Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Franklin → zade

Επιτελους κι ενας Γιαννιωτης σε αυτο το φορουμ! Το thread για τα γιαννενα εχει μεινει στασιμο... :( Πρεπει να οργανωθουμε καλυτερα!
Ιούλ 15 2008 17:13
Φωτογραφία

Zoro → zade

Ελα πηγα να σου δωσω κι αλλο rep για το ποστ με τους σπαρτιατες,αλλα μου λεει οτι πρεπει να δωσω και σε αλλους πριν δωσω σε σενα ξανα!! Αρα θα στην δωσω μελλοντικα!! Αλλα τι να πω ρε συ...μαματο!! Τι να κανουν 300 Σπαρτιατες μπροστα στην δυναμη του Πανμεγιστου Chuck??!:lol: Εγραψες!! Εσυ το φτιαξες?? Αν ναι,ηταν ΤΕΛΕΙΟ ρε,με πορωσε!! Χεχε αυτα τα λεμε!!^^
Ιούλ 11 2008 17:38
Φωτογραφία

zade → Rovena Dieverse

To υποπτεύθηκα . Μπράβο ρε συ. Καλή συνέχεια . Με έβαλες και στο msn σου . Ευχαριστώ
Ιούλ 10 2008 00:19
Φωτογραφία

zade → Rovena Dieverse

Είσαι η ίδια Rovena Dieverse που έχει στείλει γράμμα στο Total XakeR και δημοσιεύτηκε ; Εάν ναι , respect από εμένα . Οσο για την τρίτη λυκείου ,χαλάρωσε ,απόλαυσε και διάβαζε χωρίς να έχεις άγχος . Και ποτέ μα ποτέ μην ακούς τι λένε οι άλλοι που σε κοροιδέυουν . Αυτοί χάνουν .
Ιούλ 09 2008 15:51
Φωτογραφία

BarbasSs → zade

YIAMMMYYYYYYYYYYYYYYYY I can't wait......
Ιούλ 08 2008 15:49
Φωτογραφία

zade → BarbasSs

Για εσένα θα ετοιμάσω το exploding belly . Αμα ζεις μετά από αυτό ,σχολιάζες την μαγειρική μου
Ιούλ 08 2008 15:46
Φωτογραφία

BarbasSs → zade

Ως Αντιπροεδρος του ΕΚΜΕΚ σε καλοσωριζω στην οργανωση μας ελπιζω να εισαι αξιος της φημης σου γιατι τα στομαχια μας ΔΕΝ ειναι ευαισθητα........ Yarr,Yarr
Ιούλ 08 2008 15:45
Φωτογραφία

zade → Zoro

Tώρα το είδα . Εχω μεγάλο χρόνο απόκρισης ΛΟΛ .Δεν νευρίασα ρε κάθε άλλο. Τελείωσαν οι εξετάσεις μου (πέρασα 2/4) και θα πάω διακοπές στην Ρόδο τον Αύγουστο. Σκοπεύω να πάω και Αθήνα στις 14 του Ιουλίου .Καλό κουράγιο και καλό καλοκαίρι
Ιούλ 07 2008 14:40
Φωτογραφία

Zoro → zade

Ειπα κι εγω,χτες δεν απαντησες κι ελεγα μην νευριασες με τπτ που ειπα!!:nanana: Χεχε το φανταστικα με τον Steve,αρχοντας ο τυπος!! ΟΚ χαιρομαι που τα ξεκαθαρησαμε λοιπον... Εσυ πως πας,διακοπες ή εξετασεις?? Εγω εξετασεις,και θα χω μεχρι το τελος του μηνα μαλλον:( Αλλα ευτυχως αυτη την περιοδο ειμαι λιγο πιο ελευθερος..συντομα τα κεφαλια κατω ομως...:terror2: Τα λεμε!!^^
Ιούλ 05 2008 15:52
Φωτογραφία

zade → Zoro

Ναι εγώ ήμουν που που δωσε για τον Steve ! Μάλλον ξέχασα να βάλω όνομα.Ευχαριστώ και τα λέμε .
Ιούλ 05 2008 12:05
Φωτογραφία

Zoro → zade

Χμμμ,10 comments εχω και μονο 2 παιδια μου αφησαν ονομα στο comment... Τεσπα ας μην μαλωνουμε ομως,αφου τωρα εμαθα οτι εισαι ενας απ αυτους!! Στοιχημα οτι εσυ μου γραψες το commment με τον υπερτατο Steve ε??(ελπιζω!!) Σου αφησα κι εγω λοιπον...συνηθως ξεχνιεμαι με τα rep γι αυτο δεν αφηνω αλλα μιας και εχω δει πολλα καλα ποστς σου θα το θυμιθω στο μελλον!! ΟΚ?Αυτα λοιπον,τα λεμε anti-armer!!!:byejg9:
Ιούλ 05 2008 00:25
Φωτογραφία

zade → Zoro

Νομίζω σου το αφήνω το όνομα μου . Μπορεί όμως και να ξεχνάω καμιά φορά . Για κοίτα το. Παντως σου δίνω ρεπ όποτε μπορω.
Ιούλ 05 2008 00:20
Φωτογραφία

Zoro → zade

Σοβαρα??Αν δεν μου αφηνεις το ονομα σου δεν μπορω να το ξερω!!! Τεσπα,ηταν οντως καλο και τ'αξιζε...παω τωρα!!!;)
Ιούλ 05 2008 00:18
Φωτογραφία

zade → Zoro

αα ευχαριστώ ρε . Δώσε μου και rep αν θέλεις . [Παραπονιάρης mode on ] εγώ παντα σου δίνω [παραπονιάρης mode off]
Ιούλ 05 2008 00:18
Φωτογραφία