Community Status Updates
Blacker_than dark → Tenshi
στο warcraft είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα στην 22άρα, δοκίμασε να αλλάζεις τα γραφικά σε κάποια θα σου το παίζει full screen, τώρα για τα αλλα δεν ξέρω αλλα μάλλον το ίδιο θα γίινεται και εκεί..
Dec 05 2011 15:15
Tenshi → Kai
[QUOTE]Πάντως στο wiki έχει μπόλικους ρόλους σε αρκετές παραλλαγές. Αν βολεύει κανένας άλλος...[/QUOTE]
Σταμάτα να τους βάζεις ιδέες. Αρκετά μας ζάλισαν για 10-20 σελίδες να παραμιλάνε για τον γιατρό και τον τρελό. Μην αρχίσουν άλλα τώρα, πάνω που ηρέμησαν! :P
Nov 29 2011 19:28
Tenshi → Lord Leon
Καταραμένε την πιο Κ@υλιάρα χαρακτήρα βρήκες να πάρεις? Πως θα συγκεντρωθώ στο παιχνίδι τώρα. Και φυσικά έχω διαβάσει το Nozoki Anna!! Να ναι καλά ο Kenny και ο Fandom!! :P
Εσύ πως είσαι? όΛα καλά?
Nov 29 2011 14:38
Osama Bin Laden → Tenshi
κύριε Tenshi, δεν ξέρω τι προβλήματα έχετε ορμονικά, αλλά η barbie ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι για ερωτικά παιχνίδια (well, όχι η original τουλάχιστον).
Καλημέρα σας :P
Nov 26 2011 12:17
Tenshi → Osama Bin Laden
Συγγνώμη κύριε τρομοκράτη, αλλά η barbie είναι και για ερωτικά παιχνίδια!! :P
φαπ φαπ φαπ!! δείτε και θα καταλάβαιτε!! :troll:
Nov 26 2011 00:13
Tenshi → Kenny
Χαχαχαχα!! Θα ρθουν και οι Ozric με τη σειρά τους!! Στο Vol.2 ;)
DID YOU SAY THE "B" word? ????}}
BBBOUGAAAATSA!!! Θέλω τόσο πολύ. Μια φόρα έχω φάει εδώ όλη και όλη. όΤαν θα μαζευτούμε για ολονύκτιο θα πάρουμε και 2 κιλά μπουγάτσα!!
O καθένας!! ;)
Nov 25 2011 16:35
Kenny → Tenshi
Εντωμεταξύ είδα και τη δική σου playlist. Me likes a lot. Αλλά η αλήθεια να λέγεται, περίμενα να βάλεις μουσική τύπου Ozric Tentacles etc. :P
Στο αεροδρόμιο θες να σου κρατάω και μια ζεστή μπουγάτσα για καλωσόρισμα; :hihi2:
Nov 25 2011 16:20
Tenshi → Kenny
Παρασκευή 2/12/2011 ώρα 12 το πρωί. Άφιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονίας. Θέλω μαυροκόκκινα χαλιά και drum roll καθώς κατεβαίνω.
Progressive rock την λατρεύω!!! <3
Nov 25 2011 15:49
Kenny → Tenshi
Progressive rock fan κι εσύ; Έτσι, να αυξανόμαστε. ^^
BTW, πότε ακριβώς ανεβαίνεις;
Nov 25 2011 15:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed