Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
zade → Skiarxon
Holy FUCK ! U truly are master. i respect you and your kindness. Teach me the ancient methods ...
Σεπ 12 2008 19:34
Anyparktos → zade
Kάνε τη δουλειά σου ρε,μην ανησυχείς.Όταν τελειώσει η εξεταστική πάλι παρέα θα λιώνουμε!
Btw,το avatar το ποσταρε ο sunabouzu στο azudai social group!(δεν είναι τέλειο?:hihi2: )
Σεπ 11 2008 21:03
Skiarxon → zade
You are sooooooooooooo gay.Πρωτα απο ολα δεν πινω τον καφε με ζαχαρη.Τον πινω σκετο.4 κουταλιες καφε.Και 4-5 τετοιους την μερα.YOU FAIL
Σεπ 11 2008 21:02
zade → Skiarxon
Τι λε ρε ; 3εις κόυτες ; Και εγώ μετά τι θα κάνω ; Αντε όμως αφού με βοήθησες θα σου αποκαλύψω το μυστικό μου για να μένεις ξάγρυπνος . Θα φτιάξεις φραπέ 4 καφε΄μια ζάχαρη και θα τον πιείς ενώ δεν θα έχεις φάει τίποτα για τουλάχιστον 3 ώρες . Θα σου διαλύσει το στομάχι εγγυημένα , θα κάνει τα χέρια σου να τρέμουν ,αλλα χτυπάς άνετα ένα 6ωρο άυπνος και ακμαίος . Αλλα προσοχή με την χρήση. Αμα πιείς αυτό το σκεύασμα ,μετά πρέπει να περάσει μια μέρα χωρίς καφέ για να ξαναπιείς . Εγώ το κάνω . Δοκίμασε το , δεν θα χάσεις και πολλά (πέραν της ψυχικής σου υγιείας )
Σεπ 11 2008 20:00
zade → Anyparktos
είσαι όντως αρχηγός . Το νέο σου άβαταρ είναι η απόδειξη. Στ' αλήθεια αξίζεις να είσαι αδερφός μου .
Βεβαια τώρα τελυταία έχωγ ελάττωσει τις εμφανίσεις κατά πολύ λόγω εξεταστικής ,αλλά θα επανέλθω.
Σεπ 11 2008 19:40
ichigo13 → zade
Άνοιξα θέμα με DC comics αλλά δεν βλέπω και πολλύ κίνηση βρε παιδί μου!Εχω κι ένα poll για το ποιός θέλετε να είναι ο νέος Batman μετά το Batman r.i.p.!
Σεπ 06 2008 22:13
zade → ichigo13
Nαι φυσικά και διαβάζω κόμικ . Είμαι πολύ φανατικός. Batman RIP , Secret Invansion , final crisis είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους των δύο μεγάλων εταιριών που διαβάζω ανελλιπώς . Με τα κόμικ έχω μεγαλύτερρη τρέλα από ότι με τα άνιμε . Ασχολούμαι πολύ γενικότερα με τα κόμικ και ειδικότερα με το υπερηρωικό κόμικ.
[psonio mode on] αφού να φανταστείς είμαι και mod στο [url=http://www.anubiscomics.gr/forum]Anubis Comics Forum[/url][psonio mode off]
Πως και ρωτάς ;
Σεπ 06 2008 21:45
ichigo13 → zade
Ζade να σε ρωτήσω?Διαβάζεις ακόμα Marvel και DC!Εννοω τα νέα events, το final crysis, ξέρεις!Γιατί εδώ βλέπω λίγοι ασχολούνται με Marvel και DC και εσύ πρέπει να είσαι ένας απ'αυτούς!
Σεπ 06 2008 21:19
Skiarxon → zade
Αν θες να με ευχαριστισεις στειλε μου 3 κουτες καφε.Τις χρειαζομαι.
Σεπ 06 2008 14:50

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται