Community Status Updates
Zoro → zade
Χαχα τα σπασε το κομμεντ σου!!!^^
Και το ava μεγια,ταιριαζει πολυ με το anti-army group!!>.<
Jul 05 2008 00:08
zade → dennisuke
Οχι δεν με πείραξε ,απλά ήθελα να ξέρω γιατί την έβαλες . Δεν είναι ανάγκη να την αντικαταστήσεις εάν δεν θέλεις .Αφού είσαι με εμάς δεν μας πειράζει καθόλου .
Jun 29 2008 23:33
dennisuke → zade
Αν και έβαλα τη φωτογραφία με αστεία-ειρωνική διάθεση, εντούτοις ήταν πράγματι προκλητική και σύντομα θα την αντικαταστήσω με κάτι πιο αντιπροσωπευτικό
Jun 29 2008 23:19
zade → Anyparktos
Ekana ένα νεό γκρούπ ,το anti-army ! Αμα σου γουστάρει μπες . Στο εμ εσ εν χτές για κάποιο λόγο έγινε disconnect και μετά δεν μπορούσα να ξαναμπώ ... Τώρα έφτιαξε όμως
Jun 28 2008 12:34
Anyparktos → zade
Έχεις δει Suzumiya Haruhi no Yuutsu?Είναι σχετικό,αλλά όχι ακριβώς απο κει...Χεχε!Τα μέλη του forum που ξέρουν από που είναι το avatar μου είναι μετρημένα στα δάχτυλα!!(ή έστω έτσι εκτιμώ ότι είναι τα πράματα ^W^)
Btw,"έχασα" πολλά μηνύματα σου χτες στο msn...Γι αυτό σου έλεγα αν έχεις προβλήματα αλλά μάλλον εγώ είχα το πρόβλημα...Μου ήρθαν τα μηνύματα σήμερα το πρωί...
Jun 28 2008 12:27
Anyparktos → zade
Υup...Δεν έλεγε νούμερα but if i know analytic geometry i still beat ya ^W^
Ήμουν στο -8,5 οικονομικά(x axis) και στο -8,75 ελευθεριακά (y axis)
Ένας φίλος μου έβγαλε -9 και -9,5:oo:
Jun 25 2008 22:35
zade → Anyparktos
Kαλά μωρέ δεν πειράζει ..Οποτε μπορέσεις δώσε . Δε μου λες το άλλο το βρήκες που μου έλεγες (το political compass) ;
Jun 25 2008 20:30
Anyparktos → zade
Etooooooo...Δεν μπορώ να σου δώσω rep για το math forum ρε γμτ...Μου λέει you gotta spread it arond before giving it to zade again!
Jun 25 2008 20:00
zade → kazmir
Σου δίνω εγώ reputation (+1) όταν λες κάτι το οποίο αξίζει και αν θέλω κάνω και ένα σχόλιο . Το reputation αυξάνει ώρα με την ώρα . Για να δώσεις rep απλά πατάς τη ζυγαριά που εμφανίζεται κάτω από τα ποστς . Κατάλαβες τώρα ;
Jun 20 2008 16:23
kazmir → zade
Hell, θα μου εξηγήσει κανείς ποτέ τι είναι αυτό το User CP και σε τι χρησιμεύει? :P. Δεν ξέρω καν πως λειτουργεί το όλο πράγμα με τα points...
Jun 20 2008 16:20
zade
Γράψτε ότι θέλετε εδώ πέρα . Ετσι κι αλλιώς χαμένος χώρος είναι . Οτι σας γουστάρει
Jun 14 2008 11:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed