Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → Adventurer

Oxi oxi δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους . Αλλά η φιλοσοσφία μου είναι ότι θα γραφτώ σε μια αλυσίδα μόνο όταν δεν μπορώ με τίποτα να βρω αυτά που περιέχει ή μόνο όταν βαριέμαι αφάνταστα να τα κατεβάσω . Δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο , άρα δεν θα συμμετάσχω. Ασε που πρώτα θέλω να τελειώνω και με την άλλη αλυσίδα .
Sep 30 2008 09:37
Photo

Adventurer → zade

Κρινοντας απο το γεγονος οτι δε γραφτηκες τελικα στην αλυσιδα, να υποθεσω οτι μισεις τοσο πολυ τους Anime-Eternal? :hahaha:
Sep 29 2008 13:26
Photo

zade → Melkor

Ρεεεε ; Τι απέγιναν τα αποκρυφιστικά νούμερα στο όνομά σου ; Μόνο εγώ ήξερα την ερνμηνεία και σου την αποκάλυψα! Τώρα τι απέγιναν ; Η μήπως σε διέταξε ο αρχηγός Δημοσθένης να τα εγκαταλείψεις , γιατί ο KΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC (2) ;
Sep 26 2008 15:44
Photo

zade → Namida

Eπικό το ποστ σου για την Μπάρα Προόδου ! Επικό λέμε ! Άπαιχτο.
Sep 22 2008 11:42
Photo

zade → tsintori

Ευχαριστώ που μου το είπες .Επιτέλους κάποιος που διαβάζει αυτά που γρ'αφω στην υπογραφή μου . Στ αλήθεια το εκτιμώ. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω από δω και πέρα. Θα βάζω στην υπογραφή μου "το σκάναλο της εβδομάδας" γιατί, ως γνωστόν, σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε νέο σκάνδαλο ..
Sep 22 2008 08:47
Photo

zade → Etemon

Δεν ρωτάω με προσβλητικό τόνο ,αλλά κυρίως με απορία. Πως και μου έκανες friend request ?
Sep 22 2008 08:16
Photo

tsintori → zade

Your sig the truth...... unfortunatelly.
Sep 21 2008 22:08
Photo

samurai_pizza_dora → zade

Oχι καλε! Δεν ειμαι πια τόσο ευαισθητη σε αυτο το humor! Αν και δεν μου φαίνεται στον πραγματικό κόσμο τετοιο humor κανω και εγω συχνα. :hahaha: Και ετσι κι'αλλιως αλλο post με πειραξε εκεινη τη μέρα, σε καμία περιπτωση το δικο σου.^^
Sep 21 2008 19:48
Photo

zade → samurai_pizza_dora

Δεν πιστεύω να παρεξηγήθκες με αυτά που είπα στο black Hole έτσι ; Για πλάκα το κάνω . Είναι το στυλ μου αυτό. Αμα σε πείραξε σόρρυ πάντως.
Sep 21 2008 19:34
Photo

Skiarxon → zade

Καλα κ εγω εχω κατι προβληματα με το ιντερνετ τωρα.Θα δουμε αν το νεο ρουτερ που μου δωσανε ειναι της προκοπης ωστε να μπορω για καμποσο καιρο να κλεβω απο τον γειτονα,
Sep 20 2008 17:56
Photo

Anelis → zade

νομιζα οτι θα ηταν zombie movie και ειχα ψηθει τρελα γι αυτο και ξενερωσα τοσο οικτρα μετα thanx για το λινκ!!
Sep 20 2008 11:02
Photo

zade → Anelis

Ντροπή ,να μην το αντέξεις . You need moar practice girl . Σε videoclub το χω βρει το alien apocalypse kai από κει το νοίκιασα και το είδα. Τώρα,απόtorrent, δεν έχω κατεβάσει κάποιο , αλλά νομίζω ότι το παρακάτω σου κάνει [url=http://btjunkie.org/torrent/Alien-Apocalypse-bruce-campbell/3779ef15bb1036db35ad69805578ff64be036d6dbc33]Alien Apocalypse-bruce campbell Torrent - btjunkie[/url]
Sep 20 2008 10:36
Photo

Anelis → zade

καλα ο Bruce ειναι θεος αλλα οσο cultia και να ηταν το Man with the screaming brain εγω δεν το αντεξα, και πανω στο μισαωρο κοιμηθηκα ηθελα να σε ρωτησω ομως αν εχεις βρει torrent η dd για το alien apocalypse
Sep 20 2008 10:31
Photo

zade → Skiarxon

Μεγαλε το χω δει το πμ σου αλλα λογω εξεταστικης δεν απατνταωω λεπτομερειακα .Μιλησα παντωςα με τον αρχηγο και ειπε οτι εισαι μεσα
Sep 19 2008 21:51
Photo

zade → Sunabouzu

Ενα νομό ψηλότερα .Από Αρκαδία είμαι, και συγκεκριμένα από ένα χωριό που λέγεται "Μαγούλιανα" . Είναι λίγο ποιό πάνω από τη Βυτίνα εάν έχεις υπ όψιν σου . Καλαμάτα όμως πηγαίνω σχεδόν κάθε χρόνο (έχω φίλους εκεί). Βέβαια μην φανταστείς ότι κύριος τόπος διαμονής μου είναι η Πελοπόννησος . Στα Γιάννενα μένω (συνήθως).
Sep 15 2008 07:13