Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

zade → BarbasSs

Παρεκτρέπεσαι αρχιερέα. Το ότι είσαι αντιπρόεδρος δεν σημαίνει ότι πρέπει να αψηφάς την δύναμη της θεάς .
Ιούλ 25 2008 13:49
Φωτογραφία

BarbasSs → zade

τοτε και ο προεδρας το ειχε βαλει λαθος στην αρχη εγω ενα copy paste το εκανα... ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΑ??? αυτο σηκωνει τιμωρια...
Ιούλ 25 2008 13:43
Φωτογραφία

zade → BarbasSs

Ρε βλάκα στην υπογραφή γράφεις το εξής: "ΕΚΜΕΚ για το λαμπρό μέλλον των κανιβάλ[B]λ[/B]ων" Το κανιβάλων γράφεται με ένα λάμδα . Είσαι και αρχιερέας . Τρομάρα σου
Ιούλ 25 2008 13:03
Φωτογραφία

Sunabouzu → zade

offcourse aniki:riiight: ολοι οι οπαδοι του Suna ειναι αδελφια!!!!!!:hahaha:
Ιούλ 24 2008 05:03
Φωτογραφία

zade → Sunabouzu

Aμήν αδελφέ μου . Συμφωνώ με όσα λες ότι σε ενοχλούν στο φόρουμ . Ασε που το usename σου είναι από το αγαπημένο μου anime. Θες να γνωριστουμε καλύτερα ; :hahaha:
Ιούλ 23 2008 23:13
Φωτογραφία

zade → himawarinosekai

βασικά δεν έλεγα αυτήν την συζήτηση ,όχι . Ελεγα για την συζήτηση σχετικά με τη βια . Ετοιμάζω ένα πμ BOBMA . Περίμενε και θα δεις
Ιούλ 23 2008 00:50
Φωτογραφία

himawarinosekai → zade

νόμιζα ότι τελείωσε Ο_ο Στείλε όποτε θες και θα σου απαντήσω^^
Ιούλ 22 2008 14:09
Φωτογραφία

zade → himawarinosekai

ειχαμε μια συζήτση μέσω πμ πρίν από λίγο καιρό ,η οποιά δυστυχώς έμεινε στην μέση. Τώρα όμως ξαναβρήκα χρ'ονο οπότε εποθυμώ να συνεχίσουμε . Θέλεις και εσύ ;
Ιούλ 22 2008 13:16
Φωτογραφία

Warchief → zade

θα σου πω κι εγώ γιατί δεν απάντησα αυτή τη φορά. γιατί κατάλαβα ότι σε πείραξε πολύ και σε άφησα στο άγχος σου. who cares about rep anyway. πριν το + rep εσύ ο ίδιος έδωσες - μες στο άγχος σου. ιδρώτας. w/e.
Ιούλ 19 2008 16:23
Φωτογραφία

Warchief → zade

επειδή βαριέμαι
Ιούλ 19 2008 14:17
Φωτογραφία

BarbasSs → zade

:blingeye2:με κανεις περιφανο..... πραγματικος δολοπλοκος....
Ιούλ 18 2008 13:23
Φωτογραφία

zade → BarbasSs

οχι ρε δεν παρακαλάω. είναι μέρος της τελετουργίας . Η εκκλησία μας ζητά κάτι σε αντάλλαγμα γι αυτά που προσφέρει .Οπως όλες οι εκκλησίες
Ιούλ 18 2008 13:16
Φωτογραφία

BarbasSs → zade

παρακαλας για rep??? ντροπη σου κοτζαμ αρχιερεας και Επίσημος δολοπλόκος-δηλητηριαστής της Ε.Κ.Μ.Ε.Κ ΛΟΛ [COLOR=Black][FONT=Century Gothic][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/COLOR]
Ιούλ 18 2008 13:04
Φωτογραφία

Franklin → zade

Ναι! Ας κανουμε μια προσπαθεια... Βασικα το αναλογο thread tο ειχα ξεκινησει αλλα τζιφος... :(
Ιούλ 15 2008 19:37
Φωτογραφία

zade → Franklin

ωωωω πολύ χαίρομαι που συνατώ άνθρωπο από την πόλη όπου διαμένω . Βασικά όντως πρέπει να το κάνουμε αυτό μιας και δεν έχουν πολύ πέραση οι γιαννιώτες στο φόρουμ ! Θα κάνω κανένα ποστ στο ανάλογο θρεντ να δω τι ανταπόκριση θα έχει. Κάνε και εσύ το ίδιο και βλέπουμε
Ιούλ 15 2008 19:26