Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → Animesuki

Από ποιά άνιμε είναι το sig και το avatar σου ;
Aug 08 2008 23:10
Photo

zade → Namida

Εχεις κάνει ένα διπλό ποστ στο ποζεράδικο θρεντ. Πληροφορικά σου λέω
Aug 08 2008 21:56
Photo

Tenshi → zade

thank youuu!!! :) :D
Jul 31 2008 00:32
Photo

Melkor → zade

γιεπ!
Jul 27 2008 21:08
Photo

zade → Melkor

Φορ γουάτ ; Φορ δε ρεπ ;
Jul 27 2008 20:54
Photo

Melkor → zade

thnx mate
Jul 27 2008 20:47
Photo

BarbasSs → zade

να φανταστω δεν γνοριζεις τους Children Of Bodom(metal μπαντα) ειχαμε σηζητηση για την μπαντα και για το πως βγηκε το ονομα τους που οπως θα καταλαβες προεκυψε απο εκεινο το συμβαν... μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα... may the godess be with us Amen
Jul 27 2008 01:59
Photo

Zoro → zade

Aχαχα καλο κι αυτο,νομιζα κανα meeting τπτ!! Τεσπα αυτα τοτε,καλα να περασεις στις διακοπες σου λοιπον,θα τα πουμε στο forum κλασικα!! [παω να δω και το θρεντ σου σε λιγο^^] :byejg9:
Jul 26 2008 22:35
Photo

zade → Zoro

Παντρέυεται ένας φίλος μου . Ειδάλλως τίποτα σημαντικό δεν γίνεται ..
Jul 26 2008 22:31
Photo

Zoro → zade

Χαχα εχασα παρα πολλα πραγματα αυτη την περιοδο που ελειψα,θα το τσεκαρω και το θρεντ σου λοιπον!;) Κοιτα συμπτωση εγω απο τις 2 και μετα μαλλον θα λειψω....δεν εχω ακομη αποφασισει που θα παω και ακουγονται μονο προτασεις για την ωρα:P [αλλα θα λειψω σιγουρα λογικα] Για το scanners πες το μου οταν κανεις blog να το δω,με εψησες!!! 1-3 αυγουστου τι γινετε θεσσ/νικη btw???:?
Jul 26 2008 22:26
Photo

zade → BarbasSs

Καλά ρε είμαι ο σπλατεριάρης της ομάδας και αντί να στέλνεις το λινκ για του φόνους σε εμένα το στέλενεις στον πρόεδρο ; Τι να πω ρε .Ντροπή. Θα υποστείς την οργή της Θεάς
Jul 26 2008 22:25
Photo

zade → Zoro

Οχι ρε δεν είναι φήμες πλέον. Δες στο θρεντ μου ,στο "θα πέσει πολύ ξύλο" Είναι 100% αλήθεια. Ευτυχώς. Ωρα ήταν να πεθάνει και κανένας ...ΛΟΛ . Αντε με το καλό να χαρείς τις διακοπές σου . Θα είσαι Θεσ/νίκη στι1-3 Αυγούστου ; Εγώ θα ε'ιμαι εκεί. Διακοπές που θα πας δε μου πες . Εγώ Ρόδο 9-18 Αυγούστου. Διαβάσματα ξεκίνησα ήδη από την προηγούμενη βδομάδα για να μπορώ να απολαύσω τις διακοπές μου τηη Ρόδο . Η εικόνα είναι από την πρώτη ταινία [URL="http://www.imdb.com/title/tt0081455/"]Scanners (1981)[/URL] του DAVID Cronenberg . Kάποια στιγμή που θα αρχίσω γράφω στο blog μου θα εξηγήσω γιατί έβαλα αυ΄την την εικόνα στο προφίλ μου. Καλά να περνάς .
Jul 26 2008 22:22
Photo

Zoro → zade

Ojamashimasu my friend luco!!^^ Το Rambo V δεν το χα ακουσει αλλα τσεκαρα στο [URL="http://www.imdb.com/title/tt1206885/"]imdb[/URL] και λεει ειναι φημες για την ωρα! Καλα ο Rambo για μας τους anti-army εννοειται ειναι μορφη!!!:hahaha: Εξετασεις ναι τελειωσα και τωρα θα χαρω διακοπες επιτελους...τελευταιος τελειωσα!! Αν και θα λειψω για μια βδομαδα περιπου συντομα,γενικα θα με βλεπετε πιο πολυ στο forum αυτη την περιοδο!! Εσυ τι λεει,θα εξαφανιστεις για διακοπες ή εχεις τπτ διαβασματα??:P ΥΓ:Η εικονα σου εδω πιο πανω απο ποια ταινια ειναι???
Jul 26 2008 22:14
Photo

zade → Eze

ρε συ EZE δε μου λες ,μένεις Γιάννενα ; Θες να βρεθούμε κάποια στιγμή ;
Jul 26 2008 22:09
Photo

zade → Zoro

Ela re ! Πως πάει ; Εμαθες για τη νέα ταινία Ράμπο που Βγαίνει ; Ράμπο 5 . ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .Εσύ ,τελείωσες την εξεταστική ;
Jul 26 2008 22:03