Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
jimmare → zade
Ειδα την υπογραφη σου,και ειπα να να σου δωσω απαντηση στο σημαινει αυτο που εχεις βαλει κατω απο το nick(name)
[B]王立宇宙軍=[/B]
Royal διαστημική δύναμη
Αύγ 29 2008 16:12
MoRmEnGiL → zade
Sure, o moore einai 8eos gia mena, h megalyterh morfh sta mh asiatika comics :P (me frank miller kai neil gaiman meta meta3y allwn)
Αύγ 29 2008 05:25
zade → MoRmEnGiL
Οντως το χω ακούσει και εγώ αυτό που είπε ο Μουρ για το killing joke . Εν μέρει έχει δίκιο ,υπάρχουν και άλλες πολύ καλύτερες ιστορίες του Τζόκερ (όπως το arkham asylum που αναφέρεις) και το The man who laugs του Brubaker αλλά εμένα αυτός ο μονόλογος του τζόκερ που τελειώνει με τη φράση "there is no sanity clause" είναι από τους αγαπημένους μου . Ολο το κόμικ έιναι καλό (αν και σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα) αλλά αυτό το σημείο είναι η αποθέωση της τρέλας . Οπως και να χει ,εμένα μου άρεσε πολύ . Γενικά ότι έχει κάνει ο Alan moore τη δεκαετία του 80΄μ αρέσει .
Αύγ 28 2008 22:28
zade → Adventurer
Ρε φίλε αν σου πω ότι θα στοιχημάτιζα και το βρακί μου ότι εσύ είσαι αυτός θα με πίστευες ; Μιλάμε είναι εντελώς κουφό . Με το που σε είδα ,λέω αυτός είναι . Υποθέτω υπάρχει μια ιδιαίτερη άισθηση ανάμεσα στους wannabe μαθηματικούς. Ασχετο, αλλά δε μου λες την friendship request που σου στειλά γιατί δεν την αποδέχτηκες ;
Αύγ 28 2008 21:42
Adventurer → zade
Τσκ τσκ... περιμενα να με αναγνωρισεις αμεσως απο τις f(x) στα ματια μου... ειμαι αυτος που στην 4η φωτο ερχεται σαν νιντζα να κλεψει το Death Note της Teachan ;)
Αύγ 28 2008 20:49
zade → Melkor
Πάρε αδερφέ . Το λινκ για το κόμικ . Δες και θα καταλάβεις .
[url]http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5484-z%E7%F4%E5%DF%F4%E1%E9-%F3%EA%E9%F4%F3%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2.html[/url]
Αύγ 28 2008 20:37
zade → Anyparktos
Θρεντ έτοιμο αδερφέ . Κοίτα και θα καταλάβεις
[url]http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5484-z%E7%F4%E5%DF%F4%E1%E9-%F3%EA%E9%F4%F3%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2.html[/url]
Αύγ 28 2008 20:35
zade → Adventurer
Μαρτύρα ρε περιπετειάρη συνάδελφε ,σε ποιά φωτο απεικονίζεσαι από αυτές του μπιτς πάρτυ ; Για να σε προσθέσω στη hit list μου .:congrats:
Αύγ 28 2008 19:57
zade → Erisadesu
Aσε με πιάνουν τα διαόλια μου . Μα πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί στη Μάρβελ ; Εχουν έναν τόοοοσο καλό ήρωα , τόοσο πρωτότυπο και πάνε και κάνουνε ηλιθιότητες και χαλάνε όοοτι καλό έχουνε κάνει. Τώρα δεν ξέρω πως θα ήτανε σε άνιμε ,τα χω σκεφτεί κια εγώ αυτά που λες και συμφωνώ ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από το να χαλάνε το origin ενός ήρωα. Εχει γίνει τόσες και τόσες φορές. Εάν κάποια στιγμή πραγματοποιηθούν οι επλίδες μας για punisher animated ελπίζω να σεβαστούν όλη την ιστορία πυο υπάρχει πίσω απ αυτόν .
Αύγ 27 2008 09:47
Erisadesu → zade
καλά ολα αυτά που λες.
Σίγουρα ο pansiher Θα ήταν καλύτερος σε anime.
Θα είχει τη σωστή αναλογία αίμαατος και σίγουρα οι Ιαπωνες δεν θα τον ευνουχιζαν.
Αλλά πολύ φοβάμαι οτι πάλι θα έβρησκαν κάτι για να χαλάσουν το feeeling.
Κοινός θα αλλάζαν το στορυ, θα τον έβαζαν σε ενα post apocalypt μέρος
και να δεις που θα τον έβαζαν να αναζητεί την γυναίκα του αντί να την παιθάνουν.
Αύγ 26 2008 22:56

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται