Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → BarbasSs

Παρεκτρέπεσαι αρχιερέα. Το ότι είσαι αντιπρόεδρος δεν σημαίνει ότι πρέπει να αψηφάς την δύναμη της θεάς .
Jul 25 2008 13:49
Photo

BarbasSs → zade

τοτε και ο προεδρας το ειχε βαλει λαθος στην αρχη εγω ενα copy paste το εκανα... ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΑ??? αυτο σηκωνει τιμωρια...
Jul 25 2008 13:43
Photo

zade → BarbasSs

Ρε βλάκα στην υπογραφή γράφεις το εξής: "ΕΚΜΕΚ για το λαμπρό μέλλον των κανιβάλ[B]λ[/B]ων" Το κανιβάλων γράφεται με ένα λάμδα . Είσαι και αρχιερέας . Τρομάρα σου
Jul 25 2008 13:03
Photo

Sunabouzu → zade

offcourse aniki:riiight: ολοι οι οπαδοι του Suna ειναι αδελφια!!!!!!:hahaha:
Jul 24 2008 05:03
Photo

zade → Sunabouzu

Aμήν αδελφέ μου . Συμφωνώ με όσα λες ότι σε ενοχλούν στο φόρουμ . Ασε που το usename σου είναι από το αγαπημένο μου anime. Θες να γνωριστουμε καλύτερα ; :hahaha:
Jul 23 2008 23:13
Photo

zade → himawarinosekai

βασικά δεν έλεγα αυτήν την συζήτηση ,όχι . Ελεγα για την συζήτηση σχετικά με τη βια . Ετοιμάζω ένα πμ BOBMA . Περίμενε και θα δεις
Jul 23 2008 00:50
Photo

himawarinosekai → zade

νόμιζα ότι τελείωσε Ο_ο Στείλε όποτε θες και θα σου απαντήσω^^
Jul 22 2008 14:09
Photo

zade → himawarinosekai

ειχαμε μια συζήτση μέσω πμ πρίν από λίγο καιρό ,η οποιά δυστυχώς έμεινε στην μέση. Τώρα όμως ξαναβρήκα χρ'ονο οπότε εποθυμώ να συνεχίσουμε . Θέλεις και εσύ ;
Jul 22 2008 13:16
Photo

Warchief → zade

θα σου πω κι εγώ γιατί δεν απάντησα αυτή τη φορά. γιατί κατάλαβα ότι σε πείραξε πολύ και σε άφησα στο άγχος σου. who cares about rep anyway. πριν το + rep εσύ ο ίδιος έδωσες - μες στο άγχος σου. ιδρώτας. w/e.
Jul 19 2008 16:23
Photo

Warchief → zade

επειδή βαριέμαι
Jul 19 2008 14:17
Photo

BarbasSs → zade

:blingeye2:με κανεις περιφανο..... πραγματικος δολοπλοκος....
Jul 18 2008 13:23
Photo

zade → BarbasSs

οχι ρε δεν παρακαλάω. είναι μέρος της τελετουργίας . Η εκκλησία μας ζητά κάτι σε αντάλλαγμα γι αυτά που προσφέρει .Οπως όλες οι εκκλησίες
Jul 18 2008 13:16
Photo

BarbasSs → zade

παρακαλας για rep??? ντροπη σου κοτζαμ αρχιερεας και Επίσημος δολοπλόκος-δηλητηριαστής της Ε.Κ.Μ.Ε.Κ ΛΟΛ [COLOR=Black][FONT=Century Gothic][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/COLOR]
Jul 18 2008 13:04
Photo

Franklin → zade

Ναι! Ας κανουμε μια προσπαθεια... Βασικα το αναλογο thread tο ειχα ξεκινησει αλλα τζιφος... :(
Jul 15 2008 19:37
Photo

zade → Franklin

ωωωω πολύ χαίρομαι που συνατώ άνθρωπο από την πόλη όπου διαμένω . Βασικά όντως πρέπει να το κάνουμε αυτό μιας και δεν έχουν πολύ πέραση οι γιαννιώτες στο φόρουμ ! Θα κάνω κανένα ποστ στο ανάλογο θρεντ να δω τι ανταπόκριση θα έχει. Κάνε και εσύ το ίδιο και βλέπουμε
Jul 15 2008 19:26