Jump to content

Community Status Updates

Photo

Namida → zade

Έτσι κι αλλιώς θα πάω στο ταχυδρομείο για την άλλη αλυσίδα, δεν μου είναι κόπος να ταχυδρομίσω άλλο ένα DVD. Στείλε μου με πμ τα στοιχεία σου.
Dec 23 2008 20:54
Photo

zade → Namida

Όχι ρε άραξε να πούμε . Δεν είναι ανάγκη να κάνεις τέτοιον κόπο για ένα DVD . Σιγά να πούμε ρε ! Δεν χαθηκε κι ο κόσμος . Θα το βρω έτσι κι αλλιώς από αλλού. Που να σε βάζω να τρέχεις τώρα .
Dec 23 2008 18:19
Photo

Namida → zade

Συγνώμη για τη μεγάλη καθηστέριση. Σήμερα μου ήρθαν πίσω τα DVD της αλυσίδας transformers. Αν θέλεις, στείλε μου τα στοιχεία σου, για να σου στείλω εκείνο που δεν μπορούσες να αντιγράψεις
Dec 23 2008 11:36
Photo

RiDeLub → zade

Ναι ρε 'σύ σας ξέρω. Αν δεις στο post με τις ερωτήσεις για το OP σας είχα προσθέσει από τα πρώτα eps που είχατε βγάλει και ανανεώνω όταν ο jimi με ενημερώνει για αλλαγές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τα τελευταία eps σας αλλά τώρα μέσα στα Χριστούγεννα (που έχω χρόνο για rewatch) θα σας τιμήσω (it's a promise). Πάντως ο λόγος που δεν έχω γραφτεί είναι επειδή δεν συμμετέχω ενεργά σε πολλά forum. Αν νοιώσω την ανάγκη να σχολιάσω κάτι για τα eps σας σίγουρα θα με βρείς στο forum σας.
Dec 20 2008 23:30
Photo

zade → RiDeLub

Δε μου λες εσύ που σου αρέσει το ουάν πις , εμάς τους tzatziki-fnasubs μας ξέρεις ; Δεν ξέρω άμα μας έχεις προσέξει , αλλά εγώ σου κάνω διαφήμιση εις στην περίπτωση που δεν μας έχεις πάρει χαμπάρι . [URL="http://www.tzatziki-fansubs.com/"]http://www.tzatziki-fansubs.com[/URL] Σε αυτήν την διέθυνση μπορείς να μας βρεις και να μας πεις άμα σ αρέσουν τα releases μας ή όχι . (ξέρω άθλιο να κάνεις διαφήμιση στον εαυτό σου , αλλά μου έκανε εντύπωση πως δεν έχεις γραφτεί ακόμα στο φόρουμ μας μιας και λες ότι δεν σου αρέσει το ουάν πις ) [URL="http://www.tzatziki-fansubs.com/"] [/URL]
Dec 20 2008 20:10
Photo

Anelis → zade

μα τι λες τώρα;;; χοντρος γέρος ντυμένος σα ντομάτα φερνει δώρα, λεφτά και γλυκά είναι ποτέ δυνατόν να μην λατρεύω τα χριστούγεννα;;!!!!!! τς τς τς τς τς *το έχω δει ρε*
Dec 14 2008 13:14
Photo

zade → Anelis

Καλά ρε ΟΥΦΟ , κι εσύ Χριστουγεννιάτικο avatar ; Με απογοητεύεις ρε ! Τράβα δες κάνα Black Christmas να στρώσεις ...
Dec 14 2008 13:10
Photo

laraska → zade

ela re ti kan's ? καιρο εχουμε να τα πουμε .
Dec 14 2008 02:14
Photo

zade → laraska

Hey man ! You re back ! Congratz .
Dec 13 2008 17:59
Photo

zade → Jap Doll

Kρίμα , πάνω είχα αρχίσει να βρίσκω κατάληλη θυσία.
Dec 10 2008 18:52
Photo

Jap Doll → zade

:S dn axoloume
Dec 10 2008 18:41
Photo

zade → Jap Doll

Τι λέει ο skiarxon ? ποιόν θα θυσιάσουμε ;
Dec 10 2008 18:35
Photo

zade → pershs

Καλά ε περίμενα καιρό για να ποστάρεις κάτι καλό αλλά άξιζε τον κόπο. Αυτά που είπες στο θρεντ για το μαθητή και αυτά στο black hole έγραψαν .Στα χω ξαναπεί... Keep going..
Dec 10 2008 17:41
Photo

zade → mono

Α ναι ναι ναι ναι . Εχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα. Indd it was awful .
Dec 04 2008 17:28
Photo

mono → zade

στο λινκ που εδωσα υπαρχει ενα demotivational μεσα σε spoiler tag με τον frtzl...go figure...
Dec 04 2008 17:03