Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → Tenshi

Δεν θα παρω...
Dec 22 2011 12:35
Photo

Tenshi → Serestrum

AXAAXA!! Άρε Περικλάρα! Ο τρανός! Ώστε έτσι το πουλάκι μου ε? 1ος - 1ος για φαί? Αχαχαχα!! Ναι μου είπε ότι θέλει να μπαίνει 1ος και να κοιμάται 1ος για να μην ακούει τους άλλους που ροχαλίζουν και επίσης να αρχίσει να ροχαλίζει αυτός ( σαν τον διάολο ) ώστε να μην κοιμηθούν οι άλλοι! Το παλιο τρολ!! Για μετάθεση έμαθες που θα πάρεις?
Dec 22 2011 12:08
Photo

Serestrum → Tenshi

Με δουλευεις, εισαι φιλος με τον Μπακα? Το βουνο? Ειμαστε σε διαφορετικο λοχο (εγω ειμαι Διοικησεως βεβαιως βεβαιως) αλλα τον ξερω. Μπαινει 1ος για φαγητο και φευγει το βραδυ. XD Χτυπησαμε μερικες τιμητικες μωρεεεε, τσιμπησα και αλλες 3 εγω για αλλη αδεια XD Καλα περνας και εσυ, για τους αλλους δεν ξερω ετσι και παρεις τιμονι στα χερια σου! :P Το ροχαλητο ειναι το μικροτερο προβλημα εκει μεσα. Ετσι που πεφτουμε σαν τουβλα για υπνο, δεν καταλαβαινουμε τιποτα.
Dec 22 2011 11:59
Photo

Tenshi → Serestrum

Πλάκα κάνεις? Ο κολλητός μου είναι εκεί. Ένας τεράστιος. Περικλής Μπάκας λέγεται. Στον 2ο λόχο είναι. Και από ότι έμαθα σας ήρθε και ο Αβραμόπουλος και μοίρασε τιμητικές εεεεεε??? :P Εγώ μια χαρά είμαι bro. Ανέβηκα τώρα Θεσ/νίκη για τις διακοπές. Έχω βγάλει λεφτά στην άκρη από τη δουλειά και από τις απογραφές και λέω να βγάλω δίπλωμα σιγά-σιγά. (μια και έχω βρει σχολές με 470 ευρώ). Τώρα λέμε να γυρίσουμε μερικά trailer για ταινίες που θα κάνουμε όταν γυρίσει ο Περικλής από το στρατό! :P Π.Σ Ωτοασπίδες πάρε. ΔΕΝ παλεύεται το ΡΟΧΑΛΗΤΟ με τίποτα!! Χαχαχα!!
Dec 22 2011 11:51
Photo

Serestrum → Tenshi

Καλααααα ειμαι μωρε. Παλευεται. Εβρο ειμαι, στον Λαγο (Διδυμοτειχο), 564 Μ/Κ ΤΠ. Μπουρδελομοναδα αλλα περναει ο καιρος. το 1/3 περασε. Εσυ καλα εισαι? ^^
Dec 22 2011 10:05
Photo

Tenshi → Serestrum

Χοχο!! Πήραμε άδεια για τα Xmas ε? Πως είσαι ωρέ μπρο? Που σε έχουνε στείλει? Μονάδα?
Dec 22 2011 01:41
Photo

Adventurer → Tenshi

Σου'χα δειξει και το βιντεο με το χαντμπολ; O_o
Dec 20 2011 17:21
Photo

Tenshi → Aχιλλέας GearSecond

μην απαντάς στο profile σου γιατί ΔΕΝ το βλέπω. κάνε ότι σου είπε και ο -OnePiece-
Dec 15 2011 15:03
Photo

Tenshi → Aχιλλέας GearSecond

Καλώς το Αχιλλέα!! Βλέπω πουλάκι μου έκανες account!! Εδώ θα βρεις άπειρες πληροφορίες για ότι θέλεις!! Peace Out ;) Άγγελος
Dec 13 2011 19:04
Photo

Tenshi → Kenny

I am sory bro!! :( Δαμν! Και φαινόταν μικρούλα στην οθόνη μου !! :P Αλλά, έχεις δίκιο είναι way 2 much damn me :foreveralone:
Dec 13 2011 08:41
Photo

Kenny → Tenshi

TENSHIIIIIIII... μίκρυνε την υπογραφή σου μέχρι 700 pixels πλάτος. Δεν έχουν όλοι 1920x1080 ανάλυση οθόνης. :chigau:
Dec 13 2011 02:22
Photo

Kenny → Tenshi

Μπαίνε και καμιά φορά MSN. :(
Dec 11 2011 00:31
Photo

animestarling → Tenshi

[QUOTE]Animestarling Ρε συ δίπλα είναι το Ηράκλειο, τι παραπονιέσαι? Και στην τελική είναι πολύ πιο όμορφη πόλη το Ρέθυμνο. Νια-νια-νια-νια!! :P[/QUOTE] Χα! Παλι καλα να λες... Ασε με να παραπονεθω και εγω λιγακι... btw ομορφο αλλα μικροοοο....
Dec 10 2011 23:53
Photo

Kai → Tenshi

Έχεις pm με το τι κατάλαβα :ρ
Dec 09 2011 11:22
Photo

Tenshi → Kai

Τι κατάλαβες μανδάμ!! ? :P χεχε!
Dec 09 2011 10:57