Community Status Updates
Tenshi → mono
[quote].Καλού κακού ας λύσει ο κτηνίατρος αυτό το πολύ σοβαρό επιστημονικό-φιλοσοφικό ζήτημα...[/quote]
εε...τα παραλετε καλε... με κανετε και ντρεπομαι!! :$
:p
Nov 15 2009 13:18
Vagelio → Tenshi
Καλη τυχη, ελπιζω να συμβει το ιδιο και σε 'μενα. Δεν υπαρχει τπτ καλυτερο απο το να ξυπνας και να πηγαινεις χαρουμενος στην δουλεια (και αυτο επιτυγχενεται μονο αν σου αρεσει η δουλεια σου).
Nov 12 2009 15:20
Robin-Chwan → Tenshi
Ετσιιι! Επιτελους καποιος που καταλαβενει την αξια του ΟΡ. Μπραβο, χαιρομαι που υπαρχουν κι αλλοι που λιωνουν οσο κι εγω. Και αφου εχεις χρονο σου λεω να αρχισεις το Fairy Tail με το οποιο εχω φαει κολλημα εγω τελευταια και ειναι 2ο στις προτειμησεις μου (μετα το ΟΡ) και ειναι κατι αναμεσα στο ΟΡ και στο Ναρουτο που ομως εχει το δικο του στυλ. Αμα λοιπον αποφασισεις να το αρχισεις σου λεω ξεκινησε με το μανγκα απο την αρχη αλλα δες και το ανιμ (το οποιο ειναι 5 επ) ετσι για να εχεις μια πληρη ιδεα.
Καλα η φιλη μου αν εκανε αυτο το επαγγελμα θα παθαινε λαλα. Εδω ειχαμε παει με παρεα να δουμε το "Νωε για μια εβδομαδα" και ολη την ωρα ελεγε "Αχ τι γλυκουλι που ειναι!" και αλλα τετεια.
You're welcome aniki!
Nov 11 2009 20:10
Tenshi → Vagelio
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογιααα!!!
Χαιρομαι που σου αρεσεεε!!!
(μακαρι το χομπυ να γινοταν 2ο επαγγελμα) που θα παει ομως θα τα καταφερω!! :)
Nov 11 2009 19:24
Tenshi → Robin-Chwan
Yo!!
Απλα το One Piece ειναι θεικο!!
Ειναι το μονο anime που βλεπω/διαβαζω οταν εχω χρονο!!
Τωρα τελευταια το εχω λιωσει αρκετα μπορω να πω.
Χαιρομαι που σου αρεσε η φωτο. Βλεπεις ειναι το επαγγελμα τετοιο που ερχομαι σε επαφη με καθε ειδους ζωα καθε μερα. ( φανταζομαι αν θα ηταν κτηνιατρος η φιλη σου πως θα εκανε) :p
Και ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!! ;)
Nov 11 2009 19:23
Robin-Chwan → Tenshi
Dr. Tenshi αν καταλαβα καλα προσφατα τελειωσες το One Piece... Λοιπον σε καλωσοριζω στο πληρωμα σαν μια απο τους πιο καμμενους (Hell Yeah!!) Δε μου λες πως σου φανηκε το υποερβολικα μικρο (NOT) εργο του Θεου (=Οda-sama)
btw θεϊκη η profile pic σου. Αν την εβλεπε μια φιλη μου θα αρχιζε τα kawai (στα ελληνικα ομως) και τις τσιριδες
Nov 11 2009 18:58
Vagelio → Tenshi
Πολυ ωραια gallery, η photo με τα παπαγαλακια, το σκυλο και το orange river ειναι κορυφαιες! Ωραιο χομπυ η φωτογραφια :blush2:
Nov 11 2009 18:39
Tenshi → Vagelio
Εχω και εγω λογαριασμο στο deviantart
[URL="http://www.anime.gr/forums/angelofthedarkheaven.deviantart.com/"]angelofthedarkheaven.deviantart.com/[/URL] απο κει σε πετυχα!! :)
Nov 11 2009 17:26
Vagelio → Tenshi
Ναι, αυτη ειναι η gallery μου :). Σε εχω ξαναπετυχει καπου? :hmmm:
Nov 11 2009 00:36
Nighteyes → Tenshi
Σου πάει. Αυτό που λένε εμμονή με την δουλειά.:P Ακόμα και στο forum χειρουργεία ονειρεύεσαι.:P
Aν είναι για Σαβ μεσημερι γύρω στις 2-3 ή Κυρ γύρω στις 5, ΟΚ. Αν κανονίσεις πες μου όμως μια μέρα πριν να ξέρω.
Μάλλον όχι, γιατί φοβάμαι.:hahaha:Το cosplay party ήταν λίγο αποτρεπτικό. Μάλλον είμαι πιο πολύ των μικρών συναντήσεων. Άσε που δεν θα την γλιτώσω με τις φωτογραφίες και θα δω την φάτσα μου καμιά μέρα στο internet και θα πάθω συγκοπή.:congrats:
Nov 10 2009 19:16
Tenshi → Nighteyes
Gome....
δεν τα σπαει ομως το σετακι μου!!? εε ?? εεε? εεε??
:)
Να κανονισουμε για κανα καφε το σ/κ... ;)
Στο τριπλο meeting 8α ερ8εις?
Nov 10 2009 18:29
Nighteyes → Tenshi
Ρε συ φρικάρω κάθε φορά που βλέπω το καινούργιο set σου.:sadist: Ειδικά το sig είναι και λίγο μακάβριο... Αλλά ξέρω ότι γι αυτό το έβαλες.:sigh2:
Nov 10 2009 07:59
Tenshi → Kenny
Με τη δυναμη του Garflied θα σε υπνωτισω να κοιμηθεις και να ξεκουραστεις!!! ;)
[IMG]http://www.principalspage.com/theblog/wp-content/uploads//2008/01/sleep.jpg[/IMG]
Nov 10 2009 00:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed