα. Και ναι,...σε λίγο πάω στη δουλειά.....*sigh*
Aug 01 2011 16:03
Photo

animestarling → Tenshi

Λοιπον εγω παω συχνα στο Jail, Blow up, X-jazz-τωρα εκλεισε για καλοκαιρι:(-, στη Guernica αραια και που-πρεπει να εχει περασει κανενας χρονος απο τοτε που πηγα- στο Καθ'οδον πριν κλεισει και στον Ηριδανο γτ πρεπει να κανουμε μερικα απο τα χατηρια της παρεας βλεπεις....
Jul 29 2011 17:24
Photo

Tenshi → animestarling

Θα μου άρεσε να ασχοληθώ επαγγελματικά, αλλά είναι αρκετά δύσκολο. Τώρα που θα πάω στον Πλακιά (Ρέθυμνο) σε ένα 2ήμερο φεστιβάλ, λέω να ξαναπιάσω το μανάρι μου (φωτογραφική). Εσύ που συχνάζεις εδω΄στο Ηράκλειο. (Συγγνώμη που αργώ να απαντήσω, αλλά ακόμα να έρθει το ιντερνετ στο σπίτι). Να ναι καλά η Wind.... <.<
Jul 29 2011 11:16
Photo

animestarling → Tenshi

Ειναι σχετικα μικρη αλλα οκ.. Θα την παλεψω λιγο μεχρι να συνηθισω... Βεβαια αν αρχιζεις και δουλευεις και φτιαχνεις σιγα σιγα τη ζωη σου τοτε θα σου ειναι δυσκολο να φυγεις... Και το Ηρακλειο ειναι ωραια πολη δεν το αποχωριζεσαι και ευκολα... Με τη φωτογραφια δεν σκεφτεσαι να ασχοληθεις επαγγελματικα..;;
Jul 27 2011 18:14
Photo

Tenshi → animestarling

Μια χαρά. Ρέθυμνο έχω συγγενείς και πηγαίνω μερικές φορές. Πολύ όμορφη πόλη είναι. Θεσσαλονίκη θα δείξει μωρέ. Κάτσε να δω με τη δουλειά.... :)
Jul 26 2011 16:43
Photo

animestarling → Tenshi

Μια χαρα.. Καλη αρχη στη δουλεια σου..!!!! Φετος τελειωσα..Επισημα φοιτητρια θα ειμαι το Σεπτεμβριο... Περασα στο Ρεθυμνο- δυστυχως το Ηρακλειο δεν εχει πανεπιστημια θεωρητικων επιστημων-.. Τη Guernica την εχει ο θειος μιας καλης μου φιλης... Δεν σκεφτεσαι να ξαναγυρισεις στη Θεσσαλονικη..;;
Jul 24 2011 15:57
Photo

Tenshi → animestarling

Έχω τελειώσει. Δουλεύω στα Goody's σαν ψήστης. Χθες ήταν η 1η μου μέρα. Εσύ φοιτήτρια ? Ναι με τον Jorg βγήκαμε για καφέ στη Guernica :)
Jul 23 2011 13:40
Photo

animestarling → Tenshi

Ναι.. Βερα Ηρακλειωτισσα:hihi2:... Απλα αναρωτηθηκα γτ μιλουσες με το Jorg(Ηρακλειωτης και αυτος) για το Jail και το Rolling Stone οποτε καταλαβα οτι μιλουσατε για το Ηρακλειο... Φοιτητης..;;
Jul 21 2011 19:40
Photo

Tenshi → animestarling

Καλησπέρα! Από Θεσ/νίκη είμαι , αλλά πλέον μένω στο Ηράκλειο! Εσύ από Ηράκλειο είσαι?
Jul 21 2011 12:26
Photo

animestarling → Tenshi

Λιγο ακυρο... Εισαι Ηρακλειωτης...;;
Jul 20 2011 18:58
Photo

Tenshi → cicano

Ο γνωστός Cicano?? Από θεσσαλονίκη? Με συγχωρείς αν κάνω λάθος! :)
Jul 12 2011 13:57
Photo

Jorg → Tenshi

Περνούσα με το λεωφορείο και σε είδα. :P Λολ ποια μετακόμιση;
Jul 06 2011 13:50
Photo

Tenshi → Jorg

Hehehe!! Ναι ήμουν με τη κοπέλα μου. Πήγαμε να πάρουμε κούτες για τη μετακόμιση!!!! :P
Jul 06 2011 10:43
Photo

Tenshi → Blacker_than dark

Ναι παίζ,αλλά δεν έχω αυτό το όνομα! Το δικό μου είναι FollowTheLight ;)
Jul 06 2011 10:43