Community Status Updates
zade → Anyparktos
"3^4/2 % ". Δυστυχώς αυτό το τμήμα της υπογραφής σου θέλει φτιάξιμο. Μπορεί να οδηδγήσει σε παρανοήσεις.
Εάν είναι 3^(4/2) τότε πρόκειται για 9% ενώ εάν είναι (3^4) /2 πρόκειται για 40.5% δηλαδή για 405 τις χιλίοις για να είμαστε ποιό ακριβείς . Διόρθωσε σε παρακαλώ γιατί με μπερδεύει .
:hahaha:
Φιλικά , ο αδερφός σου .
Sep 06 2008 01:35
Sunabouzu → zade
Sorry για την καθυστερηση ρε zade , ελειπα και τωρα διαβασα τα μηνυματα:P
Sep 03 2008 17:47
zade → jimilegolas
Ρε καημένε ,τι έγινε ; Γιατί δεν μου στέλνεις τα subs για διόρθωση ;
Βασικά καλά κάνεις μιας και τώρα δεν προλαβαίνω λόγω εξεταστικής .:hahaha:
Θα τα πούμε και στο μσν .
Sep 03 2008 09:15
Zoro → zade
Χεχε ναι τελευταια μου την εχει δωσει να βρισκω καλα postερς και να τα postαρω,ευτυχως βρισκω πολλα καλα...:)
[καλα το αλλο με το ουρανιο τοξο που βρηκα ηταν τελειο:nbleed:..pure feminine perfection!!]
Οσο για τ'αλλα κι εγω τα ιδια..η εξεταστικη αρχιζει,οι διακοπες τελειωσαν και απο Παρασκευη μαλλον θα χαθω για 20 μερες:(..βασικα ισως θα μπαινω που και που αλλα λιγο..anw,ευκαιρια να διαβασω..{και να δω μπολικα ανιμε!!!XDD}
Aφου τελειωσουν οπως τα πες..γλεντι που εχει να γινει!!Αστα...:P
Αυτα κι απο μενα,τα λεμε my Chuck-Norris-loving friend!!^^
Sep 02 2008 21:34
zade → Anelis
Εγώ , ο Μέλκορ , ο Lastquincy και ο Me_loves_Neliel
Εγώ είμαι ο LOukos ,zade κλπ
θα με καταλάβεις
Sep 02 2008 21:29
zade → Anelis
Girl ,φχαρισοτύμε πάρα πολύ για την προσφορά σου. Θα σε κάνουμε και οι 4 add στο μσν μας .
Sep 02 2008 21:18
zade → Zoro
Τrees. Fucking gay .To poster που δημοσίευσες τα σπάει !!! Μπράβο Zoro-kun. Για πες κατά τα άλλα ,πως πάει ;Εμείς εδώ παλεύουμε με εξεταστικές και τα ρέστα .Αλλά μόλις τελειώσουν ,έ ρε γλέντι που έχει νε γίνει. Καλά να περνάς .
Sep 02 2008 08:20
ximura buttosai → zade
καλη τυχη τοτε για να βρεισ και τον επομενο,θα βοηθαγα και εγω αλλα δεν ειμαι και τοσο καλοσ σκιτσογραφος,ζωγραφιζω αλλα οχι και τοσο τελεια:drink:
Aug 31 2008 16:15
jimmare → zade
A τπτ...Απλα εχω ενα προγραμμα που μεταφραζει 17 γλωσσες...Δλδ παιρνω αγγλικα και τα κανω κινεζικα ή σουηιδικα ή και ιαπωνικα...ΑΚομα και ελληνικα και γαλλικα...Οτι θελω.ΤΟ προβλημα ομως ηταν το search.Μερικες φορες κανει και λαθη και ψαχνω μονος μου...Ξερω βεβαια ιαπωνικα αλλα δεν ειμαι και ο τελειος για να ξερω πολυ καλα. :(
Aug 30 2008 20:44
zade → jimmare
Ωχ ! Δεν περίμενα ποτέ ότι κάποιος θα το έφαχνε . Τέλος πάντων . Ευχαριστώ . θα το βάλω στην υπογραφή μου σύντομα.
Aug 30 2008 14:38
zade → MoRmEnGiL
Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Ο gaiman δεν μου πολυαρέσει να σου πω την αλήθεια ,δεν ξέρω ,το στυλ του δεν με ελκύει . Ο δε Μιλλερ είναι ικανότατος ,αλλά τον πιάνουν ώρες ώρες τα εθνικιστικά και τα φασιστικά του και μου την δίνει . Και καλά άμα τον έπιαναν μόνο εκτός κόμικ ,λες δεν βριέσαι . Τον πιάνουν ώρες ώρες και στα κόμικ του και τότε γίνεται μια αηδία.
Aug 30 2008 14:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed