Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Tenshi → OdyMonaxos

[QUOTE] Join Date 06-11-11 Total Posts 57 Blog Entries 0[/QUOTE] Λουκ ατ δε στατς μπρο!!! τσκ τσκ!! δεν κρατήθηκες. ήθελες να δεις ζαρτιέρες ωρέ!! Χεχε!!
Ιαν 10 2012 00:23
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Tenshi

!!!;;;; Πάμε άλλη μια, κάτι έχασα.
Ιαν 09 2012 23:59
Φωτογραφία

Tenshi → OdyMonaxos

Έπρεπε να κάνεις register 11-11-11...για λίγο ρε γαμώτο!!!
Ιαν 09 2012 23:50
Φωτογραφία

Anelis → Tenshi

Υο μίστερ πεταλούδε, χρωστάς εικονίτσα [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4188&page=296"]εδώ[/URL]!!
Ιαν 08 2012 18:30
Φωτογραφία

Jorg → Tenshi

Πρέπει να φοβάμε τώρα εγώ; :hahaha: Αφού ξεπέρασες τα προβλήματα με την υγεία σου, μια χαρά. ^^ Καλά να περάσεις στη Φλώρινα. Διαβάζω μωρέ, δεν έχω και άλλη επιλογή άλλωστε μιας και έχω μαθήματα ΚΑΙ τις διακοπές. Άντε να τελειώνω επιτέλους.
Ιαν 05 2012 14:47
Φωτογραφία

Tenshi → Jorg

Χεχε! Θα σε έχω στο μάτι μου μικιό!! :P Ας τα λέμε καλά, είχα κάποια προβλήματα με την υγεία μου, αλλά τώρα όλα οκ. Ξεκίνησα για δίπλωμ αυτοκινήτου και σήμερα πάω Φλώρινα στα χιόνια για σκι!! Εσύ διαβάζεις ή.... :troll:
Ιαν 05 2012 12:48
Φωτογραφία

Jorg → Tenshi

Να το προσέχεις το πολύ νιντζάρισμα. Δύο την ημέρα και στο ίδιο thread δεν είναι καλό. :hahaha: Btw πως τα περνάς εσύ;
Ιαν 05 2012 12:46
Φωτογραφία

Tenshi → OdyMonaxos

Ναι τσι ποτάνες. Δε με αφήνουν ήσυχο. Τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο θα με βιάσουν.... αλλα φέτος το κακό παραέγινε. Αν και θα ήθελα να τις βγάλω, ο γιατρός μου το απαγόρευσε γμτ. Πρέπει να με ταλαιπωρούν τουλάχιστον 2-3 φορές το χρόνο. Χεχε, σε ευχαριστώ αγορίνα μου, τώρα είμαι πολύ καλύτερα και ετοιμάζομαι για το βράδυ. Το κακό δε είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ!!!!!!!!!!!! LE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
Δεκ 31 2011 20:29
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Tenshi

Περαστικά ρε, σιδερένιος. Σου 'ρχονται πάντα έτσι μαζεμένες όλες;
Δεκ 31 2011 19:20
Φωτογραφία

meidei → Tenshi

Όχι του θείου μου (αν κι έχει και αυτός, ίσως να πειραματιστώ στο δικό του), αλλά του αφεντικού μου στον στρατό ;) Υπάρχει τιμητική άδεια στην υπόθεση :Ρ
Δεκ 31 2011 17:15
Φωτογραφία

Tenshi → Zane

Χεχε! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αγορίνα μου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Έχω δις και βάλε συλλογή από φωτογραφίες μια και προσπαθώ να ασχολούμαι με το εν λόγο χόμπυ/επάγγελμα. Η φωτογραφία με τη μέλισσα είναι σίγουρα επεξεργασμένη στο photoshop , αλλά δεν παύει να είναι υπέροχη. Την είχα και εγώ για αρκετό καιρό wallpaper. Τώρα που μου το θύμισες από εβδομάδα θα ανανεώσω και το φωτογραφικό μου album ;)
Δεκ 31 2011 16:54
Φωτογραφία

Tenshi → meidei

Ναι, είναι αρκετά δύσκολο να το κατανοήσεις μόνο στη θεωρία. Βασικά είναι το πιο "συμμαζεμένο" tutorial που βρήκα. Τα έχει όλα με τη σειρά, και πιστεύω δίνει πολύ καλές οδηγίες. Αλλά απ'ότι μου είπες δεν έχεις wii, θα χρειαστεί να το μελετήσεις και να το εφαρμόσεις στην πράξη όταν βρεις το wii του θείου σου?
Δεκ 31 2011 16:51
Φωτογραφία

meidei → Tenshi

Ευχαριστώ. Τα αρχικά βήματα τα κατανοώ. Μετά χάνομαι. (Δεν έχω Wii ο ίδιος, να κάτσω μια μέρα και να ασχοληθώ με την ησυχία μου· πρέπει να καταλάβω τι πρέπει να γίνει πριν το κάνω :/)
Δεκ 31 2011 15:43
Φωτογραφία

Zane → Tenshi

Ωραίες φωτός έχεις βάλει φίλε στο άλμπουμ σου:riiight: Eιδικά αυτήν με την μέλισσα έφυγε για wallpaper,αν και την συγκεκριμένη περισσότερο σαν ζωγραφιά θα την κατέτασσα,δεν παίζει να είναι αληθινή,η μεμβράνη αποκλείεται να είναι τόσο παχιά,εκτός του ότι θα το μάτι θα κλεινε πιο πριν λόγω αντανακλαστικών.Πάντως είναι γαμάτη όπως και να χει Χρόνια πολλά και για τα γενέθλιά σου απ ότι βλέπω στα από κάτω comments(νωρίς νωρίς στο λέω:P)
Δεκ 31 2011 15:34
Φωτογραφία

Tenshi → meidei

Βρήκα αυτό. Ελπίζω να σε βοηθήσει ;) [URL="http://wiihomebrew.me/how-to-hack-any-wii-4-3/"]How to Hack any Wii[/URL]
Δεκ 31 2011 14:33